Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

U troje je ljepše

Ocjena: 2

Kao što rekoh, meni i Jadranki se znala pridužiti i Ana, sa kojom sam se prvotno i poseksao i sa kojom je sve ovo i krenulo.

Tako smo se jedan dan dogovorili da se nađemo kod Jadranke nas troje. Ana je mužu rekla da ide sa curama s posla na piće, pa je došla do Jadranke. Ja sam već bio tamo i zavaljen sjedio na trosjedu kad je ušla Ana. Odmah se smjestila sa moje desne strane i odmah stavila ruku na moje hlače, te mi pomilovala kurac preko njih nježno me pogledavši pritom, a onda i upitala:

- Jel te cijedi ova mala žderačica, ha? -pritom je namignula pogledavši Jadranku koja je složila neku buntovnu facu tipa 'Nije ona', ali se ubrzo široko nacerila i natrag namignula Ani.

Ubrzo se Jadranka smjestila s moje druge strane, pa su obje odmah navalile na mene. Ana me je ljubila, a Jadranka mi otkopčavala hlače i digla majicu, te me počela ljubiti po trbuhu, a ubrzo je izvukla i kurac iz gaća, te je bio među njenim za pušenje stvorenim usnama. Već je bio napet, ali je u njenim usnama dobivao dodatnu dužinu i širinu. Ni ja nisam samo sjedio, već sam se uhvatio Aninih sisa, tj skidanja njenog prsluka i majice. Ubrzo sam ju oslobodio svega, pa je klekla na trosjed i uvalila mi sisu u usta. Sad sam mljackao po njenoj sisi i lizao joj bradavicu, jednu pa drugu, a ruku joj zavukao između nogu i trljao joj picu preko tajica koje je nosila. Jadranka se za to vrijeme prebacila na pod i skinula mi hlače i gaće do kraja, pa je sad klečala između mojih nogu i pušila mi fenomenalno kurac, te milovala svojim dugim prstima jaja skroz do mog čmara kojeg je povremeno poškakljala svojim noktima.

Ja sam osjećao kako mi ruka između Aninih nogu postaje sve mokrija, pa sam krenuo skidati njene tajice, a sa njima i gaćice. Ona mi je pomogla ustavši sa trosjeda i sama ih skinula do kraja. Iznenedio sam se vidjevši da je obrijala picu, pa je do mene došao miris losiona za tijelo, a onda se popela na trosjed i došla picom do moga lica, te ju prislonila na moje lice. Bila je glatka, mirišljava i mokra. Počo sam ju odmah lizati jedva se skoncentriravši na nju, pošto je Jadranka radila bravure sa mojim kurcem u svojim ustima. Njen jezik, usne i zubi su bili savršeni stroj za izvlačenje sperme. Znao sam da neću dugo tako izdržati, pa mi je trebala distrakcija u obliku Anine obrijane pice. Počeo sam lizanje i cuclanje klita, koji je bio malo poveći inače, te sam ju uskoro doveo do ekstaze i svršavala je glasno stenjući i jecajući dok su njeni sokovi cijedili niz moje lice. Uto je i Jadranka mene dovela do svršavanja, te je upravo gutala moju spermu i cijedila moja jaja. Nije ispustila niti kap, ali je nastavila dalje pušiti moj kurac kakao se ne bi opustio.

Zatim je pomakla Anu i popela se na mene, te se spustila na moj kurac, a Ani pružila vibrator kojeg je od nekuda stvorila i rekla joj da joj ga stavi u guzu. Ubrzo sam osjetio na svom kurcu preko tanke opne između njenog šupka i pice vibrator koji je Ana ugurala uspješno u Jadrankin šupak i uključila ga. Nije trebalo dugo da se jadranka počne trest na mome kurcu u ekstazi svršavanja. Jaja su mi bila ubrzo mokra i sa Aninim noktima zabijenim u njih dok je lagano jebala Jadranku sa vibratorom. Jadranka je usprkos svršavanju ubrzala ritam nabijanja na moj kurac i na vibrator u Aninoj ruci, te sam i ja uskoro počeo svršavati i puniti Jadrankinu picu svojim sokovima.

Jadranka se ustala sa mog kurca dok se iz njene pice cijedila sperma, a vibrator u njenoj guzi i dalje je radio. Odmah se Ana bacila na moj kurac i počela ga lizati i drkati, tako da je nakon par minuta ubrzo ponovo bio tvrd i spreman za nastavak. Ana ga je cmoknula u glavić i pogledala me:

- Želim ga i ja u guzi, kao što si ga stavio i Jadranki.. . -rekla je tiho, a onda se popela na trosjed i naguzila se prema meni.

Jadranka mi je dala losion za tijelo, pa sam ga utrljao Ani u šupak i oko njega, a onda joj ugurao prst u guzu. Samo je tiho uzdahnula i počela se nabijati na prst, a Jadranka mi je dodala vibrator koji je izvukla iz svoje guze i nauljila ga, te sam ga stavio umjesto prsta u Anin šupak i lgano ga gurnuo unutra. Ana je samo ciknula i i ubrzo počela dahtati od zadovoljstva. Vibrator je radio svoj posao i uskoro se Ana u potpunosti opustila, pa sam ga izvukao i gurnuo ga ponovo Jadranki u picu, jer se ona u međuvremenu naguzila do Ane, te Ani namjestio kurac u šupak i gurnuo ga odmah do kraja u nju. Zastenjala je od bola i ugode nakon tog bola, pa sam ju primio za bokove i počeo ju jebati zdušno. Jadranka se sagnula ispod nje sa vibratorom u pici, te joj počela ljubiti i mijestiti sise dok sam ja guzio. Zatim je Ani počela trljati picu, tako da sam osjetio Jadrankine prste na svojim jajima koji su lupali po Aninoj pici. Ubrzo je Ana prvi put svršila dok sam ju ja i dalje nesmiljeno ubadao u šupak. Nastavila je dahtati dok je moj kurac širio njenu guzu i svako toliko sam malo dodao losiona za tijelo kako bi podmazao kurac i šupak. Potrajalo je malo duže dok nisam ja ponovo počeo svršavati, a ovaj put sam se uskladio sa Anom, tako da sam joj svršio duboko u njenu guzu dok je ona istovremeno ispustila zihi vrisak svršavajući ponovo i zalijevajući Jadrankine prste svojim sokovima.
Nekako istovremeno je i Jadranka dovela sebe do svršavanja sa onim vibratorom u njenoj pici, te smo sad svi troje ležali izvaljeni na trosjedu. Nakon nekog vremena se Ana ustala i otišla do kupaonice, te smo uskoro čuli šum vode, pa se ubrzo vratila i rekla da mora ići, pa da se vidimo sutra na poslu, a nas dvoje da se zabavimo do kraja.

Jadranka se izvalila na mene i milovala mi kurac, te me pogledala:

- Hoćemo pod tuš?
- Hajde.. . -pljesnuo sam ju po guzi i otišli smo pod tuš znajući da ćemo se još dobro jebati cijelu noć.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina