Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Učenje

Ocjena: 1

Ova prića je meni jako draga i jako interesantnaa. Moj prvi kontakt sa ikakvim seksualnim zadovoljavanjem ali nadam se ne i zadnjim.

Moja draga prijateljica Loreta me pitala želim li doči kod nje učiti za ispit iz Hrvatskog. Što je meni bilo malo čudno ali nekako zapravo drago pošto volim pomagati ljudima.

Došao sam kod nje krenio pozdraviti roditelje ali ih nije bilo a ona mi se onako nekako već sa vrata bila na neki način nabacivala (već mi se duže vrijeme činilo kako joj se možda svidžam ali nisam bio siguran).

Zanemario sam to kao muha bez glave i krenuli smo prema dnevnom boravku. Nisam vidio knjige pa sam joj rekao - "opet si zaboravila u školi ili ? :p"
Ona odgovori -"nebrini nisam , sa razlogom ih nema".

Čudno sam ju pogledao a tada me gurnila na trosjed i počela ljubiti. Posto sam bucmastiji nikada me cure nisu previše zamjetkivale pa mi je ovo bilo novo.

Od svog uzbudženja me nešto naravno počelo stiskati u gaćame (mislim da svi znamo što :p ) a na svu moju sreću njezina noga je bila kod mog međunožja i naravno da je primjetila.

Tiho mi je rekla u uho : "mislim da je tvoj prijatelj spreman za igru ? Hehehe nadam se da si i ti" . Uspaničeno sam samo klimnio glavom , skinula mi je rifle i gaće i on je samo iskočio.

Zastala je i samo rekla "opaa.. . svidža mi se.. . " bio sam jako sretan. Krenula mi ga je lagano lizati pa pušiti i nakon toga sam već bio na rubu jer mi je bio prvi put a i bio sam previše uzbudžen ali je stala i rekla : "neee tako rano, nisam jos ni počela. "

Stisla mi je jaja i nastavila lagano lizati i ljubiti. Nakon što je odlućila da je vrijeme zabila ga je do kraja a ja sam svršio u usta. Pokušala je sve progutati ali pošto nisam ni masturbirao vec 2 mjeseca zbog puta i prvi mi je put izletilo je toliko toga da nije mogla podnijeti. Pokušala je ali je dosta toga ostalo na mom kurcu a i njoj po bradi. "Isuse bože, pa ovoga je previše ali nema veze očistit ću to. " Oblizala je sve do kraja i progutala.

Nakon toga se ona krenula skidati i moj ćim je vidio njezino tijelo se automatski digao bez ikakvih problema. Krenuli smo se ljubiti a
Nakon toga sam se ja spustio do njezinog medžunožja iako nisam znao šta trebam raditi gledao sam dosta porno snimaka da donekle znam što treba. Stid me samo malo bila sto me je ona većinu puta navodila što i kako. Napokon sam napravio kako treba sve i ona je samo stenjala i jecala a ja sam uživao u zvuku njezine napaljenosti i kako je uživala. Moja kita je još uvijek bila tvrda zbog izgleda njezinog tijela pa je dobila ideju : "jesi li ikada radio 69" pitala je ali morao sam joj odgovoriti :"nažalost ne.. . " samo je sa smiješkom rekla : "e pa ovo je onda tvoj sretan dan.. . okreni se i daj mi taj tvrdi veliki u usta.. . "

Nisam mogao vjerovati što sam ćuo a kamoli vidio jedna od lijepših djevojaka iz skole je bila na meni pušila mi kurac a ja njoj lizao pizdu. Osjećao sam se kao u raju. Uskoro je svršila meni po licu a to je bilo tako ukusno i toplo nisam mogao vjerovati a nedugo nakon nje sam i ja samo sto je ovaj put sve progutala i bio sam izrazito napaljen jos uvijek toliko da nakon sto ga je u potpunosti oblizala mi se odma digao.

Lagano je rekla :"pa mislim da je onda vrijeme za pravu stvar.. . jesi li radio ovo prije ? . " Odgovorio sam :"nisam ali mi je drago sto ćes mi ti biti prva. " Zacrvenila se i bila sretan namjestio sam se na kauć i onda taman.. . znači taman kada sam trebao imati spolni odnos.. . Ćuli smo auto roditelja koji nisu trebali biti kući jos 3 sata.. . brzo sam pokupio stvari i istrćao kroz straznja vrata.. . došlo mi je da plačgem ali ćujemo se dan danas, no ona sada ima dećka i dobro mu je sa njime ali je rekla da joj je najbolje bilo samnom makar je bilo samo oralno.. . nadam se da ču uspijeti sa njom ponoviti.. . pošto još uvijek nisam imao spolni odnos.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina