Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

U ZAGRLJAJU LJUBAVNICE MOGA MUŽA

Jednog dana moj suprug je slučajno zaboravio mobitel. Odjednom stigla je poruka, misleći da je moj suprug poslao sms za provjeru da li je slučajno mobitel ostao doma. Međutim ono što me iznenadilo bila je poruka neke žene na kojoj je pisalo"dragi vidimo se sutra u isto vrijeme". Zastala sam na trenutak misleći da je poruka poslana greškom, međutim nešto mi nije dalo mira te sam krenla provjeriti ima li slučajno još kakvih sličnih poruka. A ono šok, ušavši u poruke vidjela sam razmjenu poruka te žene sa mojim mužem. Poruke su bile eksplocitnog i sexualnog karaktera. Nisam mogla vijerovati da me je moj muž varao nakon 13 godina braka. Bila sam luda i sva izvan sebe, bila sam spremna sve mu reći i izvrjeđati ga, govoreći sebi kako je naš brak završio. Kada sam se malo smirila i prije nego išta poduzmem htjela sam malo više daznati o toj ženi.

Poslala sam sms sa muževog mobitela, potvrđujući njhov dogovor za sutra, te sam izbrisala poruke. Nisam ni znala da će taj naš susret prerasti u nešto više. Sljedećeg dana ljepo sam se sredila, našminkala, odjenula naj bolje što sam imala, bila sam jako sexy, jer sam osjećala poglede muškaraca koji su se okretali za mnom, a i htjela sam njoj dokazati te da vidi kakvu ženu ima moj muž. Kada sam stigla na dogovoreno mjesto i susrela se s njom ostala je iznenađena jer je očito očekivala nekog drugog, moram priznati da sam i ja ostala zatečena, ali njenim izgledom. Bila je jako zgodna, odjevena u usku crvenu haljinu koja je naglašavala svu njenu raskoš. Djelovala je samouvjereno znajući da može imati svakoga muškarca, tako da mi i nije bilo čudno što je i moj muž pao na njen izgled.

Bila sam ljuta točnije bjesna, kroz glavu mi je prošlo da je naprosto odvalim šamarčinom, ali ostala sam pribrana i pružila joj ruku upoznavši se s njom. "Ja sam Marina, Damirova supruga"obrativši se ljutito. Pružila mi je ruku prestavljajući se;"drago mi je , ja sam Bojana". Ostala sam iznenađena njenom blagom reakcijom. Sa tim svojim stavom samo me spustila i osjećala sam se poniženo. Nastavila sam je vrjeđati, govoriti joj kako mi je to mogla napraviti, lupala sam joj sve u lice u nastojanju da je povrjedim. Ali njena reakcija ostala je ista suprotna mojim razmišljanjima. Bila je nasmješena, te me pozvala da idemo negdje na kavu jer mi želi reći kada je to počelo i koliko traje. Pristala sam na razgovor u želji da doznam sve kako bi mogla sve kazati mužu u lice i zatražiti razvod braka.

Moram priznati da je razgovor s njom bio ugodan, rekla mi je kako veza sa mojim mužem traje već mjesec dana i da je za mene saznala prije nekoliko trenutaka, jer joj je Damir rekao kako je razveden. Više nisam bila toliko ljuta na nju koliko na Damira, jer sam shvatila da nam laže objema. Vidjela sam kako njoj je krivo, a njen odnos prema meni djelovao je gotovo pa prijateljski. Bilo mi je stvarno ugodno s njom te sam prema njoj počela gajiti simpatije, počele smo se sve više nalaziti i svremenom smo postale prijateljice, a potom i ljubavnice. To se desilo kada me pozvala u svoj stan. Sjedile smo ispijajući kavu u ugonoj ćakuli, nakon nekog vremena odlučila mi je pokazati ostatak stana koji je bio ljepo namješten, kada smo ušle u njenu spavaću sobu u kojoj je bio veliki krevet u meni se pojavila ljutnja jer sam znala da su se ona i moj muž strastveno jebali na njemu.

To me brzo prošlo i zavladali su sasvim drukčiji osjećaji. Prišla mi je hvatajući me za struk i gledajući me u oči i samo rekla kako želi samnom voditi ljubav i strastveno me poljubila. U tom trenu prestala je svaka ljutnja, zaboravivši na sve pa tako i na Damira uzvratila sam joj poljubac. U tom trenutku bila je samo ona. Dok smo se ljubila rukama smo milovale jedna drugu, a u meni je samo bila misao kako je želim vidjeti golu. Skinule smo sve sa sebe i legle na krevet, lagano sam je ljubila i milovala svaki dio njenog tjela. Spuštala sam se poljupcuma do njenih predivnih sisa i počela sam joj lizati njene napete bradavice, vrtila sam se ponovno do njenih ustiju koje su bile putene i koje sam jedva željela osjetiti na svome tjelu osobito na mojoj pički. Ljubeći njene usne svojom rukom milovala sa m njena bedra, pod prstima sam osjetila njenu svilenkastu kožu, pomjerajući ruku prema njenoj guzi koja je bila savršena kao stvorena za milovanje.

Grlile smo se i ljubile nekoliko minuta, a na njoj sam vidjela želju koliko me želi. Ponovno sam krenula poljupcima po njenom tjelu, zaustavila sam se na njenim sisam i počela lagano jezikom lizati a potom i usnama sisati njene bradavice, stiskala sam njenu guzu spuštajući se preko njenog trbuha. Kada sam poljupcima stigla do njene pičke, bila je tako ljepa i miriana skroz izdepilirana. Spustivši jezik na njenu pičku počela sam ju strastveno lizati u želji da zauvjek ostatanem na njoj. U jednom momentu kroz glavu prošao je moj muž što me još više napalilo zamišljajući ga tu čak što više kako njegov kurac ulazi u njenu pičku dok ja kružim jezikom po njoj. Ta pomisao počela me je dovoditi do ludila, svojim prstima širila sam njene usmine i počela poljupcima i jezikom obrađivati njenu pičku.

Počela sam da joj guram prste najprije jednog pa drugog i na kraju gurnula sam četiri prsta u njenu pičku i lagano je počela jebati neprestano joj lizati i sisati klitoris, počela je da se uvija i lagano stenjati uživajući u mojem obrađivanju njene pičke, izvadila sam prste stavljajući joj na usta, a ona ih je počela lizati i sisati svoje sokove s njih. Zatim sam se jezikom spustila do njenog šupčića i počela ga vrhom jezika lickati, pojačavala sam pritisak jezikom na njen šupčić šireći ga jezikom, a zatim sam lagano počela gurati svoj prst u njen šupak. To joj se očito počelo sviđati jer je počela sve glasnije uzdisati, počela sam sve brže gurati svoj prst u njen šupak, a jezikom sam prodirala u njenu pičkicu sisajući joj klitoris i ubrzanim pokretima lizala cjelu njenu pičku sve dok nije svršila po mojim ustima.

Zatim je bio red na mene, rekla mi je da joj svojom pičkom sjednem na njena usta, što sam ja sa velikom željom i učinila. Počela sam se lagano trljati svojom pičkom o njena usta i bradu da bi se potom počela svojom pičkom nabijati na njen jezik koji je prodirao u moju vlažnu i napaljenu pičku dok sam jok mjesila njene sise. Kad sam osjetila njen jezik na pički i kako me savršeno liže nisam se mogla kontrolirati te sam se ponovno spustila između njenih nogu i počela da joj ližem pičku i njen napeti klitoris. Lizale smo jedna drugu trljajući naše klotorise, osjetila sam veliko uzbuđenje te nisam mogla više izdržati te sam se počela nekontrolirano tresti i svršavati po njenim ustima, a ubrzo je svršila i ona. Legla sam na nju zagrlila i strasno poljubila ostajući u zagrljaju.

Od toga dana često smo zajedno i uživamo u našem sexu, naravno moj muž o tome nezna ništa, ali tko zna možda ga uključim u sve to pa da zajedno trošimo našu ljubavnicu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija