Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Učiteljica seksa

Kada sam bio mlađi nisam baš imao puno iskustva, a kako bih i imao kada sam se samo par puta jebao. Znao sam da mi treba iskustva i znao sam da moram podhitno nešto napraviti što se tog tiče pa sam odlučio iskušati sreću na stranicama za upoznavanja. Bio sam zgodan i mlad i sigurno je postojala neka dama koja bi me rado naučila sve u sexu. Počeo sam pretraživati stranice i tako sam naišao na neke oglase. Nisu bili obični sa brojevima djevojaka gdje moraš platiti 7 kn poruku i na kraju vjerojatno ne dobiti ništa. Bila je drugačija stranica sa oglasima, jedini uvijet bio je platiti članarinu i mogao si vidjeti sve kontakte osobs koje su ostavile. Tako sam čitao oglase i naišao na interesantan.
"Zgodna dama traži mlađeg muškarca za avanturu. "
Pomislih si, ovaj oglas je dobar. Uplatio sam članarinui automatski dobio uvid u cijeli njezin profil. Mogao sam vidjeti dve slike i sve njezine podatke koje je ostavila. Po slikama mi se svidjela. Bila je malo punija, ali lijepo oblikovana, baš kako meni odgovara. Pročitao sam njen profil i javio joj se.
"Pozdrav gospođo,
vidio sam vaš oglas i jednostavno sam se morao javiti jer ste mi se svidjeli. Vidim da tražite mlađeg muškarca za uživanje. Ja imam 20 godina i nemam baš puno iskustva pa bih ga volio proširiti s vama. Siguran sam da bi i vama bilo lijepo samnom. Ako ste za upoznavanje javite se na mail *****@******".

Prošlo je dva sata kada sam napokon začuo obsvijest da mi je stigao mail. Kako sam uvijek bio na mobitelu u to vrijeme pročitao sam mail.
"Pa pozdrav mladiću,
Drago mi je da si se odlučio poslati mi poruku. Uvijek sam za nova poznanstva i avanture. Odakle si ? "
Bio sam presretan kada sam pročitao taj mail, a moj kurac se uzbudio i odmah ukrutio. Nakon par poruka dogovorili smo susret kod nje. Bila je iz drugog grada, ali to nas nije spriječilo da se nađemo.

Napokon je došao dan za kada smo se dogovorili da ćemo se naći. unaprijed sam oslobodio dan kako bih mogao otići do nje. Spremio sam se i uredio te posudio starov auto i rekao da me neće biti cijeli dan. Znali su unaprijed da me neće biti taj dan pa mi je otac mogao dati auto. Vožnja je trajala 3 sata, ali činilo se kao 1 sat pošto obožavam voziti. Došao sam u njen grad i sastali smo se tamo gdje smo se dogovorili. Imala je oko 50 godina i nosila je crnu haljinu. Pošto je bilo vruće vani mogla je biti u tankome. Haljina joj je lijepo stajala i pokazivala njezine atribute, a skrivala njene mane. Izašao sam iz auta i zagrlio ju. Odmah smo se uputili ka njenom stanu. Putem smo pričali i upoznavali se još više.

Kada smo stigli u njen stan, zaključala je za nama i uputila me u dnevnu. Ponudila me pićem što, normalno, nisam odbio. Kada je donjela piće na stol sjela je kraj mene i još smo pričali i upoznavali se. Polako je spustila ruku na moju nogu i približila ju mom kurcu. Zatim se nagnula naprijed i poljubila me. Dok smo se ljubili počela mi je trljati kurac preko hlača. Ubrzo se spustila niže te mi svukla hlače. Kada mi je svukla hlače i bokse uhvatila je moj kurac i počela ga drkati.
"Lijep komad imaš ovdje. " - pohvalila me
"Hvala hh" - odgovorio sam joj smješkajući se.
Polako ga je stavila u usta i počela pušiti. Znala je što radi pa je bilo veliko zadovoljstvo gledati ju kako mi puši. spuštala se usnama gore dolje po njemu i cijelog ga stavljala u usta. Ludila me time. Nakon nekog vremena, ustala se. Ustala se i skinula haljinu te ostala samo u gaćicama i grudnjaku. Bila je u crvenom čipkastom grudnjaku i istim takvim gaćicama.
"Ovaj grudnjak i gaćice sam obukla samo za tebe. Htjela sam biti sexy. " - rekla je
"Pa stvarno si sexy. Sviđa mi se. "
"Onda će ti se ovo sigurno svidjeti još više. " - rekla je te skinula grudnjak.
Kleknula je predmene i počela mi trljati kurac svojim veiikim grudima. Više me palila sama pomisao na to da je moj kursc među njenim grudima nego što mi pruža zadovoljstvo.

Ustala je opet i ustao sam za njom. Poljubio sam ju i uhvatio ju za guzicu. Polegnuo sam ju na leđa i rekao joj: "Sad je na rebi red da uživaš". Te potom skinuo njene gaćice i počeo joj lizati picu. Bila je ukusna i prosto sam uživao dok sam joj lizao picu. Vrtio sam jezikom po njoj najbolje što sam mogao. Ona je govorila kako da probam drugačije da pogodim još bolje njezine erogene zone. Slušao sam ju šta priča jer sam joj htio pružiti veliko zadovoljstvo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija