Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U sendviču između dva macana!

Nakon što sam imala seks sa mladim dečkom kao da sam se ponovo rodilo, kao da nisam više ona ista osoba koja je imala skladan brak, osoba koja ima već četrdeset godina i koja se ponovo nakon seksa osjetila živom. Nakon diskoteke je prošlo neko vrijeme dok nije se ponovo javio i dok nismo imali seks sa njim ponovo u mom stanu. Svršio je na mene minimum dva puta, jednom u moje duboko grlo a drugi put po mom licu. Ja koliko sam svršila puta nemam ni pojma. Znam samo da sutradan nisam mogla da ustanem iz kreveta.

Moja pica je potpuno utrnula, otekla i jako me je boljela. Međutim i zbog svega toga bilo mi je jako lijepo. Moje bradavice su me i sutradan jako boljele i bile su idalje jako tvrde. Premotavala sam film o našem odnosu od sinoć i na kraju sam shvatila da me je pitao da li bi voljela da oprobam se sa još jednim mladim kurcem. Od toga me je u isti mah obuhvatila neka jeza i strah, ali u isto vrijeme i osjećaj žudnje. To sam osjetila time što mi je na samu tu pomisao i sliku u glavi moja pica je počela da vlaži i daje mi signale da to želim.

Nije mu dugo vremena trebalo da mi se ponovo javi i postavi pitanje da li sam se promijenila što se tiče poslednjeg pitanja. Rekla sam da se slažem sa svim. Dogovorili smo se da dođem ovaj put kod njega. Rekao mi je da obučem neko seksi rublje. Jedva sam čekala da odem kod njega. Ubrzo sam stigla do njegovog stana. Ušla sam unutra u dnevnu sobu gdje je bio još jedan mladić. Upoznali smo se a potom su tražili od mene lagano da se skidam za njih dok su mi pustili muziku.

Počela sam da se skidam lagano njišući se u kukovima. Za to vrijeme primetila sam da su obojica izvadili kurčeve i počeli da ga drkaju. Ovaj drugi mladić je imao još veći i deblji kurac. Bio je pravi komad. Moja pica je već bila vlažna. Ubrzo sam bila potpuno gola. Prišla sam njihovim velikim kurčevima na koljenima i počela da im ih obrađujem. Pušila sam kurac jednom pa drugom naizmenično. Njihovi kurčevi su rasli u mojim ustima. Za to vrijeme oni su se igrali sa mojim sisama i picom u koju su čas jedan čas drugi stavljali svoje prste.

Sada sam već bila nagužena i Dragan, kako se zvao ovaj drugi mladić zvao jebao, dok sam idalje pušila kurac mom ljubavniku. Dragan me je rukama uhvatio za kukove i počeo jednim žestokim tempom jebati. Moja pica je vlažila kao nikada. Nisam mogla da stenjem mnogo jer sam već imala kurac u ustima tako da se čulo samo mumljanje. Zatim njih dva su zamijenili pozicije. Dok sam pušila Draganu kurac prstima me je vukao za bradavice da sam mislila da će mi otpasti. U ovoj pozi sam sigurno svršila dva puta.

Oni su bili mladi i puni života tako da su me mogli jebati još dugo. Legla sam na leđa. Dragan mi ga je ponovo stavio u usta dok mu je drug punio moju picu. Govorio mi je kako sam prava kurvica i kako dobro primam kurac u usta i picu. Tada je došao na ideju da me jebu u guzu. Počela sam da se opirem jer se do sada nisam nikada jebala u guzu ali sam nakon njihovog insistiranja pristala jer su me stvarno dobro jebali. Dragan je donio kremu i namazao mi anus i svoj kurac i počeo da ga gura unutra.

Jako me je boljelo ali u isto vrijeme i uživala sam. Za to vrijeme sam imala i drugi kurac u pici. U isti mah su ispunili moje obje rupe. Svršavala sam u naletima. Njihovi kurčevi su širile moje rupice. Zato što su i bile uske mladići su isto tako bili jako napaljeni pa su počeli da svoju spermu izbacuju u mene. Ostali su par minuta u meni a ja u njihovom sendviču. Nakon toga sam otišla pod tuš. Noge su mi klecale ali osjećaj je bio fenomenalan.

Ostala sam sa njima da uživam do ranog jutra gdje sam ih još po dva puta potrošila.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija