Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uhvaćena u prevari drugova mama!

Nakon što sam vidio taj prizor gdje Ivanova mama priča sa nekim dečkom putem vibera i pri tome mu pokazuje svoje velike sise i dlakavu pičku nisam mogao zaspati ni minute. Bio sam jako napaljen i drkao sam ga kao lud na snimak koji sam napravio. Ličila je na one milfare sa pornića što se samozadovoljavaju sa prstićima u svojoj pici. Jasno se na snimku moglo čuti sve što je pričala sa tim dečkom. Ponašala se jako opušteno kao da joj ovo nije prvi put da radi. Nisam mogao isčekati sutra veče. Bio sam jako napaljen i kovao sam u glavi plan kako sve to da izvedem.

Znao sam da će on doći oko osam sati kod nje. Živeli su u kući samo njih dvoje. Taj dan sam otišao do Ivana i u hodniku na polici sam ugledao njegove ključeve od kuće. Tada mi je na um pala ideja da mu ih pozajmim za večeras. Stavio sam ih u džep od trenerke i ostao tu sa njim pola sata. Pozdravili smo se pošto je on odlazio do oca na par dana. Otišao sam kući i jedva čekao da dođe osam sati. Čim se na satu pojavila kazaljka na osam krenuo sam. Dao sam im malo vremena da otpočne radnja. Polako sam otključao i ušao unutra.

U meni je srce od uzbuđenja tuklo stotinu na sat. Čuo sam u hodniku ponovo Marinine uzdahe iz dnevne sobe. Polako sam prišao vratima i vidio mladog dečka mojih godina kako je tuca otpozadi. Držao je rukama za guzove i jebao u dogi pozi. Moj se kurac odmah probudio u gaćama. Odmah sam izvadio telefon i počeo da snimam. Ona je jako stenjala i uvijala se na kurcu kao prava kurvica. Tražila mu je da je lagano udara po njenom zategnutom dupetu što je ovaj dečko i radio dok joj je kurcem punio dlakavu pičku.

Govorio joj je da je prava kučkica i da se super jebe. Pitao ju je da li se još jebala ovako sa nekim na šta je ona rekla da jeste da jako voli mlade kurčeve da troši da je ona njihova mamica kao i njegova. Ponavljala mu je da jebe svoju mamicu u picu najjače što može. Hvalila je mlade kako mogu dugo da jebu i mnogo puta da svrše. Čim je to izgovorila ovaj dečko je počeo da puni njenu pičku. U tom momentu i ona je počela da se trese i svršava sa njegovim kurcem u sebi. Izvadila ga je napolje i počela ponovo pušiti.

Oblizala ga je od ostataka sperme i njenih sokova i krenula ga pušiti da ga što prije dovede u stanje spremno za novu akciju. Dok mu ga je pušila dečko je držao za kosu i lagano glavu joj navlačio na svoj kurac. Tada sam primijetio da mu je kurac otprilike moje veličine samo što je moj bio deblji. Uživao je dok mu je takva milfara pušila kitu. Dok ga je pušila igrao se sa njenim sisama. Sada ga je Marina spustila da legne na pod. Opkoračila ga i namjestila njegov kurac na ulaz njene dlakave pičke i onda se jednim potezom nabila na njega.

Ostala je par trenutaka tako nabijena na njegovu batinu a potom krenula da miješa na njemu. Uzela je njegove ruke i stavila ih na svoje velike sise tražeći od njega da ih mijesi. To je i radio. Dok se on igrao sa njenim sisama ona se nabijala na njegov kurac. Skalala je kao luda po njemu. Govorila mu je razne stvari od kojih se on još više palio i jebao je sve jače i jače. Moj kurac u trenrci je htio da eksplodira. Dečko nije mogao dugo da izdrži. Osjetila je da će svršiti ponovo i sišla sa njega a kurac stavila u usta i počela ga pušiti.

Nije mu dugo trebalo i on je punio spremom njeno duboko grlo. Progutala je svaku kap sperme koju je izbacio iz svojih jaja. Oblizala ga je onako kurvanjski rekavši da je za prvi put jako dobar bio. Rekla mu je da njegova sprema ima jako lijep ukus. Prestao sam da snimam i polako se izvukao iz njegove kuće. Čim sam došao doma pogledao sam snimak na koji sam ga jako izdrkao. Izgledao je kao pravi pornić a ona kao profi glumica. Sutradan sam nabavio nje broj i poslao joj poruku sa sve snimcima koje sam snimio.

Napisao sam joj da čekam da mi se javi ukoliko ne želi da se ovo proširi. Vrijeme osvete za njen šamar je došlo. Nisam mnogo čekao na njen poziv, ali o tome u nastavku.. ..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija