Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U toplicama

Bio je lijep zimski dan, rano sam se ustao i prošao na trčanje i u teretanu. Samac sam i moram voditi brigu o svom tijelu kako bih bio privlačan ženskom svijetu, a i kako bih ostao privlačan. Za to moram biti u formi, seksualna izdržljivost ne leži na cesti da se može pokupit i koristit, za to treba krvavo vježbat. Nakon trčanja i teretane prošao sam pod tuš i spakirao sam si stvari jer sam se spremao na put u toplice, naime počinjao mi je godišnji odmor i najradije sam ga provodio u toplicama.


Radim na rukovodećem položaju i zimi se najradije opuštam i odmaram u toplicama i to je jedino mjesto na kojem se mogu isključiti i ne misliti na posao. Naravno, moram spomenuti da je to i najbolje mjesto za lov na žene, barem je to moje iskustvo. Kad sam stigao na recepciji me je primila jedna izrazito atraktivna žena. Primijetio sam kako me je odmjerila od ghlave do pete i skidala očima. Kao i uvijek sam bio gospodin i primijetio da odmor nije mogao bolje početi nego kad te dočeka i ljubazno pozdravi tako atraktivan komad, koji je usput i svjestan tvog izgleda. Primijetila je da sam vidio kako me „skida“ pogledom, malo se zacrvenila i rekla:“ Ukoliko za vrijeme boravka bilo što trebate stojim Vam na osobno raspolaganju“.


U meni je kuhalo od uzbuđenja, očito je bilo da sam došao u dobar, obećavajući hotel. Došavši u sobu presvukao sam, promatrajući se pri tom u ogledalu. Malo sam se poigrao i svojim pimpaćem, nije loš, dobrih 18 cm nije najveći, ali je tvrd i izdržljiv i može dugo i dobro udarati. Presvlačeći se sjetio sam se žene na recepciji i osjetio sam trnce u donjem dijelu trbuha i u jajcima. , a to je dobar znak. Bila je nešto starija, no to mi nije predstavljalo problem. Volim ženski svijet sa svim njegovim raznolikostima.


Nije mi važan samo izgled, već puno polažem na simpatiju. Kad sam se sjetio što mi je rekla i kako je to izgovorila kurac mi se digao i u trenu postao tvrd ko kamen. Legao sam u krevet i počeo drkati, zamišljajući da ju ševim s guza, nije dugo trebalo dok nisam svršio i istresao se na trbuh. Uživao sam u okusu moje sperme i prstom bih pokupio spremu sa svoga trbuha i polizao ju. “Možda pokušam kasnije svoju sreću s njom“ prošlo mi je kroz glavu.

Nakon što sam svršio, oprao se, navukao bademantil, uzeo knjigu i krenuo u poseban dio za odrasle, tamo imam svoj mir i mogu se u potpunosti isključiti, a dodatna prednost tog dijela je da se tamo može biti gol, volim biti gol i slobodan. Nakon dva sata čitanja bilo mi je dosta i krenuo sam prem vodi. Tu je bio jedan manji bazenčić s hidromasažerima. Brzo sam se spustio u njega i postavio se tako da mi mlaz masira jaja. Potpuno ludi osjećaj, uzbuđujući. Zatvorio sam oči, uživao i nisam primijetio da su u međuvremenu dvije mlađe žene ušle k meni u bazenčić.


Iznenada sam osjetio da me netko dira po koljenu i brzo sam otvorio oči. “Oprostite, nisam htjela smetati“ rekao je glas koji je zvučao prijateljski i ljubazno. “Nema problema, događa se“ odgovorio sam.
„Ja sam Lea, a ovo je moja prijateljica Korana“procvrkutala je. “Bok ja sam Saša, drago mi je da smo se upoznali“ rekao sam. Lea je bila krasotica, zelene oči, srednje duga crvenkasta kosa, prekrasno lice, vrlo ženstvena i kroz mjehuriće u bazenu mogao sam samo naslućivati kakve obline posjeduje, nije mogla bi loša. Korana je pak bila nježne građe, graciozna, malih, ali čvrstih grudi sa slatkim i prijateljskim osmjehom. Krenuo je razgovor i saznao sam da su obje učiteljice i da dio zimskih praznika provedu u toplicama.


„Jesi sam ovdje, bez cure? “ pitala me Lea:“Jesam, solo sam, trenutno bez cure, u najmanju ruku bez stalne. Kako je s vama dvjema? “ bio je moj odgovor i moje pitanje. „Obje smo solo, iza nas su višegodišnje veze i želimo sada nesputano uživati u svojoj samoći“ rekla je smješeći se, pomalo kurvinski, Lea, izgleda da je ona govorila za njih dvije. Dok je ona govorila kurac mi se počeo dizati i ukrućivati. Upravo u tom trenutke ugasile su se dizne i mjehurići su stali, voda se umirila i tek tad su primijetile da sam potpuno gol, a moj uzdignuti kurac im je bio pred očima.


Osjetio sam ruku na natkoljenici. “Nismo ni dva sata ovdje, a već se imamo s čim igrati“ rekla je Lea, smješeći se svojoj prijateljici. Rukom je dodirnula moj kurac i počela ga trljati. Korana se približila i počela se sa svojim nježnim prstićima igrati s mojim jajima. „Vas dvije idete odmah u akciju“ primijetio sam. To što su toplice bile puni ljudi nije ih smetalo. Ubrzo su ga obje trljale i bio sam vrlo blizu svršavanje i istresanja sadržaja mojih jaja u bazen. Primijetile su to i prestale, a Korana mi je prošaptala u uho:“Ovo je samo početak, kasnije ćeš nas imati obje, do tada se strpi“. Pozdravili smo se izašle su iz bazena i otišle, a ja sam gledao za njima i njihovim sočnim guzama, a Leina je bila puno veća nego Koranina, što mi se baš dopalo.


„Koji doživljaj“ pomislio sam. Kako mi se kurac spustio mogao sam konačno izaći iz bazena, obrisati se, navući bademantil i udobno se smjestiti na svojoj ležaljci, toliko udobno da sam uskoro zaspao. Osjetio sam nečiju ruku ispod bademantila i to me probudilo, žmirkajući vidio sam da je to Lea. “Hej seksić ! Već si mi nedostajao“ rekla je. “I ti meni, dugo se nismo vidjeli“ odgovorio sam. “Jesi li za saunu? Nešto bih ti rado pokazala“ nastavila je. Nije mi trebala dva puta reći, odmah sam ustao, uhvatila me je za ruku i zajedno smo otišli prema dijelu kupališta u kojem su bile saune.


Bilo je vrijeme ručka i sve je bilo prazno, nije bilo žive duše. Lea je svukla svoj bademantil i vidio sam ju onako kako ju je Bog stvorio. Imala je poveće grudi, mrvicu su visile, ali toliko neznatno, a vrlo uzbuđujuće. Imala je obline poput božice i bila je svjesna svog izgleda, samopouzdana, osobina je to koja žene čini izuzetno privlačnima. Guza prćasta, podatna, glatka, ni najmanjeg prištića, baš kakvu volim. Naravno da mi je ljepotan izletio iz futrole i uspravio se poput brojke 1 u zrak. Svukla mi je bademantil i kurac je iskočio pred nju.


„Baš ti je debeo, sigurna sam da će me svu ispuniti“ rekla je i uvukla me u tursku saunu. Unutra je bilo prilično tamno i puno pare, zagušljivo, skoro ništa se nije vidjelo. Sjeli smo se na tople daske i odmah je navalila na mene. Ljubili smo se i osjetio sam kako naše uzbuđenje raste. Ruke su mi šetale po njoj, istraživao sam njeno tijelo stremeći prema njenom centru, trljao sam joj klitoris i primijetio da je sva mokra, potpuno vlažna, sva skliska od njenih sokova, vlage, pare, svega pomiješanoga.


Prstima sam joj razmaknuo usmine i ugurao spojeni kažiprst i prstenjak u nju, zastenjala je, nastavio sam ju jebati prstima, prstačiti, reklo bi se u jednoj riječi, tijelo joj se počelo trzati, drhtati kad ju je preplavio val orgazma ispustila je glasan i dugačak vrisak, nije se mogla suzdržati. Kad ju je prošao taj val kleknula je ispred klupe i počela mi ga nadrkavati. Sada se počela igrati samnom. Nježno me je lizala od jaja do vrha kurca, da bi mi zatim usnama obuhvatila glavić i cuclala ga, prevlačila je unama preko ruba glavića, bilo je za podivljat od slasti i uzbuđenja, nisam se mogao kontrolirati i isprskao sam ju po licu. Trzao se kao lud, dok ga je ona obrađivala. “ Volim spermu, pogotovo kad ju dobijem u lice“ govorila je zagrcnuvši se istovremeno, ali sa smješkom na licu.


Pod navalom strasti podigao sam ju i stravstveno smo se ljubili, osjetio sam na jeziku svoju spermu u njenim ustima i to me je još jače izludilo i uzbudilo, bio sam u transu. Postavio sam ju ispred sebe na sve četri i ugurao joj ga s guza, samo je skliznuo koliko je bila vlažna i podmazana- „O Bože kako ti je dobar, kako ga osjetim, znala sam da će me cijelu ispuniti, jebi me jakooo“ povikala je.


Nije me trebalo davput nagovarati i ubacio sam u višu brzinu i jebao je čvrsto, snažno, duboko ga gurajući u nju, bili su to najuzbudljiviji trenuci u mom životu. Seksao sam se u zaparenoj sauni sa ženom koja je bila potpuni san snova, koju nisam ni 3 sata poznavao. Pojačao sam tempo mojih udaraca i jebao ju skoro pa nemilosrdno, da sam mogao razbio bih ju, nisam razmišljao, mozak je prošao nekamo na pašu, nije mi trebao, mene je držala strast, moja jaja su mlatila po njenoj mačkici.


Nismo se ni trudili biti tihi, baš nas je bilo briga hoće li nas netko čuti, jebalo nam se za okolinu, bili smo u transu. Trljala si je rukom klitoris do divljačkog, snažnog orgazma, trzala se grčila, uspjela je protisnut kroz zube :“u mene svršavaj, tankaj me, puniii“. Uz glasan krik istresao sam se u nju, upumpao svoju vruću spermu u njenu toplu nutrinu, koji užitak, neprocjenjiv. Još sam ju par puta udario dok i zadnju kap nisam iscijedio, izvukao ga van i iscrpljen i zadihan sjeo na pod do nje, naslonjen na ugrijane daske saunske klupe, ona se ispružila, stavila glavu u moje krilo i tako smo ostali, iscrpljeni, zadihani, znojni, zapareni, vrući.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija