Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U sendviču između dvije napaljenje sestre!

Nisam ni u najluđim snovima sanjao da će mi se desiti nešto ovako kao što se desilo toga ljeta dok sam bio na turneji kao tonac sa jednom grupom pjevača. Nekoliko puta sam uspio da stavim svoga macana u vlažne i napaljenje pice dvaju sestara koje su bile jako željne moga velikog kurca. I jedna i druga su gutale moj kurac očima u svakoj prilici u kojoj bi se našli. Koristile su momente gdje nas malo ko posmatra da se pojebemo.

Kako svakoj sreći dođe kraj tako se kraj približavao i mojoj jebačini sa njima. Turenja je bila skoro gotova i već polako smo se počeli pakovanti za natrag kući. Nakon poslednjeg koncerta Slađana mi je rekla da me očekuje večeras u svojoj sobi da se pozdravimo kako dolikuje. Dok mi je to govorila onako kurvanjski mi je namignula. Nakon što se koncert završio i nakon što sam se pozdravio sa ostatkom ekipe krenuo sam ka njenoj sobi. Čim sam pokucao vrata mi je otvorila Slađana u bademantilu.

Ušao sam unutra u sobu gdje je na krevetu ležala i njena sestra. Tek tada mi nije ništa bilo jasno. Slađa mi je prišla i rekla da se opustim da one žele da pamtim ovo veče do kraja života. Skinule su me golog i polegle na krevet a onda počele polako da izvode striptiz samo za mene skidajući jedna drugoj odjeću. Uživao sam jako u tom prozoru da je moj kurac sam od sebe se počeo dizati. Nakon desetak minuta pridružile su mi se na krevetu. Počele su da me ližu svuda po tijelu. Slađa se jezikom spustila do moga kurca koji je strpala jednim potezom u usta dok je Marina ljubila me po vratu.

Slađa se jednostavno gušila u mom kurcu koliko ga je duboko stavljala u usta dok je Marina tada sjela na mene i nabila se svojom pičkom na moja usta. Tada sam jezikom počeo lizati njenu picu što je jako napalilo da jede rukama štipala svoje bradavice. U tom trenutku sam osjetio kako se Slađa nabila na moj kurac. Čim je ušao u nju počela je skakati po njemu žestoko. To me je jako palilo pa sam i ja jače lizao Marininu picu. Sve to je pratio jak uzdah zadovoljstva njih dvije. Nedugo zatim promijenile su mjesta. Marina je bila na mom kurcu a Slađa svojom pičkom na mojim ustima.

Stim da se Slađa ovaj put okrenula prema Marini licem. Dok se Marina nabijala na kurac ja lizao Slađinu pičku. Marina je u jednom trenutku stavila Slađinu veliku silikonsku sisu u usta i počela je cuclati. Sve to je na mene ostavilo kako veliki utisak da sam počeo najjače što mogu se zabijati u Marininu picu. Ona je stenjala glasno dva je u par navrata morala da izvadi setrinu sisu iz usta. Njihove pice su bile jako vlažne i unutra je bio pravi vulkan. Stavio sam ih sada jednu do druge i zabio ga zguza prvo Slađi. Ona je imala malo širu picu. Dok sam nju jebao kurcem prstima sam Marini drkao klitoris.

U jednom trenutku njih dvije su počele strasno da se ljube. Prešao sam sa Slađe na Marininu picu i sad je kurac bio u njoj dok su prsti nestjali duboko u Slađinoj pici. Nastavili smi se jebati dobrih desetak minuta sve dok njih dvije nisu počele da svršavaju. Skoro u isti mah svršile su i jedna i druga. Odlučile su da me iznenade još jednom pozom pa su se naguzile jedna preko druge tako da su njihove pice bile jedna iznad druge. Slađana je bila dolje dok je Marina bila gore. Nastavio sam da punim ove dvije sočne pice naizmenično još jedno pet minuta dok nisam i ja došao do kraja.

Moja sprema je htjela jednostavno napolje i nisam je mogao više zadržati. Rekao sam im da ću svršiti a one su brzinski se glavama namjestile jedna uz drugu i izbacile jezik napolje čekajući spermu u svoja usta da uđe. Tada sam počeo da špricam spermu po njihovim ustima. Napunio sam i jednu i drugu da su bile jako zadovoljene količinom. Oblizale su ostatke jedna drugoj sa lica a zatim legle do mene na krevet.

Zapalili smo svo troje po cigaretu i pričali kako nam je ovo ljeto bilo prelijepo. Do zore smo se pojebali još jednom za rastanak a onda je došlo vrijeme da svako krene svojim putem. Njih dvije nisam više nikada vidio čuo sam samo da su otišle u Ameriku da se bave muzikom a ja se i dan danas sećam tih noći vrelog seksa.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija