Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Učenje za ispit

Ocjena: 2.8

Kao i sve studente koji se kampanjski pripremaju za ispite, tako je i mene i moje frendove lagano uhvatila panika prije ljetnih ispitnih rokova, jer nam je proljeće prošlo u predavanjima i tulumima, pa smo se sad našli u situaciji da moramo danonoćno učiti.

Jedan dan se dogovori nas petoro, moj frend koji je radio u jednoj osiguravajućoj kući, i tri frendice Tina, Iva i Maja, da vikend provedemo kod Maje učeći za ispit koji je bio u ponedjeljak.

Dogovorili smo ratni plan, tj. tko će donijeti klopu, tko kavu, tko piće, iako smo alkohol izbacili sa liste. Rekli smo kod kuće da nas neće biti do ponedjeljka i uzeli potrebne stvari za tri dana.

Došli smo kod Maje koja je imala ogromnu kuću s pogledom na Kvarner, veliki bazen i super sređeni interijer. Starci su joj bili u Italiji, tako da je kuća bila potpuno naša.

U početku je sve krenulo po planu, učili smo i preznojavali se nad zadacima i knjigama, a prva je odustala Iva...rekla je da ide pod tuš i da joj je glava već puna svega i treba osvježenje. Tina i Maja su se složile, te i one odoše u pravcu kupaone.
Krešo i ja smo se pogledali, slegnuli ramenima i nastavili dalje. Kreši je zbog faksa ovisio i posao tako da je želio to riješiti.

Prošlo je skoro dva sata kako su nas cure napustile, kad se na vratima pojavila Maja ogrnuta samo ručnikom za plažu i izazovno se naslonivši na dovratak upita:

- Pa dobro vas dvojica...zar se ne bi ostavili malo statistike i matematike i prihvatili se anatomije??? Tri divna tijela vas čekaju... - rekla je i rastvorila ručnik, te se okrenula i lagano odšetala prema bazenu.

Nas dvojica smo se pogledali i široko nasmiješili, te smo bili kraj bazena u trenu kao od majke rođeni.
Njih tri su bile u vodi uz rub bazena i samo su se široko nasmijale kad smo stigli. Obojica smo skočili u vodu i izronili kraj njih. Tina me odmah zagrlila, a Maja i Iva su uhvatile Krešu. Osjetio sam Tinine prste na mom kurcu koji je rastao kao da je kvasac u njemu, strasno me poljubila i obgrlila nogama, a ja sam se uhvatio za rub bazena i kliznuo u nju bez ikakvog otpora. Samo je uzdahnula i rekla:

- Jebi me...jako...

Počeo sam ju jebati, a s obzirom da smo bili u vodi uopće nisam osjećao njenu težinu, jer je bila malo niža od mene i imala je predivne četvorke. Kako sam ju jebao tako sam zalijevao van ruba bazena, a ni ostatak ekipe nije gubio vrijeme. Krešo je jebao Maju s guza dok je ona lizala Ivinu pičku na rubu bazena.

Tako sam i ja okrenuo Tinu pa joj se zabio s guza dok sam joj jednom rukom milovao grudi, a drugom ju držao za bok. Ubrzo je svršila i odmaknula se te zaronila kako bi mi uzela kurac u usta, te sam i ja svršio u njena usta. Nakon što je izronila, okrenuli smo se prema ostatku ekipe te sam vidio da su Maja i Iva zamijenile mjesta te je Krešo jebao Ivu, a Maja je sjedila na rubu bazena sa umjetnim dildom u pici. Izašao sam iz bazena uzeo Maju za ruku, pomogao Tini da izađe, te ih odveo prema ležaljkama.

Legao sam i posjeo Maju na moj kurac koji je opet bio spreman, uzeo joj dildo, rekao Tini da mi sjedne na lice i počeo ju lizati, usput joj uguravši dildo u mokru picu. Počela je vrtiti bokovima i trljati picu o moj nos i jezik, pa sam izvukao dildo i lagano joj ga stavio u guzu, na šta se ona ukočila i izdahnula:

- Nnn nikad ga niiisaaammmm...ahhh...

To je Maju tako uzbudilo da je počela skakati na mom kurcu i hvatati Tinu za sise usnama i zubima.
Toliko smo se oduzeli da nismo primijetili da su nam se priključili Krešo i Iva. Krešo je došao Maji s leđa i ušao joj u guzu, tako da sam sad osjetio i njegov kurac preko tanke opne, a njegova jaja su lupala po mojima, što me je natjeralo da svršim duboko u Maju koja je samo cvilila od užitka.
Pošto je Iva vidjela da sam svršio, odmakla je Maju i Krešu te je stavila moj kurac u usta i oblizala Majine i moje sokove, a kad je očvrsnuo sjela je na njega.
U međuvremenu je Tina obilno svršila po mom licu, sišla i počela me lizati, tijekom čega mi je šapnula:

- Večeras ćeš me jebati u guzu...

Nisam stigao odgovoriti jer je Iva uhvatila divljački tempo i uskoro smo oboje svršili...izmoreni svi smo se izvalili uz rub bazena, da bi na kraju Maja rekla:

- Idemo svi pod tuš i u krevet...dosta je učenja za danas!

\"Preko volje\" smo ustali i otišli do tuša gdje smo se ljubili i međusobno sapunali, da bi na kraju onako mokri otišli u krevet.
Tina, Iva i ja u jednu sobu, a Krešo i Maja u drugu.
Ubrzo su obje bile željne za nastavak večeri...Iva je stavila kurac u usta dok mi je Tina počela lizati jaja, ja sam primio Ivu za bokove i zabio joj jezik u picu koja je već bila mokra, a prst sam joj stavio u guzu, a ubrzo još dva...to je bilo dovoljno da svrši frenetično i samo se složi pored mene i Tine sa blaženim osmjehom na licu...
Tina se odmaknula i legla pored mene na trbuh:

- Guza... - prošaptala je...ali budi nježan...
- Hoću... - poljubio sam je i ustao.

Uzeo sam malo vazelina i lagano joj utrljao u šupčić...samo je lagano uzdahnula i raširila noge...stavio sam joj kurac par puta u picu pa počeo lagano ulaziti u guzu. Zabila je glavu u jastuk i čuo sam ju kako nešto mumlja, ali nisam obraćao pažnju na to, bio sam skoncentriran na ulazak u njenu guzu. Nakon nekog vremena sam ušao do kraja te sam ju počeo jebati. Ona je samo stenjala i dahtala...

Odjednom su se vrata otvorila i na njima je stajala Maja.

- Krešo je zaspao, ali vidim da je ovdje još akcija u tijeku... - samo je rekla i stala iza mene.

Primila me je za jaja i počela ih mijesiti, a Tini je stavila dildo u picu, te smo oboje uskoro svršili. Odmaknuo sam se sa Tine, a Maja je počela lizati Tininu guzu iz koje je izlazila moja sperma, dok dildo nije vadila iz njene pice koja je samo cijedila.

Ja sam iskoristio priliku i zabio ga Maji u guzu, što je ona dočekala sa odobravanjem:

- Daaaaa...svrši mi u guuuuzzzzzuuuuuuuu...ahhhhh...

Jebao sam ju dobrih deset minuta dok nisam svršio u nju, a onda joj oblizao picu koja je bila totalno mokra.
Iva je već naveliko spavala, a ja sam se legao između Tine i Maje, te smo se još ljubili neko vrijeme, dok me Maja nije ponovo zajahala, ali već je bila toliko umorna da je zaspala na meni sa mojim kurcem u sebi, dok je Tina zaspala držeći moja jaja.
Ja sam se prepustio blaženstvu i zaspao sa mislima da ovo ipak nije bila loša ideja o zajedničkom učenju...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina