Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Učiteljica seksa

"Baš je zgodna" - pomislio sam si dok sam ju gledao kako vježba u teretani. Dolazila je svaki dan u isto vrijeme, a ja sam počeo dolaziti kad i ona samo da ju mogu vidjeti. Nisam bio opsjednut njome, samo me motiviralo svaki put kad bih ju vidio. Nije me morala ni gledati dok dižem, ali dok je bila tamo i sam sam imao više snage nego inače. Psihička motivacija moglo bi se reći. Nismo baš razgovarali nešto drugo osim stvari vezanih za teretanu. Vidjela da nisam baš ni vješt u pričanju i prilaženju curama, a to je jedan od razloga zašto i idem u teretanu.

Jedan dan, došao sam prije nje i počeo se zagrijavati. Radio sam prsa taj dan tako da sam pripremao kilažu na 'benchu'. Radio sam s prijateljem i taman sam odradio seriju kad je ona ušla. Bila mi je posebno zgodna taj dan. Imala je na sebi kratke hlačice i sportski grudnjak. U jednoj ruci je nosila bocu i ručnik, a u drugoj mobitel i slušalice.
"Koja ženska" - rekao je moj prijatelj
"I ja kažem. Odlična je. "
"Kladim se da joj se ne usudiš prići"
"Misliš? "
"Znam"
"Ajde da ti dokažem suprotno. "
"Ajde" - odgovorio je sa podsmjehom jer je mislio da se neću usuditi prići.
"U što sam se to uvalio" - pomislih si, ali sad je već bio kraj i morao sam otići do nje i pričati s njom. "A koliko može biti teško, pa poznaš curu samo ju trebaš pitati kako se zove i nastavti razgovor" - nastavio se unutarnji nemir. No stisnuo sam zube i otišao do nje popričati.

"Hej bok" - rekao sam joj
"Bok" - odgovorila je sa smješkom
"Mislim da se nismo nikad upoznali, uglavnom, ja sam Dominik. "
"Drago mi je Dominik, ja sam Ana. "
"Znaš, nisam baš dobar u razgovoru s curama, a kladio sam se s prijateljem da ću ti prići pa sam prišao. "
"Pa ustvari mi je drago da jesi, htjela sam te upoznati jer mi je već postalo čudno što ti ne znam ime. "
"A znam da je čudno ali kad ne znam baš s curama, nemam iskustva. "
"A kako bi volio da te ja malo naučim. "
Kad je to rekla ostao sam u šoku. Jednostavno nisam mogao vjerovati da sam to upravo čuo.
"Molim? " - odgovorio sam joj
"Pa pošto nemaš iskustva mogla bih te ja malo podučiti. "
"A htjeli bi to? "
"Pa gledaj, zgodan mladić, bilo bi mi zadovoljstvo. "
Prije nego sam išta odgovorio poljubila me i dala mi svoj broj.
"Nazovi me sutra u prijepodnevnim satima"
Nakon čega sam otišao do prijatelja odraditi dalje trening. Cijelo vrijeme smo razmijenjivali poglede sve do polaska kući.

Taman sam krenuo kući kad me na izlasku zaustavila.
"Zapravo predomislila sam se. Dođi samnom. "
Nisam znao što očekivati. Pozdravio sam prijatelja i sjeo s njom u automobil. Odvezla nas je do svog stana. Ušli smo u njezin stan.
"Mogla bih se otići tuširati. Što mislišo tome? "
"Pa mogao bih i ja s tobom jer sam i ja prljav nakon treninga"
"Nadala sam se da ćeš to reći"
Polako je svukla sve sa sebe a ja sam samo gledao i ostao u šoku. Tako zavodljivim pokretima je sve skidala sa sebe da se meni kurac odmah nadigao.
"Vidim sviđa ti se to što vidiš"
"Uzbuđenje ne mogu sakriti. Zgodna si stvarno"
"Pa hvala ti" - nakon čega je skinula i mene cijelog a zatim me uhvatila za kurac i odvukla do tuš kabine. Upalila je da voda lagano klizi po nama i počela me prati sa spužvom. Polako je prelazila preko mog tijela, pa napokon i preko mog kurca. Spustila se niže i počela mi drkati kurac dok ga je prala spužvom. Godilo mi je to. Zatim se ustala i dala mi spužvu te rekla:
"Tvoj je red". Bez oklijevanja uzeo sam spužvu i počeo njome prelaziti po njezinom tijelu, prelazio sam po njenom vratu, grudima, trbuhu, nogama, a zatim i po njenoj guzi i pičkici kojima sam posvetio najviše pažnje. Prelazio sam tako preko njenih rupica i gledao kako uživa.
"Smiješ ti i prstiće upotrijebiti" - rekla je. Nakon čega sam ispustio spužvu i počeo joj trljati pičkicu rukom. Polako sam gurnio jedan prst u nju, a zatim i drugi i treći te ju počeo jebati prstima. Vidio sam da joj godi. Gurnuo sam prst i u njenu guzu te ju nastavio tako jebati prstima. Lagano sam ulazio u nju i gledao kako uvija bokovima. Izvadio sam prste iz njenih rupica, okrenula se i strastveno me poljubila.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija