Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U školi.

Desilo se to prije 2-3 godine u mojoj školi se otvorila se kuhinja u školi. U toj kuhinji sam zapazio predobru ribu radila je kao kuharica u toj školi. Bila je oko 3 ili 4 godine starija od moje generacije imala ja ogoromne sise za koje smo pitali da li su silikoni a i guza joj je baš bila velika. Jednog petka stajao sam u redu i tražio sendvič, upitala me je od čega želim? U trenutku mi je izletilo „sa tvojom drugaricom, ako je jebozovna kao ti, a mozemo i samii.

Rekla mi je seljačino na što sam joj odogovorio jebat ću te budi sigurna u to. Tako je i bilo izasao sam sa časa govoreći da moram u wc a zapravo sam otišao u kuhinju. Kuharica je došla skoro odmah za mnom i naredila mi je da izadjem odmah. Na to sam odogovrio da se izvinjavam što sam ispao seljak vidno masirajući kurčinu u trenerci i dok sam je gledao primijetio sam da joj pogled pobjegao na moje međunožje. Na to sam je upitao kurvice da li ti se dopada moj kurac? mogli smo se zabaviti? Od jednom su se začuli koraci niz hodnik bila je to pomoćnica direktora rekla mi je da idem iza nje da me ne bi priijetila. Sagnuo sam se dolje buljeći u njenu veliku guzu nisam se mogao obuzdati svukao sam joj farmerke i tange koje je imala na sebi i počeo sam je jabti prstom u pičkicu još više me palilo gledajući je kako pravi sendvič. Pomoćnica ju je upitala par pitanja i odmah izašla.

Nakon izlaska spustio sam joj glavu da mi popuši kurac. Skinula mi je trenerku i ugledala kurčinu od koje je ostala kao ukopana. Hmm upitao sam je da li ti se svdija moj komad hmmm kurvicee? Naredio sam joj da mi puši sa riječima da ću je jebati. Nakon što je obradila moju kurčinu podigao sam je i naguzio na sto i nabio svoju kurčinu u njenu vlažnu pičkicu. Rekao sam joj da je uska ali da će od mog kurca sigurno da pukne i da se sada da vidi kako seljačina jebe. Dupe joj je lupalo od moja jaja dok je ona svojim rukama masirala svoje bradavice koje su bile nabrekle njene sise su bile izvadjene iu grudnjaka što me je još više izludjivalo. Jebao sam je sve do kraja časa i na brzinu sam ga izvukao iz nje i svršio pa njenim sisama. Zatim me zamolila da joj napunim i drugu rupicu tražila je da je jebem u šupak pristao sam odmah zamolila me da budem pažljiv jer nikada nije probala u dupe. Naslonio sam svoj kurac na njen uski čmar i počeo polako da ga guram unutra a ona je počela snažno da uzdiše i ispušta glasne zvukove jebao sam je koliko sam mogao stavljao ga vadio velikom brzinom a ona je svršavala po ko zna koji puta već a i ja sam osjetio da će ubrzo da dodje kraj pa sam još više ubrzao i napunio sam joj dupe svojom toplom sperom. Brzo se obukla nakon toga a učenici su nagrnuli na vrata a ona je dijelila sendviče onako uzdihana i zjebana od mog kurca.

Nakon završene smjene u školi otišao sam do kuhinje da vidim kako je moja kurvica i upitao sam je kako je bilo a ona se samo smješkala i poljubila me u obraz i šapnula mi da bi htjela da češće ponavljamo ovo na šta sam ja pristao odmah i predložio joj da izađemo tu noć naravno pristala je.. I tu noć je moja kuharica bila napunjena u svakoj rupici svršili smo tko zna koliko puta tu noć jebao sam je do jutarnjih sati. I poslije toga sam jebao svakom prilikom koju smo imali iako smo provodili dosta vremena skupa obećao sam joj da ću da je punim sve dok me snaga bude služila a na to mi je onda predložila da stupimo u pravu vezu na šta sam pristao. I eto poslije par godina veze planiramo svadbu a ona je već trudna. Nadam se da će da rodi nasljednika.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija