Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Učenje za ispit

Kao i sve studente koji se kampanjski pripremaju za ispite, tako je i mene i moje frendove lagano uhvatila panika prije ljetnih ispitnih rokova, jer nam je proljeće prošlo u predavanjima i tulumima, pa smo se sad našli u situaciji da moramo danonoćno učiti.

Jedan dan se dogovori nas petoro, moj frend koji je radio u jednoj osiguravajućoj kući, i tri frendice Tina, Iva i Maja, da vikend provedemo kod Maje učeći za ispit koji je bio u ponedjeljak.

Dogovorili smo ratni plan, tj. tko će donijeti klopu, tko kavu, tko piće, iako smo alkohol izbacili sa liste. Rekli smo kod kuće da nas neće biti do ponedjeljka i uzeli potrebne stvari za tri dana.

Došli smo kod Maje koja je imala ogromnu kuću s pogledom na Kvarner, veliki bazen i super sređeni interijer. Starci su joj bili u Italiji, tako da je kuća bila potpuno naša.

U početku je sve krenulo po planu, učili smo i preznojavali se nad zadacima i knjigama, a prva je odustala Iva...rekla je da ide pod tuš i da joj je glava već puna svega i treba osvježenje. Tina i Maja su se složile, te i one odoše u pravcu kupaone.
Krešo i ja smo se pogledali, slegnuli ramenima i nastavili dalje. Kreši je zbog faksa ovisio i posao tako da je želio to riješiti.

Prošlo je skoro dva sata kako su nas cure napustile, kad se na vratima pojavila Maja ogrnuta samo ručnikom za plažu i izazovno se naslonivši na dovratak upita:

- Pa dobro vas dvojica...zar se ne bi ostavili malo statistike i matematike i prihvatili se anatomije??? Tri divna tijela vas čekaju... - rekla je i rastvorila ručnik, te se okrenula i lagano odšetala prema bazenu.

Nas dvojica smo se pogledali i široko nasmiješili, te smo bili kraj bazena u trenu kao od majke rođeni.
Njih tri su bile u vodi uz rub bazena i samo su se široko nasmijale kad smo stigli. Obojica smo skočili u vodu i izronili kraj njih. Tina me odmah zagrlila, a Maja i Iva su uhvatile Krešu. Osjetio sam Tinine prste na mom kurcu koji je rastao kao da je kvasac u njemu, strasno me poljubila i obgrlila nogama, a ja sam se uhvatio za rub bazena i kliznuo u nju bez ikakvog otpora. Samo je uzdahnula i rekla:

- Jebi me...jako...

Počeo sam ju jebati, a s obzirom da smo bili u vodi uopće nisam osjećao njenu težinu, jer je bila malo niža od mene i imala je predivne četvorke. Kako sam ju jebao tako sam zalijevao van ruba bazena, a ni ostatak ekipe nije gubio vrijeme. Krešo je jebao Maju s guza dok je ona lizala Ivinu pičku na rubu bazena.

Tako sam i ja okrenuo Tinu pa joj se zabio s guza dok sam joj jednom rukom milovao grudi, a drugom ju držao za bok. Ubrzo je svršila i odmaknula se te zaronila kako bi mi uzela kurac u usta, te sam i ja svršio u njena usta. Nakon što je izronila, okrenuli smo se prema ostatku ekipe te sam vidio da su Maja i Iva zamijenile mjesta te je Krešo jebao Ivu, a Maja je sjedila na rubu bazena sa umjetnim dildom u pici. Izašao sam iz bazena uzeo Maju za ruku, pomogao Tini da izađe, te ih odveo prema ležaljkama.

Legao sam i posjeo Maju na moj kurac koji je opet bio spreman, uzeo joj dildo, rekao Tini da mi sjedne na lice i počeo ju lizati, usput joj uguravši dildo u mokru picu. Počela je vrtiti bokovima i trljati picu o moj nos i jezik, pa sam izvukao dildo i lagano joj ga stavio u guzu, na šta se ona ukočila i izdahnula:

- Nnn nikad ga niiisaaammmm...ahhh...

To je Maju tako uzbudilo da je počela skakati na mom kurcu i hvatati Tinu za sise usnama i zubima.
Toliko smo se oduzeli da nismo primijetili da su nam se priključili Krešo i Iva. Krešo je došao Maji s leđa i ušao joj u guzu, tako da sam sad osjetio i njegov kurac preko tanke opne, a njegova jaja su lupala po mojima, što me je natjeralo da svršim duboko u Maju koja je samo cvilila od užitka.
Pošto je Iva vidjela da sam svršio, odmakla je Maju i Krešu te je stavila moj kurac u usta i oblizala Majine i moje sokove, a kad je očvrsnuo sjela je na njega.
U međuvremenu je Tina obilno svršila po mom licu, sišla i počela me lizati, tijekom čega mi je šapnula:

- Večeras ćeš me jebati u guzu...

Nisam stigao odgovoriti jer je Iva uhvatila divljački tempo i uskoro smo oboje svršili...izmoreni svi smo se izvalili uz rub bazena, da bi na kraju Maja rekla:

- Idemo svi pod tuš i u krevet...dosta je učenja za danas!

\"Preko volje\" smo ustali i otišli do tuša gdje smo se ljubili i međusobno sapunali, da bi na kraju onako mokri otišli u krevet.
Tina, Iva i ja u jednu sobu, a Krešo i Maja u drugu.
Ubrzo su obje bile željne za nastavak večeri...Iva je stavila kurac u usta dok mi je Tina počela lizati jaja, ja sam primio Ivu za bokove i zabio joj jezik u picu koja je već bila mokra, a prst sam joj stavio u guzu, a ubrzo još dva...to je bilo dovoljno da svrši frenetično i samo se složi pored mene i Tine sa blaženim osmjehom na licu...
Tina se odmaknula i legla pored mene na trbuh:

- Guza... - prošaptala je...ali budi nježan...
- Hoću... - poljubio sam je i ustao.

Uzeo sam malo vazelina i lagano joj utrljao u šupčić...samo je lagano uzdahnula i raširila noge...stavio sam joj kurac par puta u picu pa počeo lagano ulaziti u guzu. Zabila je glavu u jastuk i čuo sam ju kako nešto mumlja, ali nisam obraćao pažnju na to, bio sam skoncentriran na ulazak u njenu guzu. Nakon nekog vremena sam ušao do kraja te sam ju počeo jebati. Ona je samo stenjala i dahtala...

Odjednom su se vrata otvorila i na njima je stajala Maja.

- Krešo je zaspao, ali vidim da je ovdje još akcija u tijeku... - samo je rekla i stala iza mene.

Primila me je za jaja i počela ih mijesiti, a Tini je stavila dildo u picu, te smo oboje uskoro svršili. Odmaknuo sam se sa Tine, a Maja je počela lizati Tininu guzu iz koje je izlazila moja sperma, dok dildo nije vadila iz njene pice koja je samo cijedila.

Ja sam iskoristio priliku i zabio ga Maji u guzu, što je ona dočekala sa odobravanjem:

- Daaaaa...svrši mi u guuuuzzzzzuuuuuuuu...ahhhhh...

Jebao sam ju dobrih deset minuta dok nisam svršio u nju, a onda joj oblizao picu koja je bila totalno mokra.
Iva je već naveliko spavala, a ja sam se legao između Tine i Maje, te smo se još ljubili neko vrijeme, dok me Maja nije ponovo zajahala, ali već je bila toliko umorna da je zaspala na meni sa mojim kurcem u sebi, dok je Tina zaspala držeći moja jaja.
Ja sam se prepustio blaženstvu i zaspao sa mislima da ovo ipak nije bila loša ideja o zajedničkom učenju...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija