Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U potrazi

Sunce prži, baš upeklo, a ja hodam poviše divljih plaža i gledam kakvih golačica ima. Gledam i pogledam krajičkom oka, malo se zaustavim i vidim dobrih teta i mladih djevojaka. Namazane uljem i prže se kao krompire na jakom suncu. Sa mene kaplje znoj po onoj vrućini , hodam i uživam u onih par sekundi što vidim pičku a onda odem. Izgleda da nisam sam, tu je moj novi kolega , deda Zdravko on hoda već dvadeset godina tu. Upitao me, tražim li cura? na što sam odgovario da. Deda me odveo do jedne divlje plaže i pokazao na suprot nas neku mladu djevojku dlakave pice i malih sisica.

Dao mi je par savjeta, da idem kao da nisam znao da je tamo ona, malo dalje od nje staviti rućnik, ne gledati u nju sve polako , upitas ju nešto bezveze itd. Deda je govorio da je jebao čehinje , poljakinje i neke domaće , tako da sam dedu poslušao, dok je on otišao dalje tražiti. Sjeo sam malo dalje nje, stavio rućnik. Ubrzo njoj zvoni telefon i ona odlazi, ajde tješim se taj dan što sam ju vidio bar slatke sisice i dlakavu picu , barem nešto taj dan. Sutra dan dolazim i hodam nekom plažom .

Prolazim pored nekog šatora, vrata su orvorena i vidim samo noge nečije, ubrzo smo dogovorili sve i tako da deda i ja jebemo Svetlanu kada dođe kod nas. Pogledam malo bolje, a ono onaj deda a ispred njega neka teta velikih sisa . Jebe je u guzu. Deda je ugledao mene, a zatim me upoznao sa nekom Svetlanom iz Rusije. Bili su potpuno goli oboje. Svetlana je imala plavu kosu, visoka oko 170 cm velikih sisa, i malo punašnija , također picu joj je bila izbrijana. Deda me je nagovarao da skinem šorc i pokažem Svetlani kurac.

Nisam htio, ali Svetlana je zgrabila rukom mene za kurac preko šorca i gnječila. Brzo mi se nadigao , i brzo smo ušli unutra u šator i zatvorila vrata. Deda je bio s desne strane a ja s lijeve , Svetlana u sredini , Dedov kurac je bio nadignut, i njegov je natezala s rukom, skida meni šorc i počne moj natezati. Ona je okrenula dedi guzu, a deda je lagano naciljao u picu i počeo jebati , ahhh počela je stenjati a šator tresti. Dok je moj kurac držala ustima, tada je proizvodila svakakve zvuke.

Deda je dobro udarao . Ja sam ju držao za glavu i nabijao do jaja. Deda se ustao i pitao možeš li dva usta staviti , pokušavali smo joj dva nabiti , ja sam prešao gdje je deda bio , Dok je deda svršio usta njoj i brisao kurac od njezino lice. Ja sam ga stavio u njezinu picu zguza, uhvatio čvrsto za guzu i počinjem jebati.. U jebote pomislio sam kako je deda uživao, pa već mi dođe da svršim , ona još nabija svoju guzu , a ja stiskam oči i prste , držim ju za sise i počinjem svršavati u nju.

Joj dušo daj mi poljubac govorila je, sočno sam ju poljubio usta, rukom prešao preko sisa. Dok je kurac i dalje stajao u njezinoj pici, a iz njezine pice cjedi se sperma. Hvata me rukom za glavić i cucla ga , a deda koji je stajao do nje nije ni njega zaboravila uhvatila je njegvor kurac i pocucla i njemu glavič-. Deda me pita , jesi uspio jučer jebati onu mladu, rekao sam da nisam , evo sada jesi Svetlanu kaže deda, dođi dok je Svetlana još tu na ljetovanje. Vjerujem da neče ostati samo na Svetlani , deda je govorio da je jebao i druge žene, pa možda opet on nešto sredi.

Nakon par dana , na istoj plaži vidim kako se mladi vole i jebu i vidim opet dedu ovoga puta , jebe neku mladu djevojku, deda pa ti si vragolan pravi , rekao sam mu, dok se mlada cura preplašila od mene , neboj se deda joj je vikao , aj ti tamo ubrzo ce doći Svetlana dok je deda ponovno namjestio curu i raširio joj noge i ugrao svoju staru kitu u njezinu mladu picu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija