Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U krevetu sa Tinom i Annom

Nakon burne prethodne noći sa Tinom i dalje smo se dobro zabavljali na našem odmoru. Dane smo provodili na plaži gdje smo upoznali jednu organizatoricu beach partya u jednom koktel baru na plaži. Bila je to predivna Kubanka Anna sa kojom se posebno povezala Tina. Znali su otići skupa na kavu pa kako mi je Tina rekla bile su otvorene jedna prema drugoj i o svemu pričale. Tako i o sexu gdje joj je Tina ispričala da smo nas dvoje imali orgije sa njenom/našom budućom vjenčanom kumicom. Po riječima Tine, Anna je bila malo šokirana ali i zaintrigirana pričom pa su je zanimali i detalji tih orgija.

Tad me Tina upitala bi li htio orgije sa Annom -"o daa" odgovorio sam i priupitao -"a ti" "naravno" odgovori ona i nastavi da trebamo bit oprezni i malo ispitati Annu želi li i ona to. Iduću večer Anna je bila slobodna pa je prihvatila naš poziv da odemo skupa na večeru pa u noćni izlazak. Tina se tu večer posebno dotjerala. Raspustila je i ispeglala svoju dugu crnu kosu, a gledao sam i kako je nauljila nogice i mačkicu, obukla kratku lepršavu jednodijelnu haljinicu na tregere koja je ocrtavala njene predivne sise.

Tad sam joj rekao da skine tangice da želim da je gola ispod haljinice. Poslušala me jer joj se svidjela ideja, navukla je štiklice i uputili smo se pokupiti Annu. Došli smo do njenog aparmana a kad je otvorila, Anna je božanstveno izgledala. Onako hispanske puti u žutoj haljinici odmah mi je probudila maštu. Na brzinu smo se izljubili i otišli u restoran. Uz ukusnu hranu i vrhunsko vino opuštali smo se za večereom. Tina i Anna su jedna drugoj dijelile komplimente o izgledu i haljinicama.

A onda joj je Tina rekla da sam večeras zaželio da bude gola ispod haljine. Obje su se nasmijale na to pa mi se Anna obratila i pitala želim li da i ona skine tangice. Rekao sam da bi me to razveselilio ali da to napravi za stolom. Tad mi je prošla mislima scene iz filma "Silver" gdje Sharon Stone u restoranu skida gačice. Poput nje i Anna se počela meškoljiti i uz napore dok je nitko ne gleda spustila je gačice niz nogice na pod. Sagnula se pokupila ih, stavila mi ih u ruku i rekla da ih pomirišem.

Tina je sve to sa zanimanjem gledala a ja sam onako neopaženo pomirisao mirisne Annine gačice i spremio ih u đep. Njih dvije je to jako zabavilo a i Tini i meni bilo je jasno da će Anna ovu noć provesti u našem krevetu. Nakon večere otišli smo u jedan koktel bar na plaži. Tu smo se dobro zabavljali plesali i ispijali nove osvježevajuće koktele. Separe nam je bio dosta sa strane daleko od šanka, doslovno u mraku, pa je samo svijeća na sredini stola obasjavala naša lica. Svo troje sjedili smo na nekom kauču, Tina u sredini pa sam u jednom trenu počeo je ljubiti po vratu i žvaliti je.

Krajičkom oka vidio sam da Anna to zaintrigirano gleda, tad sam je uzeo za prste i opet zavukao i moju i njenu ruku ispod Tinine haljine. Bilo je očito da svi uživamo u ovoj igrici pogotovo Tina jer su Annini i moji prstići dobro navlažili njenu pičku. Dok smo prstenjačili Tininu pičku njih dvije su se zažvalile pa se dogovorile da idemo u našu hotelsku sobu. Kako hotel nije bio daleko od plaže malo smo prošetali a one bi kad bi vidjele da nema nikog u blizine podizale haljinice i napaljivale me pokazujzći svoje pičke i guze.

Prišao sam im obje zagrlio i rekao da sam jako napaljen i da jedva čekam da ih izjebem. Nakon petnaestak minuta šetnje stigli smo u hotel i za nekoliko trenutaka našli se u našoj sobi. Tad počinju naše orgije. Prvo su njih dvije skidale jedna drugu, malo se mazile i zažvalile a onda mi prišle gurnule me na krevet i počele me skidat. Kad sam ostao gol bacile su se na mene i krenule sa pušenjem. Naizmjenično bi mi jedna pušila kurac a druga cuclala jaja. Uživao sam u ovome i vrlo brzo kurac mi je bio nategnut i krut.

Tad je Tina rekla Anni da me zajaše. Anna se popela na mene, namjestila kurac na rupicu i počela se žestoko nabijat. Tina je tad sjela pičkom na moje lice i okrenula se prema Anni. Dok sam lizao Tininu pičku a Anna se podizala, spuštala do kraja i uživala na mojoj kurčini, njih dvije su mazile jedna drugoj sise. Ne mogu ni opisat koliko je ovo bilo savršeno i napaljujuće. A onda smo promijenili pozu. Anna je legla na krevet i raširila noge, Tina se spustila dolje i počela joj lizat pičku pa se i naguzila spremna da je dobro izjebem.

Prišao sam joj sa guza, snažno prodro i počeo kurac zakucavat do kraja do jaja u njenu toplu pičku. Jako sam je rasturao dok se njen jezik trljao po Anninoj ribici. Trajalo je to i trajalo sve dok njih dvije nisu doživjele orgazam. Ja sam i dalje taslačio Tinu a onda mi se približio vrhunac. Izvadio sam kurac , rekao im da se pridignu okrenu prema meni i otvore usta. Prvo sam ih obje pljusnuo kurcom po jeziku, nastavio ga jako drkat sve dok sperma nije izletila i okupala njihova lijepa lica i usta.

A onda su njih dvije jedna drugojb počele lizat i kupiti spermu sa obraza pa se zažvalile prebacujući moju toplu tekučinu iz Tininih u Annina usta i obratno. Tu noć još smo se jednom dobro izjebali i uživali u našim orgijama. Trajalo je to i iduće dvije noći sve dok nije završio naš odmor li mini medeni mjesec. Nas dvoje i danas često se sjetimo Anne jer nam je priuštila a i mi njoj nezaboravnu avanturu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija