Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ujna

Žena u ranim pedestim. Za svoju visinu skladno popunjena, sve na svome mjestu, grudi, guza.. . a na punim usnama karmin i još su ocrtane olovkom. Prizor kakav budi maštu kod svakog muškarca. Još od rane mladosti sam se palio na nju. Moja ujna.

Rano praznično jutro je odisalo svježinom, a ja onako naspavan, pun testosterona krenem njoj na kafu. Pozvonim i krenem da otvorim vrata kako to inače radim, jer svoji smo, i vidim otključano. Uđem u hodnik i odjednom se preda mnom pojavi ona. Žena u pravom smislu te riječi. Tek se tuširala i na sebi je imala neku ljetnu haljinu sa velikim izrezom uz nogu, što mi je i privuklo pažnju. Ni gore nije ništa manje bila napadna. Sve je ispalo, sve je bilo na izvolite. "A ti si! ", čula sam zvono.. . Zagrlismo se i poljubih je u obraz i u tom zagrljaju osjetih njene bradavice kako me pritisnuše. Dobar osjećaj. Krenusmo u dnevnu sobu gdje nam je iznijela kafu i neke kolače.

Rano je ostala bez muža, djeca već imaju svoje porodice, tako da je ostala sama.. . usamljena. Gledajući je tako dok sam pijuckao kafu, pogled mi je padao na njen izrez. Pažnju mi je odvlačio otvor na haljini kroz koji se vidjelo ljuljanje grudi, a bile su prilično bujne. Noga preko noge je već podigla haljinu prilično visoko, tako da je butina bila u prvom planu. Gledao sam i trudio se da slušam šta mi priča, ali uzalud. Digao mi se i to mi je jedino bilo na pameti. Pogledah je u lice, vidim gleda me u oči i smješka se. Neugodno mi je bilo. U tom trenutku upita me imam li kakvu.. . tako mlad, lijep, u punoj snazi kad ćeš ako nećeš sad.. . Iznenadio me taj otvoren razgovor, ali sam ga nekako i priželjkivao. Rekoh joj da su mi oduvijek srcu draže malo ozbiljnije iskusnije dame, da ne kažem matorke. "Pa da se to primijetiti na tebi" i opet osmijeh, ali ovaj put sa ugrizom za donju usnu. Pogledah opet prema dole. Primijetila je moj pogled, a i već tad je sigurno vidjela da su mi hlače nabrekle. Tada je onako suptilno pokušala da skine nogu sa noge, a haljina se zavratila još više. Ugledala se fino obrijana pička s crticom iznad, pripremljena za akciju. "Vidim ja šta ti gledaš"! Skočila je i sjela pored mene, a lijevu nogu je prebacila preko mog koljena. Zacrvenio sam se. "To je prirodno", rekla je i dodala kako je i ona vidjela nešto u mojim hlačama i počela je rukom da me dira dole. Erekcija je odradila sve sama, čim je dodirnula dugme kurac mi je izletio. "Vidi, vidi, znala sam da tu ima nešto zanimljivo! ", i uhvatila me za kurac i počela ga navlačiti gore dole. Primakla mi se toliko da su usne već bile na usnama i za par trenutaka jezici su nam se zapleli. Nisam ni primijetio da sam je uhvatio za sisu i miješao je, kad je uzdahnula i kroz šapat rekla "Tako"! Još par trenutaka sam proveo tako igrajući se s najljepšom sisom koju sam vidio u životu i tada sam je uhvatio ustima i počeo je jezikom obrađivati. Desna ruka mi je bila u njenom međunožju, na pički koja je vapila za dobrim kurcem. Već je bila ovlažila, a i ja sam lagano curio. Tada se spustila i uhvatila ga onako iskusno svojim ustima i počela mi ga pušit, lizat glavić pa tako jezikom sve preko muda i nazad. Uhvatio sam za rame i nabrzinu nekako povalio na leđa. Noge je sama raširila i digla, tako da me je obuhvatila u klinč. Rukom me držala za kurac i primakla ga obrijanoj pički. Svom silom sam se sjurio u nju, a ona je samo glavu zabacila malo nazad i uzdahnula. Nabijao sam ga do kraja maksimalno svom snagom. Tada mi dade znak da želi straga, što sam jedva čekao. Naguzio sam je i onako sav od sperme i pičkinih sokova gurno sam joj ga u šupak. Tucao sam je tako 5-6 minuta.. . kad se začulo zvono na vratima.. .

Ocjena priče

4.7
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 20680

Autor priče

hhh
hhh
Ja sam: Par
Tražim: Muškarca, Ženu, Par
Visina: 177 cm
Težina: 80 kg
Izgled: Pazim da sam fit
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Bik
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija