Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U vručem zagrljaju plavuše

Bilo je to prije mnogo godina kad sam u jednom noćnom kafiću upoznao Hannu, predivnu plavušu sa istančanim plavim očima. Sjedila je sama za šankom i ispijala rusku votku. Prišao sam, pozdravio ju i odlučno krenuo u osvajanje njenog prvog osmjeha te većeri. Počeo sam sa nekim prastarim vicem o policajcima, a Hanna je odma posumnjala da sam ja policajac. Počeli smo pričati jedan o drugom, i svoj život, i polako smo se upoznavali i zbližavali sve više i više. Prošla je ponoć, a gužva u kafiću se tek počela stvarati, međutim, kafić je imao rezervnu opciju u slučaju gužve, imao je na prvom katu sobe za spavanje, i ono drugo, naravno seksanje. Hanna i ja smo već podosta popili ruske votke i neka druga odvratna pića, te smo se počeli ljubiti i dodirivati sve više i više. Uskoro mi je Hanna rekla da je sama i već dugo s nikim nije uživala i zabavljala se kao ove većeri s menom, pa sam je pitao želi li se još malo zabaviti i možda provesti noć sa mnom u ludoj zabavi, a ona je bez imalo otpora ko od šale rekla da želi ludu zabavu, i da odemo gore u sobe, te da zabavu dodatno začinimo "jednom vručom igrom", ja sam naravno pristao, lud za njom i platio za šankom sobu, gdje sam odma dobio i ključeve od sobe.


Po stepenicama smo se popeli na kat, otključali sobu koju nam je dao konobar, zatvorili ulazna vrata i počeli se već u hodniku sobe skidat, svu odjeću sa sebe. Uskoro smo bili potpuno goli i jedan na drugom, snažno se stiščući u jakom zagrljaju. Otišli smo na krevet, Hanna je čekala da ja legnem prvi, na leđa, i onda se nasadila na moju nabreklu batinu, te me počela žestoko jahati, ko prava jahačica. Uskoro smo zajedno svršili u jakom orgazmu stenjući na sav glas, mokri od znoja. Promijenili smo položaj, sad je Hanna ležala potrbuške na krevetu, a ja sam legao na nju i nabijao ju svojom alatkom otpozadi najbrže što sam mogao. Svršili smo još jednom u jakom orgazmu, a Hanna me preklinala za još, govoreći:" o kako se dobro jebeš, ti si trebao ići za porno glumca, postao bi prava zvijezda, daj još jednom me dobro pojebi, tako da mogu opet svršiti u jakom orgazmu, daj plisss, jebi me jako". Primio sam je za noge i stavio ih na svoja ramena, te ju pojebao u zraku, glasno dišući. Hanna je za ćas ponovno stenjala u još jednom jakom orgazmu"ohhhhh, kako je ovo dobro, želim još, daj mi još, jebi me još malo, nemoj stat, ajde, jebiii meee! ", vrištala je i zadihano disala. Nakon još jednog dobrog svršavanja Hanna mi je počela pušit moju batinu, ležala je na leđima, okrenuta prema meni, a ja sam klečao na krevetu, pridržavajući se za naslon kreveta. Uskoro sam Hanni svršio po licu, a ona se veselo smješkala i lizala mi spermu po glaviću penisa. Još smo se dva puta dobro pojebali, a nakon toga, umorni i pijani od previše alkohola, otišli smo spavat.


Rano ujutro konobar je pokucao na vrata i donio nam doručak, nadoručkovali smo se, a nakon doručka, još smo se tri puta dobro pojebali, a Hanna je opet glasno stenjala"ooo jebi me pastuše moj, samo tao nastavi". Nakon tako dobre jebačine, obukli smo se, i otišli dolje u kafić, popili još po dva pića svaki, a onda se dogovorili za slijedeću većer za još malo divljih igica u krevetu, i tako smo se nalazili svake većeri u tom kafiću, i tako sve do danas. Od te većeri je prošlo punih sedam godina, a Hanna i ja smo već sedam godina u čvrstoj vezi i jako se volimo. Ta noć bila mi je najbolja noć u mom životu, jer bez te noći nebi upoznao Hannu i nebi se svih ovih sedam godina tako dobro provodio svaku većer, samo da potraje bar još slijedećih sedam godina.. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija