Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ucijenio sam Teta Zdenku!

Prošao je vikend i Niko se vratio kući. Bio je sav sretan i odmah me pozvao da dođem do njega. Pričao mi je gdje je sve bio tih par dana. Za to vrijeme njegova mama Zdenka je bila u kuhinji spremajući večeru. Bila je nešto neraspoložena. U sebi sam pomislio da je to zbog toga što večeras nema jebačine. Kakava kučikaca pomislio sam u sebi. Imao sam jaku želju i da je i ja izjebem. Sa jedne strane bilo mi je žao moga druga Nika a sa druge kada sam vidio kako se oblači i ponaša a još kada sam vidio ta dva događaja poželio sam je povaliti istog trena.

Nisam htio Niku ništa govoriti o onome što sam vidio. Počeli smo da igramo soni fudbal. Jako sam ožednio i krenuo u kuhinju po vodu. U tom trenutku Zdenka je bila nagužena ispred sudopere. Na sebi je imala usku trenerku ispod koje su se jasno ocrtavale tange. Omamljen tim prizorom mahinalno sam spustio ruku na njenu guzu. U tom trenutku sam osjetio jaku šamrčinu na svom obrazu da nisam na uvo ništa čuo. Počela je da viče na mene kako me nije sramota, da će reći mojim roditeljima.

Bilo mi je jako krivo. Izašao sam napolje izvinuo se Niku da me boli stomak i zaputio se kući. Bio sam ljut kao ris na to što mi je uradila kada znam kako se jebala sa dva druga naša prijatelja. Nisam mogao da izdržim pa sam joj poslao poruku sa snimcima rekavši da ću ovo poslati svima ukoliko ne ispuni sve što želim. Nazvala je istog trena ponovo vičući na mene dok nije uvidjela da sam i ja ljut i ozbiljan u namjeri. Spustila je loptu i počela da popušta. Pitala je što želim.

Rekao sam kao iz topa da je želim jebati. Prekinula je vezu. Nakon pola sata počela je da se izvinjava i molila me da to obrišem. Nisam to htio uraditi. Videvši da nema kud pristala je. Napisao sam joj da sutra veče dođe do mene jer moji neće biti tu. Da obuče crni čipkasti brus, tange i haltere. Želio sam da izgleda kao prava milf sa pornića. Tražio sam da obuče preko toga samo kaput. Pristala je. Čekao sam osam sati uveče kada se pojavila na mojim vratima.

Ušla je unutra. Naredio sam joj da skine polako kaput brus i tange. Dok je to radila izvadio sam kurac i drkao na nju. Vidio sam da joj se dopala moja alatka jer je bila veća od svih ostalih a bogami i deblja. Kada se skinula rekao sam da klekne među moje noge i počne mi ga pušiti. Uradila je to odmah. Dok mi ga je pušila njene velike sise su bile na mojim nogama. Rukama sam mijesio te velike sise. Pasalo joj je to po uzdasima koje je ispuštala. Lagano sam jednom rukom se spustio do njene dlakave pice koja je već bila vlažana.

Pušila mi ga je kao nijedna do sada. Kako i nebi kada je skoro stalno imala kurac u ustima. Zbog ovog prizora sam počeo da svršavam u njena usta. Rekao sam joj da proguta spermu. Uradila je to a potom nastavila ga pušiti. Nisam mogao više da izdržim, želio sam je jebati. Naguzio sam je preko stola i počeo jebati. Nabijao sam se u nju jako do kraja. Stenjala je glasno. Molila me je da malo budem nježniji jer sam imao jako veliki kurac.

Nisam je htio slušati zbog šamara kojeg sam se idalje sjećao. Jebao sam je kao najveću kurvicu. Uživala je u tom i već počela da svršava na njemu. Stresla se sva i svaki njen mišić se zgrčio a nakon toga iz pice potekao pravi potok njenih sokova. Nisam stajao nego sam nastavio je jebati idalje. Govorio sam da joj treba mladi kurac kao moj stalno. Znala je i ona kako da me napali pa mi je počela govoriti kako je dobro jebem kako da je nastavim jebati jače. Molila me je da joj svršim u picu da joj je ispunim spremom.

Zbog toga sam počeo da svršavam kao lud. Iz mog kurca je potekao pravi mlaz sperme koji je udarao u zidove njene dlakave pičke. Ostao sam u njoj sve dok nije ispao sam napolje. Potom sam joj rekao da od sada može se jebati samo sa mnom da zaboravi na druge mladiće ili će za ovo svi saznati. Obećala je da će tako i biti. Udario sam je lagano po dupetu rekavši da se ponovo gledamo uskoro. Nakon toga se obukla i lagano krenula prema svojoj kući.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 15631

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija