Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Učiteljica seksa 2

Nakon našeg strastvenog poljupca uhvatila me za kurac i odvukla u sobu. Gurnula me na krevet i gledala onako izazovno. Zatim je legla na mene i opet me poljubila. Počela je prstima kliziti po mom tijelu i grebati me noktima dok me gledala onako izazovno i zavodljivo. Napokon je došla i do mojeg kurca. Lagano ga je grebala noktima i prelazila prstima preko njega. Zatim ga je uzela u ruku te rekla: "Lijep komad bogme. Drago mi je da će te ova teta naučiti kako biti bolji. " i prije nego sam išta uspio reći već joj je bio u ustima i pušila ga je. Prvo polako, a zatim i malo brže. Lizala ga je cijelog. Malo glavić pa malo tijelo, a onda ga je i cijelog stavila u usta i počela ga cuclati. Dok ga je tako lizala i pušila počela mi je noktima grebati jaja. To nije dugo trajalo a već me dovodilo do ludila. Nisam više mogao izdržati.
"Ana svršit ću" - rekao sam joj a ona ga je samo nastavila cuclati i pušiti dok napokon nisam svršio. Ostala je tako neko vrijeme i gutala spermu koja je izlazila iz mog kurca. Sve je progutala a zatim me onako izazovno pogledala i pokazala kako je sve progutala. Nasmiješila mi se a zatim mi poljubila kurac i počiatila ga od sperme.

Opet mi je prišla i poljubila me.
"Ovo je bilo lijepo, a sad je na tebi red da uposliš jezik i naučiš zadovoljiti damu" - rekla je te potom legla kraj mene. Ja sam sada legao na nju i počeo ju ljubiti po cijelom tijelu. Prvo sam krenio s vratom, a zatim došao do njenih prekrasnih grudi. Ljubio sam ih i lizuckao. Lizao sam njezine bradavice i gledao nju kako uživa. Počeo sam joj i mjesiti prekrasne grudi dok joj tako lizuckam i ljubim bradavice. Poljupcima sam prešao preko njenog trbuha i napokon došao do pičkice. Prvo sam ljubio okolo, a onda sam i njoj podario malo pažnje. Krenio sam ju lizati onako kako sam mislio da bi bilo najbolje. Lizao sam ju i igrao se s njom. Lizao sam joj vanjske usnice pa malo i unutarnje. Ulazio sam jezikom u nju a ona me navodila kako i gdje da ju ližem. Pokazala mi je na klitoris i rekla da i tamo posvetim vremena. Počeo sam ga lizuckati i sisati i odmah je počela jače uzdisati.  
"Ne mogu više izdržati. Stavi ga unutra. " - rekla je. Poslušao sam ju i ustao se. Kurac mi je opet bio tvrd kao da i nisam svršio, ah to je prednost kad si mlad. Namjestio sam ga na njenu pičkicu i polako ušao u nju. Koliko god jako sam htio jebati ju što prije toliko sam se i uspio kontrolirati da ju lagano jebem jer ipak je ona dama i prema damama treba biti nježan. Polako sam ušao u nju i počeo ju jebati laganim tempom. Gledala me u oči i mazila po rukama.
"Jel ti lijepo Dominik? "
"Ana ovo je najljepši osjećaj koji sam ikada doživio"
"Drago mi je da je tako. I eto sada službeno nisi više djevac. "
"Hvala ti na tome Ana"
"Vidim da si jako nježan mladić tako da mi uopće nije žao" - odgovorila je i tu je naš razgovor stao. Počeo sam ju jebati tako, gledao sam kako moj kurac ulazi duboko u nju. Bio je to lijep prizor. Ima baš slatku pičkicu i volio sam gledati kako ju moj kurac širi. Zatim sam joj gledao i grudi kako se njišu svakim mojim ulazom u nju, a potom sam gledao i nju. Vidio sam da joj paše i to me napalilo još više. Bilo mi je drago da i njoj godi i da su osjećaji obostrani.

Uhvatio sam joj noge i držao ih raširenima kako bi mogao još gledati njenu pičkicu. Zatim sam se nagnuo i poljubio ju još jednom dok tako ulazim u nju.
"Voljela bih biti gore" - šapnula je. Izvukao sam ga iz nje i ustala se. Ja sam legao na krevet a ona se okrenula leđima prema meni i pokazala mi svoju guzu. Zatim se spustila na moj kurac i sjela do kraja. Počela je mjesitit bokovima na njemu, a onda se i nabijati na njega. Bilo je lijepo gledati kako se njena guza odbija gore dolje dok me tako jaše. Tako fit dama imala je odličnu guzu. Nisam mogao odoljeti a da ju ne uhvatim i ne držim i mijesim.
"Sviđa ti se ovaj pogled vidim"
"Pa neću te lagati, imaš tako savršenu guzu. Promatrao sam ju i u teretani, ali i dalj ne mogu vjerovati da je sad ona na meni. "
"Skužila sam da me promatraš u teretani i mislila sam si samo još jedan čudak. No ovo je na kraju dobro ispalo". Odgovarala mi je njena uska pičkica na mom kurcu i dovodila me do ludila.
"Ana svršit ću opet" - rekao sam joj, a ona je samo ubrzala tempo i počela se jače nabijati na moj kurac. Uskoro više nisam mogao to zadržati u sebi i samo sam svršio u nju. Nije ni tada stala. Jahala me dokle god sam špricao spermu, a onda je stala i ostala tako jedno vrijeme. Ustala se a zatim i naguzila dok je stajala te raširila svoju pičkicu. Moja sperma je potekla iz nje i počela kapati po mom kurcu. Zatim se opet okrenula i ponovno mi očistila kurac od sperme. Kad je završila poljubila ga je i rekla da je bio dobar za prvi put. Samo sam se nasmiješio i bio sretan što joj je to pasalo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija