Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U Majinim ustima

Lagano sam krenio prema svom omiljenom mjestu za kupanje. Naravno da se radi o divljoj nudističkoj plaži. Inače plaža se nalazila na kraju uvale. Obično brzo pređem tu uvalu ali ovaj put ispred mene je hodala prekrasna osoba krupnije građe. Još u autobusu sam je primjetio . Da li zbog punijeg lica sa prekrasnim očima poželjnim usnama ili povečim sisama. Bilo kako bilo uživao sam u pogledu na njenu prekrasnu stražnjicu. Po sve izazovnijem hodanju svatio sam da zna da je promatram . Njoj ne smeta meni isto.

Uvala se bližila kraju a ona je nastavila hodat. Uskoro smo došli do kosog bora koji je odvajao dvije plaže. Kako je imala preveliku torbu ponudio sam joj da prenesem. Naravno da nije odbila i rekla je da se zove Maja. Nakon što se pređe bore dolazi dio koji se mora zagazit u more a poslje dolazi kamenito područje sa mini pješčanim plažama za kupanje.

Maja je skinula sa sebe haljinu i ukazala su mi se predivne sise. Na kojima su dominirale prekrasne velike bradavice. Ostala je u bijelim gačicama ispod koje se nadzirala prekrasna crna šumica. Ne trebam Vam reć da mi je kurac dosegnio punu veličinu. Čim sam počeo otkopčavat šlic na rebama kurac je iskočio vani. Inače nisam pristaša donjeg rublja. Uskoro pred Majom sam stajao potpuno gol. Samo je rekla vidim da je netko napaljen. Odgovorio sam pa Ti si zbog toga kriva. Nasmijala se i rekla svoju krivicu ću ispravit. Znao sam da me očekuje savršeni dan.

Dok smo tražili mjesto gdje čemo se kupat rekla je da ne voli kod muškaraca kad imaju skroz izbrijano međunožje. Samo sam rekao jedva čekam da ugledam Tvoje. Samo je zastala skinila gačice i uz prekrasan osmijeh rekla zadovoljan. Bože kakva prekrasna šumica. Odmah se vidjelo da dosta posvečuje pažnje intimnoj frizuri. Duge crne kovrđave dlake uredno počešljane formirane u pravilan trokut. Sam pogled dodatno me napalio iz glavića mi je kapnula kap. Njenom pogledu nije promakla nasmijala se i rekla što je neko napaljen. Najrađe bi je uzeo odmah ali znao sam mjesto koje je pružalo dovoljno hlada preko čitavog dana. Valjalo se još malo strpit.

Uskoro smo došli i dok sam slago naše stvari rukom mi je obuhvatila kurac i lagano krenula navlačit kožicu. Pošto je klečala jer je maloprije završila s postavljenjem ručnika. Kurac je bio u visni njenih usna bez razmišljanja uzela ga je pušiti. Savršeno je to radila jezikom i usnama. Najrađe bi krenio da je jebem u usta. Koliko sam bio napaljen i sam nastavak pušenja dovelo bi do brzog svršavanja a to nisam želio. Izvadio sam ga iz njezinih usta Vidio sam čuđenje u njenom pogledu samo sam rekao vrijeme je da se poigram sa macom. Polegao sam je na peškir a ona je raširila noge. Kleknio sam i na trenutak sam uživao u pogledu na njeno međunožje. Krenio sam lagano sa lizanjem njene mace koja je obilato vlažila . Jezikom sam kupio taj prekrasan nektar. Čim sam dotaknio njen poveči klitoris s jezikom mačkica je podrhtala. Uskoro me je mlaz tople tekučine zalije po mirisu sam znao da se radi o mokrači. Koja je završila po mom vratu prsima i njenoj šumici. Nastavio sam je lizat zar da zbog malo mokrače prekinem ne nikako. Jezikom sam je nastavio obrađivat čak mi se počeo sviđat taj slankasti trpki okus izmjješan sa njenim nektaraom. Uskoro sam hlapljivo počeo srkat te sokove. Povukla me na sebe usne su nam se spojile. Jezikom je lizala moj vrat grudi a ja sam ušao u njenu macu. Žestoko sam je jebavao sve brže i brže. Uskoro sam svršio u njenoj maci. Nije dopustila da ga izvadim nego smo uživali u njegovom smanjivanju. Njena maca ga je uskoro sama izbacila uz karakterističan zvuk. Koda je rekla šta češ mi takav u meni.

Lego sam na leđa a Maja ga je uzela u usta. Lagano je počeo rasti. Osjetio sam pritisak u mjehuru znao sam da se moram pomokrit. Rekao sam piša mi se. Samo je rekla opusti se i nastavila ga pušit ne ispuštajuči ga iz usta. Uskoro sam počeo urinirat u njena usta. Mokrača se cijedila niz njena usta vrat grudi. Napunila je usta mokračom i lagano je počela da je mučka. Uskoro je na moje iznenađenje sadržaj iz ustiju popila. Uskoro smo se počeli strasno ljubiti, te sam jezikom krenio niz vrat prema njezinim prekrasnim grudima. Uživao sam u slankastom okusu moje mokrače na njenom tijelo. Nakon nekog vremena igranja sa njenim grudima. Ušli smo u more kako bi sa sebe oprali tragove mog prvog pissinga u prekrasn Majina usta. Kakav početak dana.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija