Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U teretani

Zovem se Nemanja (22) inače treniram kickbox i idem u teretanu.

Bio je petak i naravno u večernjem terminu otišao sam malo do teretane da vježbam.Svaku veče tu je dolazila i trenirala jedna djevojka Marina.

Marina je imala 20 godina.Bila je jako jako sexy,čvrste grudi,zategnuta guza,i uvijek je dolazila u tajicama za vježbanje u kojima se ocrtavala njena guza i njena pica.Svi su blejali u njenu guzu i njenu picu koja se ocrtavala.Kada bi mi dečki bili u svlačionici svi bi smo pričali o njenoj pici i guzi.

Otišao sam do svlačione pripemio se za vježbanje i krenuo na traku za trčanje,a u tom trenutku pored mene je trčala Marina,ali nisam mogao da odolim a da ne gledam u njene grudi koje su skakutale dok je trčala i njenu pičku koja se ocrtavala..

Pogledala je u mene i nasmijala se samo,sve mi je bilo jasno pa skontala je da buljim u njenu picu i njene sise.Otišao sam u drugi dio teretane da dižem tegove,a ubrzo je došla i Marina.
Ej pa treniramo srećemo se ovdje u teretani već duže vremena,a nismo se upoznali.Ja sam Marina prestavila se,ali moje oči samo su gledale u njenu picu kojase ocrtavala na tajicama,ali brzo sam se sabrao i odgovorio: Drago mi je,ja sam Nemanja.
Čime se baviš upitala je;Treniram kickbox i evo idem u teretanu.A ti?
Odgovorila je da se bavi atletikom.
Rekao sam joj da dobro izgleda da je privlačna i sexy. Pa hvala takođe odgovorila je. E Nemanja sada idem po tuš drago mi je da smo se upoznali. Oke Marina i meni je drago pa vidimo se ponovo sutra ovdje.Dok je odlazila moj kurac je nabrekao jer njena guza tako se ocrtavala u tajicama. Odlučio sam da krenem da je promatram kako se tušira i da drkam na nju.
Polako sam ušao za njom u kabinu za presvlačenje,a ona je već bila gola njena pica je bila obrijana a grudi su stajale čvrsto. Toliko mi se kurac napalio da sam izvadio i počeo da drkam na nju zamišljajući da mi ga sisa Marina.
Dok sam drkao i zamišljao nisam čuo da je izašla iz kabine za tuširanje,i upitala Nemanja šta to radiš? Onako prestrašen počeo sam da mucam,brzo sam svoj napaljeni kurac vratio u gaće.Izvini Marina Izvini nisam htjeo izvini...
Ok je nema potrebe da se izvinjavaš,ako te toliko pali moja guza hm...pa zašto da se stidiš? Uzela je ključ i zaključala vrata od kabine i skinula peškir,pa evo Nemanja ne moraš da drkaš možeš i da jebeš.. Sav zbunjen nisam ni sekunde čekao odma sam počeo da je ljubim i stavio ruku na njenu picu i počeo da trljam,a ona je zavukla ruku i počela moj nabrekli kurac da drka.Sagnula se i počela da ga puši,aaaaa tako me napalila da sam mislio evoo svršiću,napuniću joj usta spremom.Progovorila je ajde Nemanja liži malo moju mačkicu navlaži je pa joj nabij taj svoj nabrekli kurac.Brzo sam se sagnuo i počeo da joj ližem usku picu i guzu.Ajde Nemanja nabij ga nabij!!!Počeo sam da joj nabijam kurac kao lud,polako Nemanja čuće nas neko nismo sami,a još više me to palilo njeno šaputanje i nabijao sam kao lud u nju,a ona je stenjala mmmmm to jebaču toooo....Nemanja ajde da mi ga nabijes u guzu to nisam nikada probala,ali imam želju da probam znam da boli ali molim te polako...Okej jebačice moja jebaću te kako želiš.Polako se naštimala a ja sam joj lagano gurao kurac u guzu i evo unutra je i počnem nabijati,a ona je zagrlila me rukama i počela grebati po leđima ahhh jebačuuuuuuuu toooo ajde još malo... Svrši po mojim sisama,a ja sam kao lud izvadio i počeo drkati i svršavati a mlazovi spreme su izlazili i razljevali se po njenim sisama.Otišla je ponovo pod tuš,a ja sam izašao iz njene kabine za presvlačenje i otišao u svoju otuširao se i otišao doma. Poslije smo se još nekoliko puta vidjeli,ali svaki put bi završilo sa strašnom jebačinom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija