Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U šumici iza kupališta

Nedaleko mjesta u kojem živim postoje dva javna kupališta u kojima se ljeti možeš osvježiti. Jedno je veće, ali inešto udaljenije, dok je drugo puno bliže, je nešto manje, u bazenu ne mogu isplivavati runde, ali je za rashladiti se sasvim dovoljno veli, a kako je pred dvije godine renovirano puno je ljepše uređene i ljepša je površina za ležanje i sunčanje.

Odlučio sam jedno slobodno poslijepodne provesti na ovom bližem kupalištu. Ugledao sam jedno slobodno mjesto za prostrti prostirku i ručnik na nju, veseleći se istodobno što je to odmah do jedne vruće brinete, s oblinama na pravim mjestima. Ne volim čačkalice, mršavice, već komade kod kojih ima što za pogledati i za primiti, žene s umjerenim volumenom.

Ova mlada dama izgledala mi je kao puni pogodak. Imala je na sebi bikini, a gaćice s mašnicom na strani, tamno zelene boje, odmah mi je pala na pamet Lorkina pjesm-zeleno, volim te zeleno. U kombinaciji s njenim osunčanim tijelom, slika za bogove. Definitivno sam se zainteresirao za dotičnu damu. Došavši do nje rekao sam :“bok, slobodno? “ pokazavši glavom na prazno mjesto do nje. “Nasmiješila se i rekla : “ bok, slobodno je“- Iz osmjeha i ljubaznog tona u glasu zaključio sam da joj nisam antipatičan, dobar početak.

Krenuo sam se osvježiti u vodu i ljubazno sam ju zamolio da mi malo pripazi na stvari. Kako redovito plivam, idem u teretanu, trčim, vozim bicikl, taj trud je itakako vidljiv na mom tijelu. Nisam nabildano brdo mišića, ali vidjlivo je da radim na sebi i trudim se da moje tijelo ima sve što mu treba. Zadovoljan sam sa svojim izgledom, ravan trbuh, nema sala, čvrsta guza, lice bez podbradka. Visok, plav, momak za poželjeti. Nisam lik koji će bezobzirno trčati za suknjama, ali ću, ako mi se pruži prilika, sve učiniti da ju iskoristim i da sa ženom s kojom kliknem, koja mi se svidi i u čijem se dtruštvu ugodno osjećam, završim u klinču, bilo na krevetu, bilo u autu, nije bitno.

Rasplivao sam se malo po bazenu, tek toliko da se rashladim i uživam u u svježini vode koja okružuje moje tijelo, jako lijep osjećaj. Kad sam se vratio na moje mjesto moja je susjeda ležala na svom ručniku i mazala se kremom za sunčanje. Legao sam na ručnik i htio se prepustiti suncu. Tada sam začuo njeno pitanje:“Onda? Jesi se osvježio'“, odmah sam primijetio da mi se obraća s „ti“ što mi je ulilo dodatni optimizam i nadu. , “Jako je vruće danas pa sam zato i ja navratila“ nastavila je i dodala:“nemoguće mi je namazati leđa kremom, bi li mi mogao pomoći? “ procvrkutala je.

„Kakvo pitanje? Naravno da mogu, daj tu kremu“ Pun optimizma i nade da bi se tu moglo nešto jako vruće zakotrljati odlučio sam probati iskoristiti šansu koja mi se nudi, pa kud puklo da puklo. Moje su rukale šetale uzduž i poprijeko po njenim leđima, dok je ona opušteno ležala na trbuhu uživajući u mojem ručnom radu. Krenuo sam joj usput izmasirati područje ramena i vrata. Izgleda da joj se to jako dopalo i godilo joj, jer sam pritom začuo i tiho uzdisanje i jecanje. što me je još više ohrabrilo.

Pitao sam se što bi se dogodilo da kada bih ju nastavio masirati i polako doći do njenog najsvetijeg njestai odlučio sam riskirati. Gurnuo sam joj ruku u gaćice i dodirnuo njenu čućicu, očekivao sam neku reakciju, ciku, viku, šamar, no osim što se samo malo iznenađeno trznula, ništa se drugo nije dogodilo, dapače raširila je noge kako bi mi olakšala put do njenog međunožja. Hvala na pozivu, pomislio sam, šečući prstima po njenoj ribici. Nitko iz naše okolice do sada nije primijetio što radimo. Malo po malo i moj najbolji prijatelj počeo je pokazivati znakove buđenja u mojim kupaćim, dajući mi na znanje da bi i on rado sudjelovao u zabavi.

Nedugo potom šapućem svojoj ljepotici:“Slatkice ti si jednostavno neopisiva, gledam te srce mi udara ko ludo, puls ide u nebesa, ludilo, napaljen sam do daske, a ni ti nisi hladna, siguran sam. ““Mmmm i meni je tako, nisam se 3 tjedna seksala i dovoljno mi je da vidim ovakav primjerak kao što si ti da me napali. Jesi za? “, rekla je, obliznuvši pritom jezikom, onako izazivački, kurvinski, svoje usne gledajući me duboko u oči.

Prijatelju u mojim gaćama postajalo je sve tjesnije, gledao sam ju i mislio si - dami treba pomoć, jasno da sam za i više od toga! „Slušaj me, ja ću sada proći u ovaj šumarak tu otraga, ima jedna čistina i na njoj te čekam, dođi za 3 minute. Navukao sam natikače i odmarširao u smjeru šumarka, koji je zbog gustog drveća i grmlja nudio dobru zaštitu od znatiželjnih očiju.

Došla je nakon par minuta, zagrlili smo se i počeli se divljački ljubiti, bilo je to čisto šamaranje jezicima, atmosfera je bila visoko erotizirana, seksualno nabijena i da nas je bilo tko, muško ili žensko vidjelo teško bi se suzdržalo da nam se ne pridruži. Odustao sam od šamaranja jezicima i upustio se jezikom u šetnju po njenom predivnom tijelu. Odjednom je glsano zastenjala kad sam jezikom dodirnuo jedno mjesto na njenom vratu, očito sam naišao na mjesto na kojem je osjetljiva, uživala je mojim dodirima i mrmljala, stenjući usput:“nemoj prestati, radiš to fantastično! “

To me je dodatno napalilo i grickao sam ju po trbuhu, miješajući pritom njene grudi, trljajući njene bradavice među prstima, očito joj se dopalo, stvrdnjavale su se. Krenuo sam prema bikini zoni, razvezujem njenu mašnicu i gaćice padaju, njena izbrijana, vlažna pička je slobodna, pred mojim je očima, osjetim njen miris. Ližem njenu raspuklinu, ližem sokove koji su krenuli iz nje, osjećam njene ruke kako me hvataju za kosu i guraju glavu na nju.

Legao sam na travu, ona je kleknula s guzom iznad mene i nabila mi pičku na lice. Lizao sam ju, gutao njene sokove, kružio jezikom uzduž i poprijeko, ližući je od klitića do međice, preko rupice, pa gurajući jezik u nju, sva se tresla od sladostrasti koju sam joj pružao. Svukla mi je kupaće, spustila glavu, obuhvatila rukom moju batinu i osjetio sam njene usne na mom glaviću, a onda i njen jezik kako ga obrađuje, i ja sam uživao.

Potpuno u ekstazi nisam ni registrirao njeno stenjanje, grčenje, trzanje po meni, prestala mi je cuclati kurac, naslonila je glavu na moj trbuh, nabijala se guzom na mene, osjetio sam njen šupak na vršku moga nosa, u jednom trenutku se rukom oslonila na travu, izvila se u leđioma, zabacila glavu unatrag, kriknula, krljala, tresla se i grčila svršavajući, stiščući drugom rukom moj kurac, kao da ga želi iscijediti.

Odigla se malo i okrenula prema meni, govoreći. “ovako me već dugo nitko nije lizao, čovječe majstor si, sad ga želim osjetiti u sebi“, rekavši to podigla je guzu, rukom me uhvatila za kurac i nasjela na njega, skliznuo je u nju bez problema. Počela je jahati po meni, ispočetka je to bilo polako, lagano se uzdizala, pa spuštala natrag, ja sam ju dodatno ubadao ododzdo, da bi onda počela ubrzavati i iz kasa je prešla u galop, skačući po meni, udarajući me guzom po trbuhu, a ni ja ju nisam štedio, divljački ju udarao odozdo i zabijao ja u nju, a ona se nabijala mene. Divljali smo oboje. Gledao sam ju, žmirila je dok je divljala po meni, stisnutih usnica je stenjala, a njene cice su plesale ludi ples, gore, dolje, gore, dolje.

„Hoću ga s guza“ rekla je, prebacivši samo lijevu niogu preko mene naguzila se klečeći raširenih nogu na koljenima, naslonila se na podlaktice, čekajući da se dignem, kleknem iza nje i nabijemo joj ga da vidi sve zvijezde. Volim taj položaj, uživam gledati kako kurac ulazi u pičku, gledati rozetu šupka, držati ju za guzove i nabijati na sebe, a što je još bolje, sam sam sebe uvjerio da u tom položaju mogu jebat dugo, puno dulje nego u nekom drugom.

Nabijao sam ju, razvaljivao, moja jaja su se razbijala o njenu guzu, ona je ječala, stenjala, rukom se trljala po klitorisu, uspio sam razmjeti da je promrljala da svršim u nju. Ubrzavao sam, pojačavao, barem mi se tako činilo, znoj je tekao u potocima, nisam obraćao pažnju na ništa sa strane, moglo nas je sto ljudi gledati, ne bi me to ometalo. Ona se opet počela grčiti, tresti, osjetio sam stezanje njenih mišića oko moga klipa, koji je borao po njenom cilindru, svršavala je.

Nastavio sam ju razvaljivati, osjećao sam pritisak u jajima i znao što slijedi, a slijedio je onaj neopisivi osjećaj svršavanja, od jaja preko kurca do glave, kada sperma krene i kad osjetiš kako se prazniš, nema ljepšeg, to je uistinu vrhunac. Još sam ga par puta zabio u nju, dok nije zadnja kap izašla iz mene i potpuno iscrpljen se srušio na travu pored nje.

„Majstore, bio si divan“ rekla je dok smo ležali zajedno stisnuti, ljubeći se povremeno. “Idemo u vodu, hlađenje će nam goditi“ rekla je. Tako je i bilo, okupali smo se, oprali znoj s tijela, još se malo mazili u vodi. Izašli smo i legli se na naše ručnike, zaspao sam ko beba. Kad sam se probudio ni nje ni njenih stvari više nije bilo. Otišla je, nestala, bez riječi i bez pozdrava, a ni ime joj ne znam, sranje. No što je tu je, oboje smo htjeli seks, to smo i dobili, idemo dalje, bilo je lijepo. Možda se još koji put sretnemo. Idem i sutra na bazen, nikad se ne zna hoću li i koga sresti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija