Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U uredu

Opet sjedim u uredu. Kolege su odavno otišle, a i hrpa dosijea na mom stolu koju moram sredit je sve manja. Moja žena već drugi put zove i pita što radimo večeras. Nažalost, moram je razočarati i odgoditi odluku o tome kako ćemo provesti večer i posvetiti se posljednjem zadatku prije nego što konačno nestanem za danas. Pao je sumrak i palim stolnu lampu. Posvuda u ostalim sobama već je prilično mračno.


Iznenada se svjetla ponovno pale kat niže. Pogledam na sat. Aha, Nađa je stigla. Ona je naša čistačica i tu je otkad sam ja počeo raditi u tvrtki prije mnogo godina. Većinu vremena radi kao skrivena i neprimjetno za sve nas u večernjim satima kada smo svi već izvan tvrtke. Vidimo se samo ponekad i impresioniran sam njezinom veselom naravi. Oduševljava me ovaj svoj posao uvijek radi sjajno raspoložena.
Buljim u svoj ekran pokušavajući ispravno protumačiti podatke kad se ona pojavi u mom uredu i vikne mi smiješno "zdravo". Podižem pogled i susrećem njezine velike smeđe oči koje me proučavaju. "Ostajete li dugo? " pita. "Ne, samo ću to završiti. Trajat će još desetak minuta, onda ću i ja otići pa možete raditi u miru. " Uzima moje suđe na pladnju s niskog ormarića i nestaje. Gledam je kako odlazi i tek sad, prvi put, primjećujem južnjačku privlačnost njezine figure.


Iako nosi maramu, a odjeća je namjerno neutralna da se figura ne ističe, velike grudi uparene su s uskim strukom ispod. Lice s tamnim očima ionako je lijepo za utonuti u razmišljanje. Jesam li sad napaljen ili što?
Telefon opet zvoni. " Viktor? " Glas moje žene zvuči čudno. "Da, naravno.

Tko drugi? " odgovaram iznenađeno. "Što ima? " Odmah mi je žao što djelujem nestrpljivo, ali stvarno ne volim da me stalno prekidaju. “ Znaš li što mi je palo na pamet? “ pitala je. "Hmmm, pojma nemam" izlanem. "Pronašla sam svoj vibrator u noćnom ormariću i DVD-ove s pornićima. "


Disanje joj je isprekidano. Pokušavam je zamisliti kako leži na kauču ispred televizora u dnevnoj sobi i gleda pornić. U pozadini čujem glasne uzdahe i ostale zvukove koji prate žestoki seks. “Dobro se praše, daju sve od sebe“ muca u slušalicu. "A ti? " Pitam. Ona stenje u slušalicu: „ Imam slušalice na glavi tako da su mi obje ruke slobodne. Jednom rukom guram dildo u rupu, drugom masiram bradavice. " Trgnem se na tu pomisao. Ona nastavlja: "Mislim da te više ne mogu čekati.

Pička mi je već premokra za to, a klitoris tako snažno pulsira da samo što mi ne izleti između usmina. To bi trebao vidjeti. "


Slobodnom rukom pritišćem svoje međunožje. Prelazim na razmišljanje pimpekom i gubim razum. Nismo dugo radili zajedno, a kako sam vjeran (osim izleta na XHamster) nastala je poprilična gužva u donjem dijelu trbuha i u mojem međunožju, koja sada postaje gotovo bolno vidljiva. Vidim sliku svoje mišice na kauču. "Što imaš na sebi? " Pitam.


"Onu tanku majicu koja te uvijek tako napali jer mi se sa strane vide cice, a bradavice ju tako lako mogu probušiti. " Stenjem i masiram kitu kroz hlače. Tvrd je ko kamen i ako ne budem pažljiv, istrest ću se u gaće. Samo bi mi to još trebalo da sjedim u tramvaju s flekom u međunožju i da me ostali putnici gledaju.

Posegnem u ladicu stola i izvučem maramice. Zatim vadim svoju batinu na zrak i počnem ga nježno obrađivati rukom. Glavic je ljubičast, vene reljefno strše , a kožica rastegnuta do pucanja, kao da kurac hoće iskočit iz futrole. "Sada sam ga raspakirao i natežem ga. " Opisujem joj svoje stanje prigušenim glasom, zastajući s rukom kako bih izbjegao odmah poprskati sve dosjee na stolu,


Goga, moja žena, glasno stenje na drugom kraju linije. "Svršimo ovo zajedno", moli ona. "Deka na kauču već je malo natopljena i na ulazu u moju rupicu skupila se gusta mliječno bijela tekućina. " “ Ti nisi daleko od svršavanja”, primijetim. Gledam svoj penis i ponovno ga lagano muzem. "O Nađa", promucam. "Tko je Nađa? " pita ona. Smrznem se. Kroz stakleni zid mog ureda Nadja stoji raširenih očiju i prati zbivanja dok me Goga zafrkava na telefon.

Šapućem u slušalicu: “Gleda me naša čistačica” i očekujem histeričan odgovor. Međutim dolazi do naglog zaokreta. Umjesto toga, stenjanje se pojačava i Goga vrišti u telefon: „Pokaži joj! Pokaži joj kako svršavaš i špricaš. Isprskaj ga cijelog. Neka dođe i reći ćeš mi kako je reagirala. " Nisam znao kakve fantazije mojoj dragoj mogu past na pamet.


Nađa se ne može oporaviti od šoka i nastavlja buljiti u moj kurac. Gledam je duboko u oči i u istom trenutku zapeklo je. Guram kurac ispod stola. Prvimlaz prska i pada metar dalje po drvenom podu i povlači nit od moje stolice do mjesta udara. Goga svršava uz glasan vrisak. Ponovno imam sliku u mislima. Zjenice su joj velike poput gumba na sakou, a bradavice joj se snažno ističu kroz majicu. Sok joj teče između stražnjice na deku, a trbušna stijenka se nekontrolirano grči.

Vibrator joj je ispao iz pukotine i tiho bruji na deki. Još izbacujem sperme, ali sada teče samo od glavića do baze penisa. Primjetno se opuštam i ponovno otvaram oči. Skupljam kapi na putu do hlača i stavljam prst sa spermom u usta. Najbolji način za odlaganje soka. Nađa još stoji pred pregradom. Kad uzmem rupčić i njime obrišem kurac, ona se bez riječi okrene i nestane.


Goga opet normalno diše i pita:"I? " Sada sam samo još iscrpljeniji. "Osim što si mi nedostajala ti i tvoje prekrasno tijelo, ovo je bio jedno od najboljih svršavanja koje sam ikada imao", odgovaram. „Meni je isto“, čuje se glas na drugom kraju linije“ bit ću sretna kad dođeš kući. “ "Onda ćemo to ponoviti", odgovaram. "Nađa je pobjegla. Mislim da je jadnica u šoku. Uostalom, moram još pobrisati ovaj
nered pa idem na tramvaj.

Za sat vremena sam doma. " "Pusa! I vidimo se uskoro", dahne ona u slušalicu.


Čujem samo bip mrtve linije. Novim rupčićem brzo obrišem glavić i smežuranu kitu koja je sad opet mala i jadna. Zatim počnem čistiti drveni pod. Ovaj put je stvarno bilo potrebno kad gledam količinu sperme, na to ide još jedna maramica. Vrijeme je da stavim rolu papirnatih ručnika u ured.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija