Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uhvaćeni na delu!

Milica mama od mog druga je postala moja kurvica. Jebao sam je gotovo svaki dan. Sada već uveliko je želela seks sa mnom. Jednostavno je zavolela moj kurac. Iako je bila razvedena nije se više jebala ni sa kim osim sa mnom. Zavolela je moj kurac jednostavno. Govorio sam joj šta da oblači kako da me čeka. Svaku moju bi želju ispunila. Svaki put je gorela od želje za seksom zajedno sa mnom.

Tako je i bilo u nedelju kad sam se najavio da ću doći kod nje. Rekao sam joj da ne želim da ima išta na sebi. Kad sam došao na vrata, pokucao sam, rekla je da uđem. Čekala me je u kuhinji potpuno gola sa njenim velikim sisama i dlakavom pičkom. Uzela me je za ruku da krenemo u sobu ali nisam htio, želio sam da je jebem u kuhinji. Bojala se da nas ne vidi Ante a mene je bilo briga.

Uzeo sam je za ruku i pokazao joj da se spusti na dolje. Izvadio sam kurac iz trenerke i stavio joj ga u usta. Rekao sam joj da moj je kurac jako željan njenih usta. Nasmijala se rekavši da će se mom kurcu dopasti u njenim ustima a potom ga krenula da puši silovito. Dok ga je pušila držao sam je za kosu. Uživala je dok je pušila moj kurac. Nabijala se na njega jako, uvalčila u usta dokle je god mogao da stane. Lizala mi ga je sa strane pa potom do jaja. Pušila ga je dobrih pet minuta.

Uzeo sam je za ruku i sjeo na stolicu a njoj rekao da sjedne na kurac i počne se nabijati. Nisam joj trebao reći dva puta. Odmah je počela da skače na njemu. Dok sam je jebao uzimao sam njene velike sise u usta i cuclao ih, lizao grickao bradavice. To ju je jako palilo što sam mogao zaključiti po tome da je još jače počela da stenje i nabija se na kurac. Grčila se u licu i počela da svršava. Svršila je uz veliki urlik zadovoljstva. Glava joj je pala na rame moje i počela me je ljubiti a ja sam ponovo počeo jebati.

Stenjala je ponovo govoreći da je jebem što jače. U tom trenutku na vratima se pojavio moj drug Ante. Bio je jako ljut pitajući šta se dešava, šta to radimo. Bio je mladji od mene sedam godina još dečak. Rekao sam mu da mu je mama kurvica moja i da je jebem stalno i ako ne želi da se sazna ima da ćuti. Ona ga je pogledala u oči sa malo srama ali u duši je bila željna kurca. Rekao sam mu da gleda dok je tucam i ćuti. Sjeo je na stolicu. Njoj sam rekao da legne na kuhinjski sto. Legla je, noge sam joj stavio na ramena i počeo je jebati.

Dok sam je jebao gledao sam kako Ante gleda dok mu tucam mamu. I nju je njegova posjeta napalila pa je stenjala još jače. Pitao sam je da kaže sinu šta je ona moja. Okrenula je glavu prema njemu i kroz stenjanje rekla da je moja kurvica i drolja. Rekla mu je da voli moj kurac i da želi da je samo ja tucam. To me je jako napalilo pa sam se počeo zakucavati silovito u nju. Sad je molila da usporim malo.

Poslušao sam je ovaj put i usporio sam a ona da svršava po drugi put. Spustio sam se na njene sise i lizao ih jako toliko da su joj bradavice postale tvrde kao da će svakog trenutka da otpadnu. Nije željela da vadim kurac iz nje. Miješala je kukovima, uvijala se na njemu tražila da je jebem još jače.

Toliko me je napalila da sam krenuo da svršavam. Spustio sam je na koljena i rekao joj da otvori usta a zatim počeo da špricam spermu po ustima i licu. Svršio sam kao lud. Oblizala ga je od ostatka sperme. Ustala je i krenula da se tušira. Ante je ustao i rekao sam da mu ja tucam mamu i da ona to želi ako da ne smije nikome da govori o tome. Nastavio sam da je jebem još nekoliko godina.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija