Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U swinger klubu- 1.dio

Mojoj ženi, nakon 15 godina braka, nije više stalo do nekog seksa sa mnom. Inače se volimo, poštivamo, ne svađamo se i sretni smo zajedno. Trebalo mi je više od dvoje godine da ju nagovorim da probamo nešto novo i uvedemo promjenu u naš seksualni život, novi zamah u našu spavaću sobu. Predložio sam joj da posjetimo jedan swinger klub i nakon što smo se informirali o nekoliko klubova odabrali smo jedan na našoj obali, oko 200 km od grada u kojem živimo. Dogovorili smo se da odemo, vidimo to, bez nekog pritiska i obveze da se moramo u bilo što uključivati.


Uzeli smo termin u ljeti preko vikenda da iskoristimo kao zagrijavanje za godišnji odmor, budući da se klub nalazi u nedaleko mora, u lijepom uređenom stjenovitom okruženju u koje se lijepo uklapaju pojedinačni objekti, a u stijenama su i omanje špilje koje su uređene, svaka s većom hidromasažnom kadom ili bolje rečeno omanjim bazenom. Pruža odmor za tijelo i dušu, naravno i puno uzbuđenja. Što je to bilo bliže to je moja žena bila sve nervoznija, ali i sve radoznalija. Spakirali smo se i krenuli na put.


Stigavši u klub na recepciju su bile dvije osobe, žena i muškarac. Bili su vrlo ljubazni i susretljivi. Žena, na pločici joj je pisalo ime-Marina- imala je, to smo saznali kasnije, 38 godina, bivša trenerica fitnesa, što je njeno tijelo jasno pokazivalo. Muškarac, na pločici je pisalo ime-Fabijan- je bio 8 godina mlađi od nje, a upoznali su se u fitnes klubu Proveli su nas kroz klub, pokazali nam sve sobe i vanjski prostor za odmor. Mojoj ženi je sve to bilo malo previše i smatrala je da to nije za nju. Fabijan se pobrinuo oko nje, očito je bio nadaren za nagovaranje i uspio ju je uvjeriti u par minuta u ono za što su meni trebale dvije godine i odlučila je da ostanem u klubu.


Ostali smo i klub se polako počeo popunjavati. Sjedili smo za šankom, pijuckali promatrali tko dolazi i prolazi, kada je jedan stariji gospodin prišao mojoj ženi i počeo flertat s njo, a ona se, na moje čuđenje, nije bunila. Živahno su se razgovarali i u jednom me je trenutku upitno pogledala, ja sam joj potvrdno kimnuo i otišli su van Sad sam ja pak ostao iznenađen jer s tim nisam računao. Prišla mi je Marina, jer je uočila moju zbunjenost, malo je porazgovarala samom o svemu i svačemu, da bi me na kraju pitala ne bismo li i mi prošli van.


Izašavši van bezspješno sam pokušao vidjeti gdje mi je žena. Marina me odvela do jedne od pećina i u njoj sam ugledao svoju ženu kako sjedi u vodi i stenje. Nakon par trenutaka izronila je iz vode glava starijeg gospodina i odmah mi je postalo jasno zašto je stenjala. Na moje čuđenje iz vode je izronila još jedna glava, Fabijanova. Izašla je iz vode i vidio sam da na sebi ima samo gornji dio bikinija, gaćice je očito skinula, ili joj ga je netko svukao, nebitno. Cijela ta situacija me je uzbudila što se lijepo pokazivala izbočina u mojim hlačama.


Izvalila se u jednu ležaljku i raširila noge i njene raširene roze usmine, kao raspolovljena šljivica lijepo su se vidjele i mamile su na lizanje. Stariji gospodin je bez krzmanja prihvatio ponuđeno, nadnio se nad nju, zalegao među njene noge i gurnuo svoju batinu u nju, ušao kje bez problema, bila je očito lijepo podmazana. Ubadao ju je prilično brzo i duboki, i prilično je glasno stenjala, no osjetilo se da želi više od jebanja i to je Fabijan shvatio, svukao svoje gaće i nadvio se iznad njenog lica i gurnuo joj svoj impozantni kurac u usta.


Jedan kurac gore, jedan dolje, nisam moga vjerovati što se s njom događa, izgledala je kao pas pušten s lanca, kao seksa gladna kurvica. Fabijan je očito bio jako narajcan i ubrzo je svršio u njena usta, a ona je ne trepnuvši i ne zagrcnuvši se sve progutala. Stariji gospodin je očito još ima „ulja u svići“ izvukao je kurac iz nje, legao se na pod i rekao joj da sjedne na njega i da ga jaši. Ovakav spektakl pobudio je pažnju mnogih parova koji su se nalazili u blizini.


I dok je ona jahala i skakala po starijem gospodinu prišla joj je jedna mlađa djevojka, izgledalo mi je ima ne puno više od 20 i opkoračila je starijeg gospodina koji me je oduševio svojom jebačkom kondicijom i svoj glatko obrijani lijepi pičić gurnla pod nos mojoj gospođi. Ona je prihvatila izazov i ne prekidajući jahanje i skakanje po kurcu starijeg goaspodina jezikom je obrađivala znalački pičkicu mlade ljepotice, koja je sve više drhtala, tresla se. Moja je žena očito imala prirodni talent za lizanje. Kada je mala svršila, bio sam toliko napaljen da nisam ni primijetio kako drkam pred svim tim ljudima.


U međuvremenu su se i ostali parovi koji su se tu našli počeli jebavati, lizati i pušiti. Kako tko i kako im je dogovaralo. I Fabijan je prikupio novu snagu i kleknuo je iza moje žene koja je još uvijek jahala po izdržljivom starijem gospodinu. Pogurnuo joj je gornji dio naprijed kako bi joj mogao doprijeti do guze, do šupka, koji mu se na taj način lijepo otvorio.


Uzeo je kurac u ruku i sasvim ga je pažljivo i s puno osjećaja gurnuo u šupak moje žene. U prvi čas mi je izgledalo kao da joj to ne paše, međutim taj osjećaj je ubrzo nestao i preplavio ga je osjećaj uzbuđenja. Nisam vjerovao svojim očima, moja žena je imala dva kurca u svojim rupicama i bila je toliko uzbuđena i vruća kao nikad u našem cijelokupnom bračnom životu. Bio sam šokiran s viđenim. No nije samo stalo na tome, za vrijeme cijelog našeg boravka preko vikenda seksala se s puno njih, a niti ja nisam ostao samo na gledanju, no o tome u nekoj drugoj priči.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija