Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ujnine potrebe

Upravo sam navršio 17 godina i bio sam izgubljeni mulac u snovima i fantazijama. Totalno neiskusan u svemu, a jedini sex koji sam vidio, ne i iskusio, je bio onaj na internetskim pornićima. Drkao sam kao lud na njih zamišljajući kako ga stavljam u sve one dlakave i obrijane pičke koje sam tamo vidio. Analni seks je bio posebna priča. Fasciniralo me kako se može ugurati kurčina u tako malu rupicu.

Svi ti moji snovi i fantazije bi možda to i ostali, da nije bilo moje ujne Zrinke, tj žene maminog najmlađeg brata Zdravka. Vjenčali su se prošle godine, a ja sam poslije drkao kao lud na Zrinku jer je bila stvarno komad. Imala je 28 godina i bila je stvarno sexy. Duga valovita smeđa kosa, sisa četvorka, lijepog tijela i malo veće guze. Njene zelene oči su se stalno smješile, te su nadopunjavale njen predivan osmjeh.
Uglavnom, s obzirom da je mamin brat Zdravko radio vani, Zrinka je bila sama na njihovom imanju, te je moja mama odlučila da ja ljeto provedem na imanju i da pomognem u svim poslovima. Stari je zaključio kako će to biti dobra ideja, kako ću steći radne navike, a na moj vapaj da bi išao na more sa društvom, samo je rekao da ću se tamo moći kupati na manjem jezeru. Vidio sam da su moji napori uzaludni, pa sam odmah taj vikend čim nam je škola završila bio spakiran i stari me odvezao na selo. Vozili smo se dobrih dva sata dok nismo stigli. Okolina je bila OK, a čak sam i vidio to 'jezero' sa imanja. Ovako mi je djelovalo kao malo veća bara sa onom šaši i ostalim biljem u jezercu. Dočekala nas je Zrinka u radnoj odjeći, kosom svezanom u rep i maramom na glavi. Mirisala je na znoj, sijeno i još ponešto, ali kad smo se zagrlili meni je to bio kao parfem. Stari se zadržao još pola sata dok nije rekao sve Zrinki, te da vodi računa da nisam na internetu.

- Bez brige, neće imati vremena -rekla je Zrinka sa širokim osmjehom.
- To mi je drago čuti -rekao je moj stari, pozdravio se sa Zrinkom, mene zagrlio i otišao.

Zrinka i ja smo ušli unutra, te me je odvela do sobe i ukratko objasnila šta ima od posla za mene. Nije bilo teško za početak. Morao sam voditi računa da nahranim perad, tj kokoši i guske, dva puta dnevno, da guske pustim van na dvorište i malo pripazim na njih. A onda bi joj pomogao u mini sirani gdje je pripremala sir, jer je otkupljivala mlijeko od drugih iz sela. Ostatak dana mi je pokazala cijelo imanje, a onda je otišla u siranu gdje se cijedio sir od jutrošnjeg mlijeka. Poslije sam joj pomagao okretati sireve koji su zrijali, a sad sam znao koji je to neobični miris bio na njoj.. miris mlijeka i sira. Gledao sam ju kako stišće one gaze sa sirom i kako joj se sise lagano ljuljaju dok to radi, a kad bi se saginjala one radne hlače su se napinjale na guzi i ocrtavale su se gaćice koje je nosila ispod. Mislio sam da će mi kurac eksplodirati kako je bio napet, pa sam se ispričao i otišao na wc, te ga dobro izdrkao i pošpricao pločice, pa sam ih jedva očistio.

Narednih par dana sam se uhodavao, prvo na rano buđenje, a onda i na posao. Navečer sam bio koma i zaspao bih već oko pola devet. Par puta sam zaspao u dnevnom na fotelji, pa bi me Zrinka probudila i poslala u krevet. Tako je bilo i te večeri, a sad sam bio već dva tjedna kod Zrinke. Mora da sam nešto jako napeto sanjao, jer sam zaspao samo u pidžami na fotelji, a kurac mi je napeo donji dio pidžame. Trgnula me Zrinka poslavši me u sobu, a ja onako bunovan nisam shvatio da mi je vrh glavića virio preko ruba pidžame. Otišao sam još na wc, pa u krevet. Odmah sam zaspao, a nakon nekog vremena me nešto trglo. U sobi je bilo mračno kao u rogu, pošto na ovoj strani nije dopirala ulična rasvjeta. Ipak sam uspio razaznati Zrinkinu kosu i miris njene kose i kože, a onda sam osjetio prst na usnama i tiho:

- Pssstttt.. Zrinka je.. samo se opusti..
- Ali.. ali.. -počeo sam, ali me prekinula.
- Tiho.. imaš nešto što je tvojoj Zrinki jako potrebno.. -tad sam osjetio njene prste na svom kurcu i isti tren je bio tvrd- .. mmmmm.. pa stvarno imaš komad kurca među nogama.. -govorila je dok je klizila rukom od mog glavića do jaja i malo bi se zadržala na njima stisnuvši ih.

Htio sam nešto reći, ali sam osjetio njene usne na svojima i zašutio sam pustivši njen jezik između svojih usana. Osjetio sam kako mi se glavić vlaži dok mi je njen jezik vrludao po ustima i dodirivao moj jezik, a onda i usne. Zatim se odmakla i makla pokrivač sa mene, pa mi povukla donji dio pidžame niz noge i kurac mi je ostao stršati u zrak ljuljajući se u ritmu mog ubrzanog disanja. Tada sam doživo skoro trenutno svršavanje kad su se njene usne sklopile oko mog kurca i glavić nestao između njih. Osjetio sam takvu ugodu kakvu nisam nikad do sada, pa ni kad bi si ga drkao. Špricao sam mlazeve sperme u njena usta, a ona se nije micala i sve je gutala kako bi izlazilo iz mog kurca. Mislio sam da će me pustiti kad svršim, ali ona je nastavila gutati moj kurac i mijesiti mi jaja, te je kurac i dalje uspravno stajati. Još par puta se spustila cijelom dužinom niz njega, a onda se odmakla, uspravila i zadigla svoju spavaćicu, te me opkoračila, primila moj kurac i namjestila ga na ulaz u svoju pičku, te se počela polako spuštati niz njega.

Ja sam bio van sebe, jer je moj kurac ulazio prvi puta u neku pičku, ali i takvoj ljepotici kakva je bila Zrinka. Kad se spustila do kraja na njega, zadigla si je spavaćicu i počela se vrtiti na mom kurcu. Uzdisala je i ubrzano disala, te povremeno zastenjala. Zatim se počela sve jače nabijati na mene, a pritom se oslonila na moja ramena pustivši svoju spavaćicu da padne na mene. Sad su joj se slobodne sise ljuljale pred mojim licem dok je ona stenjala sve jače i češće, a onda se počela grčiti i tresti, te je svršila na mom kurcu i dobro mi zalila jaja svojim sokovima. Ostala je još neko vrijeme na mom kurcu koji je već pulsirao u njoj, a onda se ustala, primila ga jednom rukom i počela lagano drkati. Nije trebalo dugo i počeo sam špricati spermu kao lud. Bila je iznenađena količinom sperme koja je izletila iz mog kurca, pa je pokupila ono što joj je palo na ruku i oblizala, a onda me poljubila i rekla da spavam.

Mislim da sam budan dočekao svitanje, a onda ustao prije nje i dok se ona ustala ja sam većnahranio perad i pustio ju van. Donio sam nam svježa jaja za doručak, te sam ih upravo odlagao na stol kad je ušla u kuhinju. Bila je nasmješena i prišla mi je, te me poljubila u obraz. Poslije nam je napravila doručak, a onda je stiglo prvo mlijeko od susjeda, pa je platila, dok sam ja iskrcavao sve u siranu. Zatim smo se primili posla oko sira i ubrzo smo bili zajapureni od rada. Sad sam se i ja okuražio, te sam joj prišao s leđa i dok se ona saginjala da izvadi gruš u velike gaze koje su se poslije cijedile za sir, pogladio sam ju po guzi. Nasmješila mi se i namignula mi, te me zamolila za pomoć. Ubrzo se sav sir cijedio, a mi smo prali ruke i skidali onu zaštitnu bijelu odjeću sa sebe, kad mi je prišla i uhvatila me za kurac preko hlača.

- Nije ti dosta bilo noćas, ha? -rekla je smješeći se i gladeći moj kurac koji je već bio napet od prije, pa sam samo zatresao glavom, a ona me povela- Dođi..

Odvela me je u skladište i počela skidati svoje hlače i majicu, pa je ubrzo ostala u gaćicama i grudnjaku, a onda skinula i njih, te sam ugledao njenu obrijanu pičku i gole sise sa malim bradavicama. Sjela je na sanduk i raširila noge, pa me pozvala prstom i pokazala na svoju pičku. Shvatio sam što želi, pa sam kleknuo ispred sanduka i počeo ju lizati. Lizao sam svoju prvu pičku u životu i osjećao sam se tako fenomenalno da se ne može opisati. Zrinka je uživala u mom početničkom lizanju, možda zato šro sam joj nosom trljao klit, pa je uskoro svršila i iz njene pičke se samo cijedilo, a ja sam kao dobar dečko sve oblizao. Zatim me podigla i skinuo sam hlače i gaće, te sam jo ga zabio u pičku. Davala mi je ritam i uskoro smo se usklađeno jebali, a nakon par minuta se ustala i okrenula mi guzu, te sam ju sad jebao s leđa mijeseći usput njene sise. Stenjala je i povremeno bi jauknula kad bi bio malo prerevniji sa uguravanjem kurca u nju, osjetila je da ću uskoro svršiti i rekla mi je da sjednem na sanduke, pa sam mislio da ću joj opet svršiti u usta. Međutim, kad sam sjeo, Zrinka se sjela meni u krilo i sad se nabijala na moj kurac, a ja sam počeo svršavati nakon par minuta i počeo joj puniti pičku svojim sokovima. nakon toga je i ona svršila i sad smo se oboje tresli na onom sanduku. Zatim smo se spremili i rekla mi je da ne brinem jer joj nisu plodni dani.

Nakon toga je moj boravak kod Zrinke postao bajka. Jebali smo se svaku večer nakon što bi povečerali i otuširali se. Isprobali smo sve što smo mogli u seksu, pa čak i analni seks koji je bio na repertoaru kad su joj bili plodni dani. Ljeto se bližilo kraju, a time i moj boravak kod moje ujne, što mi je osobito teško padalo. Ali mi je Zrinka obečala, da će mi se revanširati prvi puta kad dođe do grada, pa sam jedva čekao.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija