Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U sendviču između dva mlada pastuva!

Nakon što sam imala seks sa Igorom i Matijom frendovima od mog sina bila sam jako napaljena svaki dan. U meni se javila žednja za tim mladim kurčevima koji su posedovali ova dva mlada momka. Naročito Matija je imao bukvalno pitona među nogama. Svaki put kada bi pomislila na njega moja pica bi me zasrbila i postala bi jako napaljena. Nekoliko puta sam sama masturbirala u svom krevetu zamišljajući poslednji naš seks. Žudila sam za njima. Pretvorila sam se u pravu kučkicu kojoj je trebao mladi kurac stalno u njenoj vlažnoj i napaljenoj pici.

Tada su mi se kroz glavu motale razne ideje. Željela sam u jednom trenutku da probam ih oba zajedno. Do sada nisam nikada imala seks sa dvojicom odjednom i to me je jako palilo. Željela sam i to da isprobam. Pravila sam plan kako to da izvedem. Tražila sam pravo vrijeme za to. I ono se ukazalo nakon sedam dana. Moj sin je otišao do oca. Dan prije njih dva su bila u posjeti mom sinu i tada sam im rekla da sutra veče poslije sedam sati dođu do mene jer će mi trebati. Tako je i bilo sutradan negde oko pola osam njih dva su bila na mojim vratima.

Na sebi sam imala usku i kratku pokućnu haljinu ispod koje nisam nosila ništa. Jasno su se mogle videti moje bradavice. To ih je malo napalio. Ušli su u dnevnu sobu. Sjeli su jedan do drugoga. Upalila sam neku laganu muziku i počela da plešem. Tada sam im naredila da izvade svoje kurčeve iz hlača i počnu ih drkati. Po komandi su me poslušali. Ja sam skinula haljinu sa sebe i ispred njih počela gola izazovno da plešem. Počela sam da se diram po mojim velikim sisama i obrijanoj pici.

Njihovi kurčevi su se podigli veoma brzo. Posebno me je palio Matijin piton. Lagano sam im prišla. Spustila sam se na koljena i počela rukama da ih drkam. Bili su jako tvrdi. Lagano sam spustila glavu na Matijinu kurčinu i počela ga pušiti a Igorov lagano nastavila da drkam. Obojica su se zavalila u dvosjed i uživala u mojoj radnji. Nakon toga sam stavila Igorov kurac usta a Matijin počela drkati. Obrađivala sam iskusno njihove mlade kurčine. Lizala sam ih preko jaja do glavića a potom bi se svom silinom spustila na njihov kurac.

Pušila sam ih naizmenično nekih pet minuta. Potom sam legla na pod tražeći da me ližu. Igor se spustio do moje pice a Matija mi je lizao sise. Pošto mi je lizao sise mogla sam idalje rukom da mu drkam kurac. Moja pica je postala jako vlažna. Igor je jako lijepo lizao moju picu. Došao je i red na Matiju da mi liže picu. Tada se Igor spustio u predjelu mojih sisa i stavio kurac između njih. Htio je da me tuca među sise. To sam i ja shvatila pa sam rukama skupila moje velike sise. Njegov kurac je bio između njih. Počeo me je tucati među sise. Jako me je napalio.

Dok mi je to radio nisam mogla da vidim kada se Matija počeo najmeštati da mi ga stavi u pičku. Ali sam zbog toga jasno ga mogla osjetiti kad je ušao u mene. Njegov ulazak velikom kurčinom u moju vlažnu picu sam propratila sa jakim uzdahom. Počela sam da ih hvalim kako me dobro jebu i kako jako volim njihove mlade i moćne kurčine. Govorila sam im kako će me samo oni jebati. To je bilo dovoljno da Igor počne da svršava među moje sise. Njegov dio sperme je završio i na mom licu. Prinio mi ga je ponovo ustima a ja sam ga halapljivo strpala u usta.

Pušila sam ga kao da je to poslednji kurac koji ću pušiti. Dok sam mu ga pušila Matija je počeo snažno da me jebe. Toliko me je snažno tucao da sam u nekoliko puta izvadila Igorov kurac iz usta da bi stenjala kao kakva kujica. U tom trenutku Matija je počeo da puni moju picu svojom spermom. Igorov kurac se ponovo digao do maksimuma. Otišao je iza mene jer me je želio uzeti u dogi pozi. Nisam se bunila. Potpuno sam im se predala. Radili su sa mnom što su poželjeli. Dok me je Igor tucao Matija je prišao sa svojim kurcem mojim ustima.

Nisam čekala niti sekund već sam ga strpala u usta. Nije mi trebalo mnogo da ga podignem opet. Tada je Matija legao na pod a ja ga opkoračila. Naciljala sam njegov kurac na ulaz moje pice i jednim potezom se nabila na njega. Počela sam da se nabijam na njegov veliki kurac. Idalje nisam mogla da primim više od pola njegovog kurca. U jednom trenutku dok me je tucao osjetila sam kako me Igor prstima lagano dira po otvoru guze. Počeo je ga prstima da širi. Toliko sam se napalila da sam pobjesnila na Matijinom kurcu.

Igor je rekao da stanemo sa tucanjem. Tada sam osjetila da mi Igor gura njegov kurac u guzu. Išlo je jako teško ali bio je uporan. Nakon nekoliko pokušaja je ušao unutra. Sada sam u sebi imala dva kurca. Počeli su da usklađuju njihovo tucanje. Svršavala sam u naletima. Ni sama ne znam koliko puta sam svršila. I guza i pica su me boljela zbog njihovog žestokog jebanja ali nisam htjela da ih prekidam. Više nisam stenjala, nego sam se jednostavno derala. Nije me više bila briga nizašta.

U meni su bila dva mlada kurca koja se neumorno širila moju picu i guzu. I jedan i drugi su mogli da osete kurac od ovog drugog u meni. To ih je napalio jako pa su počeli da svršavaju kao ludi. Punili su spermom moju picu i guzu. Pala sam od umora i iscrpljenosti Matiji na grudi. Bolio me je svaki mišić. Idalje sam osećala kako me bole pica i guza. Bila sam u svakom smislu riječi izjebana do kraja. Jebali su me sigurno oko sat vremena. Nakon toga su otišli kući. Nisam mogla da odem pod tuš. Ostala sam da ležim na podu sigurno još sat vremena a potom sam otišla pod tuš.

Pustila sam toplu vodu po sebi. Ostala sam pod tušem jedno pola sata. Konačno sam ostvarila svoje želje. Nakon ovoga i sada sam nastavila da se tucam sa njima. Nisam htjela da imam još nekoga. Nije mi trebao pored njih dva niko drugi. Oni su mladi i mogu mnogo puta za noć da me tucaju. Šta još treba žena mojih godina da poželi.. ..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija