Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U sendviču između dvije rasne milfare!

Pričao sam vam u ranijim pričama početak mog ljetnog raspusta kod moje tetke Maje na selu. Nisam ni mogao u najboljim snovima da maštam o ovome što mi se zapravo desilo i dogodilo. To je bio najlepši dio moga života. Imao sam priliku da jebem dvije zrele žene koje su znale šta žele od mene. Jedna je bila moja tetka Maja rodica moje mame a druga njena drugarica Marta. Poslednji seks koji se desio bio je sa tetkom u kupatilu. Bila je to jedna jebačina puna naboja i strasti. Jer tetka se dugo nije jebala i bila je željna svega.

Željela je sve i odmah sada. Sutradan sam otišao u polje da radim. Nakon nekoliko sati provedenih u poslu vratio sam se kuci. Vidio sam preko prozora od kuhinje da je Marta ponovo tu. Sada je ona sa ushićenjem slušala moju tetku koja je poslušala njene savjete i kako se jebala sa mnom. Slušala je i smijala se od sreće. Dok sam to sve slušao od spolja moj kurac se polako budio u gaćama. Ostao sam namerno do kraja da čujem šta će se desiti. Na samom kraju razgovora Marta je rekla tetki kako mi treba reći da večeras ne idem u selo nego da ostanem kući i kako će mi prirediti iznenađenje.

Sakrio sam se iza kuće dok Marta nije otišla a potom ušao unutra. Za ručkom me je tetka pitala kakvi su mi planovi. Rekao sam da ću večeras ostati ovdje da mi se ne ide nigdje. Potom sam otišao u sobu da odmorim. Nije mi dugo trebalo da zaspim jer sam radio u polju taj dan. Spavao sam sigurno nekoliko sati. Iz tog sna me je probudio tetke Maje glas da ustanem i dođem u kuhinju. Čim sam ušao na vrata vidio sam jedan prelijepi prizor. Maja i Marta su lezale potpuno gole na krevetu i drkale svoje pice.

U isti tren su uzviknule iznenađenje. I jeste doista bilo. Moj kurac je postao tvr kao kamen. Nisam htio da ga mučim više i izvadio sam ga napolje. Marta se nasmijala i pogledala u Maju rekavši da sam već sperman za njih. Prišao sam im a one svaka posebno sa strane počele su da mi svojim jezicima lizu kurac. To je nešto najlepše. Gledaš dvije žene kako ga ližu istovremeno. Potom su ga počele pušiti naizmenično. Dok bi mi ga jedna sisala druga bi mi lizala jaja. To je trajalo čini mi se večnost sve dok nisam počeo da svršavam jednoj i drugoj po licu.

Tada na moje iznenađenje jedna drugoj su svu spermu sa lica polizale rekavši da ima jako lijep ukus. Marta se nasmijala rekavši da je prva runda gotova. Vrijeme je bilo za drugu. Moj kurac idalje je stajao tvrdo. Potom me je Marta legla opkoračila i počela se nabijati na kurac. Miješala je guzovima po njemu. Uživala je što bi rekli za sve pare. Marta je pogledala Maju i rekla joj da picku prinese iznad mojih usta da joj lizem pičku i jebem je jezikom dok se ona nabija na kurac. Tako je uradila.

Odjenom sam zadovoljavao obje pičke odjenom. Vrijeme je bilo za smenu. Sada se Maja nabijala na kurac a Marti sam lizao dlakavu pičku. U toj pozi smo ostali sve dok nisu svršile. Potom su jedna pored druge izbacile guze prema meni, okrenule glavu i tražile da ih jebem žestoko. Ispunio sam im tu želju. Prvo sam jebao Martu a potom tetku Maju. Dok je moj kurac bio u Majinoj pici Marta je otišla do toaleta. Vratila se sa kremom u ruci. Nasmijala se prema meni rekavši da ima još jedna rupica koju nisam kod tetke osjetio.

Zatim mi je namazala kurac a potom njenu guzu. Uzela mi je kurac u ruku, prislonila na guzu i rekla da gurnem jako. Tetka se protivila govoreći da se nije nikada do sada jebala u guzu. To me je ohrabrilo i gurnuo sam još jače. Jedva da je glavić ušao. Bila je baš uska. Marta je svojim rukama razvukla tetkine guzove i rekla da počnem je jebati. Jebao sam je polako. Moja tetka je vrištala od užitka. Marta je pitala da li joj je lijepo. Odgovorila je da jeste da želi još. Tada mi je dala znak da ubrzam, što sam i uradio.

Čini mi se kako sam joj razvaljivao guzu da ću je pocijepati. Nisam se osvrtao više na njeno vrištanje. Marta joj nije dala rukama da se pomjera, hrabrila me je da jebem jače da joj to treba, da je razvalim za pamćenje. Pošto je bila uska jako i ja sam krenuo prije vremena da svršavam. Marta je to vidjela, izvadila je kurac iz tetkine guze i strpala ga u usta. Počela je da se svom silinom nabija ustima na njega. Uhvatio sam je za kosu i počeo toplim mlazom da punim. Progutala je svaki kap.

Na kraju obje su ga oblizale od ostatka sperme. Legli smo na krevet onako znojavi svo troje. Dogovorili smo se da ovo moramo ponavljati svako veče. Tako je i bilo sve do kraja raspusta. Uživao sam u prelijepom društvu dvije rasne milfare.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 3624

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija