Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U TRECOJ SMJENI SA SEKOM

Radio sam kao vilicarist u skladištu, tamo sam zaposlio seku kao čistačicu. Ja imam 27g a ona 19 pa ju nisam pustao samu treću smjenu s drugim kolegama. Radio sam s njom u istoj smjeni stalno, seka je slatkica 70kg ali raspoređenih gdje treba. Kako je i ljeti noću bilo vruće seka se oblačila u kraću odjeću. Ja sam nas uvijek vozio na posao taj dan je imala parfem koji me napalio, skicao sam u dekolte njezine majice i u njenu butinu, noga joj je bila pravi audt kao nacrtana tankih gležnjeva koji su vodili prema jacem listu uvijek sam to volio.

Već smo bili blizu firme ali mi se nije spustao, već je i vidila. Došli smo u firmu ja sam išao iza nje i gledao kako njise debljom oblom guzom dok nije ušla u žensku garderobu. Otišao sam raditi svoj posao ali mi je stalno bila ta slika u glavi. Krenuo sam po kavu kada seka čisti prostoriju prije stao sam iza vrata i gledao kako se saginje i čisti guzom prema meni. Imala je odoru čistačice tj haljinu ona ju je navukla jedva na sebe jer je manja kako se saginjala tako je njena guza ispadala.

Otišao sam okolo i došao kao ispred nje, kako. si seko hoćeš kavu pitao sam, pristala je, dok sam joj davao kavu prosuo sam na nju(namjerno). Brzo je izvukla desnu ruku iz haljine ja sam se ispričavao. Bilo je crveno pa sam rekao trebamo neku kremu. Kremu sam uzeo iz auta i namazao joj ruku dok sam joj dirao koljena nije reagirala pa sam namazo još malo na ruku i drugom je uhvatio za but, trgnula se i rekla da ne smijemo to. Ja sam rekao da ne mogu više i poljubio ju ona je lagano pristala, ruke su nam bile po cijelom tijelu.

Trgnio sam se I rekao joj da idemo do druge sobe, išli smo do ureda mog šefa nema ga u 3.. Ušli smo I samo sam ju bacio na stol i krenuo skidati a drugom rukom hvatao guzu punu mesa u šaku, rekao sam da ima odličnu bbw guzu, ona se samo nasmijala i krenula skidati s mene košulju pa hlače. Brzo smo bili goli i naoaljeni. Stajali smo jedno ispred drugog i istraživali se haha, ja sam zvalio njene sise grickao bradavice, dok je ona stiskala šakom moju guzu i drkala ga, lupila me lo guzi pa sam se odmako i rekao da to ne volim.

Ubrzo sam opet bio uz nju doslovno je gutala moj jezik i drkala mi kurac, rukom me držala za jaja drugom drkala. Uhvatio sam ju i prebacio preko stola skinu hlače i bum bbw guza gola ispred mene. Lupio sam ju po guzi jače i krenuo ju ljubiti, grickao sam svaki di guze i lizao anal malo. Brzo sam te okrenuo i sama si se sagnila, uzela ga u ruku pa navlačila lagano lizajuci jaja, drkala ga za korijen i gutala glavić. Seko ahh ti si prava drolja. Bacio sam ju na leđa prebacio noge preko glave nabio joj ga i gura jako, jauknila je i izmaknula se, bato daj lakše prvo.

Izvadio sam ga i držao ju tako s nogama iza glave, prstima sam sestru doveo do ludila, grcila se i drhtala. Lagano sam nabio kurac u nju koja još ima noge iza glave. Stavio sam ga lagano i krenuo lagano pa brže i brže. Dok nisam krenuo nabijati do kraja u seku s nogama iza glave. Drzao sam ju tako i nisam poustao da se ispravi, nabijao sam u nju jako do kraja. Pustio sam ju malo, ošamarila me i samo sjela preko mene, nabila se na kurac i okrenula guzom prema meni. Rekla je molit ćeš da stanem samo sam se nasmijao.

nabijala se na batkov kurac kao da nije nikad imala, spustala se do kraja I twerkala. Twerkala je s moji kurcem u guzicu, nabujala se i svršavala po meni. Tresla je guzicom ja sam samo gledao i pljeskao ju kako bi se jače nabijala. Uhvatio sam ju za kosu i povukao leđima uz moj trbuh nabio prste u picku i kurcem u guzi krenuo ju lagano nabijati kurcem kako se opustila nabio sam joj prste u picku Uhvatio za kosu i nabijao brzo na kurac stenjala je moje ime i molila da svrsi odma. Nabio sam opet prste u picku i krenuo u ritmu jebati ju u guzu I picu, nabijao sam dok nije krenula dahtati, jebi me jebi me batko, nabijao sam u sve rupe najjače i u trenutku se stresla i krenula squirtati po meni i kurcu.

Odmorili smo se malo uz hvatanje i ljubljenju. A onda je uzela moj kurac i cistila ga od squirta, lizala pusila, ocistila ga je do kraja, sve što je zalila je lizala jezikom, dlake kurac jaja sve. Legla je na mene i izdahnula. Odjednom me s ustima od svih sokova zažvalila i ustala. Krenuli smo se oblaciti, ono na poslu smo, u rodu smo. Obukli smo se i krenuli prema van, hvata sam ju za guzu i ruku turo u tajice. Smijala se i stisla kurac brzo malo. Nismo se vidjeli dok nismo krenuli s posla kući, čekala me u autu.

Kada sam ušao u auto sjeo sam i htio ju uhvatiti preko. tajica za nogu. Na opip sam tražio tajice ali ništa, samo sam osjetio toplinu i obrijanu picu. Pogledam dole sestra do pola gola u mom autu. Krenuo sam iz firme i vozio prema kući, ona ga je pusila i gutala spermu cijelim putem. U selu sam slao malo dalje u šumu Uhvatio ju i stavio preko sebe na kurac i rekao da me izjebe. Krenula je trzati i nabijati se pickom na njega svaki put do kraja, svršavao sam u nju 2, 3 puta zaredom jebali smo se na sjedalu kao da nam je zadnje, nabijao sam i nabijao i punio ju dok se nismo samo tako smirili i zaspali, ona na meni na kurcu.

cekaj drugi dio

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija