Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U kućnom uredu

Kasno sam došla na posao i kad sam ušla u ured bio je prazan, gdje su ljudi? Onda sam se sjetila da sam morala k šefu doma, jer je zakazao rad u njegovom uredu u kući, a na to sam zaboravila, sad mi je sinulo. Kasnila sam jer me je muž, s kojim sam tri godine u braku, htio na brzinu poševiti i učinio je to, ali mi je svršio na hlače i morala sam se presvuć i navući šos, zbog svega toga sam kasnila. Nisam znala nit gdje on stanuje i moram ga hitno nazvati da mi objasni, bit će ljut što kasnim. Dugo je zvonilo dok nije došao i javio se i zaurlao što kasnim i ne znam doć na vrijeme. Dao mi je adresu i krenula sam.


Pol sata kasnije stigla sam, on je bio u majci i trapkama. Pitala sam gdje je ured i pokazao mi je put, osjećala sam njegov pogled na mom turu dok sam išla ispred njega, nakon što je zaključao vrata. „Samo bez panike“ mislila sam si i nadala se da se neću morat sagnuti. Nekoliko smo sati vrijedno radili, on sjedeći za svojim pisaćim stolom, a ja ispred stola za laptopom. I onda se dogodilo. Zaboravila sam da stol ima staklenu ploču jer sam se potpuno skoncentrirala na posao i udobno se smjestila u stolcu lagano raširenih nogu, a on je bez problema imao, kad skrene pogled s ekrana, pogled u moje međunožje. Kako je ispod tola računalo s led osvjetljenjem mogao je bez problema primijetiti moje tange.


Iznenadno mi je rekao da mu dodam neke papire sa stolića ispred dvosjeda, koji je nizak i morala sam se sagnuti da bi ih dohvatila i u tom trenutku je moj šosić skliznuo prema gore i omogućio mu pogled na dio moje guze u tangama. Jednom je kratko zafućkao, a kad sam se ja okrenula i pitala ga „što je? “ pogledao me je sa smješkom i rekao „i vi biste zafućkali da vidite brojke na monitoru“. Zaobišla sam stol, odložila papire i pogledala na ekran i zagrcnula sam se od onog što sam ugledala- Jedino što je na ekranu pisalo bilo je: Moj kurac je tvrd i dugačak 24 cm.


Nije se dugo nećkao, uhvatio me rukom za guzu i gurnuo dva prsta među moje noge i osjetio kako sam se u trenutku navlažila, ipak rekla sam „ stani, ja sam udana i ne smijemo to raditi“. Taman što sam to rekla bili su njegovi prsti u meni, nije mi bilo jasno kako je tako brzo pomaknuo u stranu moje tangice. Dok su mu prsti bili u meni rekao je:“ukoliko stvarno ne želiš to reci jasno“. Šutila sam, njegovi prsti u meni su me uzbudili i napalili, bila sam previše uzbuđena da bih prekinula.


Izvukao je prste iz mene, raskopčao hlače, izvukao kurac van i rekao mi da prođem ispod stola jer očekuje video poziv- Poslušala sam ga i bila sam iznenađena veličinom njegove alatke, takvog još nit sam vidjela, a kamoli imala posla s takvim. Nije bilo za usporedit sa 16cm moga muža. Nije mi dao dapuno razmišljam, gurnuo mi je glavu u svoje krilo i na svoj kurac. Nije mi bilo jednostavno takvu mrcinu uzet u usta, ali sam se potrudila i dala sve od sebe kao i uvijek.


Nisam puno vidjela ni čula od video poziva, ali nakon što sam mu ga dobrih 10 minuta pušila, lizala, cuclala izvukao ga je iz mojih usta i rakao da ustanem i legnem trbuhom na stol i samo malo povučem tangu na niže- kad sam se trbuhom naslonila na stol vidjela sam da se web kamera pokrenula prema dolje. On se postavio iza mene i nekoliko puta ga provukao kroz moje usmine i ravno izvana preko moje pičkice prije nego ga je ugurao u mene, a kad je ta mrcina ušla u mene, nisam mogla više držati mirno glavu na stolu, morala sam ju dignut, kako bih mogla to podnijeti kako treba, a skoro su mi oči ispale.


Jadna moja pičkaica, što je morala podnijeti, još nijedan kurac nije bio tako duboko u meni, ovaj je došao, majke mi, do moje maternice. Povlačio ga je malo unatrag, da bih se ja malo opustila, da ga onda povo punom snagom zabio u mene. Gubim razum, dobro ševi, tek smo na trećem udaru, a osjećam se toliko narajcanom da predosjećam približavanje orgazma.


Sve jače me rasturao i za jednim orgazmom je slijedio sljedeći, bila sam ko u transu. “Onda, sviđa li ti se ovo“ pitao me, moj odgovor je bio samo stenjanje. Čula sam, kao kroz maglu još neki glas, učinio mi se poznat, rekao je:“sviđa mi se, moraš ju još u šupak kresnuti“.


Pljunuo je na šupak, dok me je ševio utrljao je pljuvačku u moju rupicu i ugurao palac unutra. Prstima je uhvatio i nešto sokova koji su se cijedili iz mene i njih je utrljavao u šupak. Uopće nisam registrirala što mi se događa, a i bila sam već na 5. orgazmu, a ni 6. nije bio daleko. Sad mi je već tri prsta ugurao šupak i raširivao ga, pripremajući ga da što lakše svoju mrcinu spremi u mene. Jednim brzim i spretnim pokretom izvukao ga je iz moje pičke i zagurao ga u jednom ubodu u moju guzu. Da sam mogla udahnuti zrak sigurno bih se bunila protiv tog, al ništa nisam mogla, bila sam potpuno nemoćna, u transu u kojem sam se nalazila razum nije imao mjesta, postala sam robinja strasti.


I dalje se nabijao u moju guzu, nemilosrdno me je ševio, sasvim negdje u pozadini kao da je poznati glas govorio “ovo je super uzbudljivo, jebi je, jebi je da ne zna za sebe, da ne može ni stajat“ To mu ni neće biti teško, jer sam već bila potpuno onemoćala od kurčine koja me je rasturala. Još me je nekoliko puta žestoko nabio da bi zatim istresao svoje punjenje u moju guzu. Iznenada je sve završilo, izvukao ga je iz mene, pljesnuo me rukom po guzici i rekao „ slatkice, ovo je bilo uzbudljivo i vruće, veselim se sutrašnjem danu. Idem u kupaonu na tuširanje.


Još sam neko vrijeme bila naslonjena na stol i onda sam se bacila u stolac , ne mareći da će ga uflekati sperma koja je curila iz mene. Ogledala sam se oko sebe i moj pogled je pao na ekran oči su mi se iskolačile od šoka i iznenađenja. Glas je rekao:“ovo je bilo stvarno uzbudljivo“ Ostala sam, kako se kaže, paf! S ekrana me promatrao moj muž, smješeći je čistio svoj kurac od sperme.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija