Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U Marininom krevetu!

Moj odmor na selu je počeo mnogo bolje nego što sam i mogao zamisliti u najluđim snovima. Doživio sam da mi na polju tokom rada Marina izdrka kurac i popuši mi ga pa na kraju da istresem spermu po njenim ogromnim sisama. Malo je hvalilo i da probam njenu picu toga dana u hladu, međutim sav taj doživljaj je prekinula njena ćerka koja nam je dolazila u ispimoć u sadnji. Od toga trena drkao sam ga lud svaki dan po nekoliko puta. Čim bi ugledao Marinu pred očima bi mi se ukazala slika kako mi obrađuje batinu.

Bio sam jako napaljen, trebao sam da nešto pojebem pod hitno. Kao da je i to ona isto osjećala pa je prva krenula u akciju. Zamolila je moju tetku da dođem do nje popodne jer je potrebno neke vreće da premjestim sa stočnom hranom s ne može sama. Pristao sam da ću doći danas oko dva sata. Negde malo prije dva zaputio sam se kod nje kući. Brzo sam stigao tamo jer živi jako blizu nas. Pokucao sam na vrata i čuo njen glas iznutra da uđem. Kada sam ušao ponovo sam čuo da uđem u njenu sobu da je tu.

Otvorio sam vrata i uslijedio je najljepši prizor. Ležala je na krevetu potpuno gola. Njene velike sise i dlakava pica su mi bole oči. Moj kurac je porastao do maksimuma. Upitala me je da li mi se sviđa to što vidim. Samo sam uspio potvrdno da odgovorim klimajući glavom. Prstom me je pozvala da priđem bliže. To sam i uradio. Čim sam došao do nje skinula je sve sa mene i polegla na krevet. Počela je da ga drka rukama snažno i puši. Dok se nabijala glavom na njega držao sam je za kosu.

Jako mi je godilo njeno pušenje. Igrala se sa njim dobrih pet minuta. Zato vrijeme ja sam mijesio njene velike sise i dirao je prstima po njenoj mokroj pici. Bila je i ona jako napaljena. Nije dugo mogla da izdrži pa je odmah krenula u akciju. Moj kurac je bio podignut do maksimuma i stajao je uspravno kao jarbol. Opkoračila me je, rukom uzela moj kurac, centrirala ga na ulaz njene dlakave pice i jednim potezom se nabila na njega. Nabijajući se na kurac glasno je vrisnula.

Ostala je tako na njemu nekoliko sekundi a potom je krenula da miješa na kurcu. Nedugo zatim počela je da se nabada jako na njega skačući gore dolje. Njene sise su skakale kao lude. Bio sam opčinjen tim prizorom. Hvatao sam ih u ruke koliko su mogle da stanu. Dok se nabijala na kurac stenjala je glasno. Osjetio sam da sam ulazio u nju do kraja. Moj kurac je posve ispunio njenu dlakavu picu. Osjećao sam kako njena pica koja je bila jako vlažna steže moj nabrekli kurac.

U tom trenutku počela je da se trza, vrti glavom i svršava uz velike uzdahe. Uplašio sam se da nas ne čuje neko. Tada je sišla sa mog kurca a ja je okrenuo u dogi pozu i počeo da je tucam silovito. Ulazio sam u nju do kraja. Rukama se držala za plahtu koju je gužvala stalno. U početku sam ja rukama je držao za kukove i navlačio na kurac da bi poslije toga prešao na njene sise. Govorila mi je da je samo nastavim tucati i da ne prestajem.

Bila je to za nju najbolja jebačina u poslednje vrijeme a kako i nebi kad je u sebi imala mlado muško meso. Još jednom smo promijenili pozu. Sada sam ja bio na njoj. Njene noge su bile na mojim ramenima. Zbog toga sam imao mnogo bolji pristup njenoj pici. Ukucavao sam se u nju do kraja, toliko snažno da sam je promjerao na krevetu. Svaki moj ubod kurcem je propratila sa jednim velikim urlikom. Molila je ispod mene da usporim ali nisam htio to me je jako palilo.

Govorila mi je kako je razvaljujem unutra. Te njene riječi bi me palile još više tako da bi onda krenuo svom snagom da se zabijam u nju. Njena pica me je uveliko stezala. Poslije dobrih pola sata seksa moja sprema je krenula napolje iz mojih jaja. Htio sam ga izvaditi napolje ali ona ne je u tom trenutku obgrlila nogama i rekla da je napunim unutra. Nisam više mogao odlagati i počeo sam je puniti. Čini mi se da nikada u životu nisam toliko svršio.

Ostao sam u njoj još nekoliko minuta sve dok mi kurac nije sam ispao iz nje a za njim potekla i moja sprema koja se počela cijediti preko njenih noga. Otišao sam nabrzinu da se istuširam jer sam se morao vratiti kod tetke. Nastavili smo da se tucamo idalje cijelo ljeto.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija