Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Upoznao je preko prijatelja

Maro je bio 100 postotni inavlid, magarci su vukli njegova kolica po gradu. Jedan od tih magaraca je bio moj prijatelj Žuži. Kasno je Žuži shvatio da je ispao magarac , radio je za siću kuna, a vukao uzbrdo i nizbrdo , po žegi i po ledu . Maro je zbog svoje invalidnine imao dosta prijatelja i dobrih prijateljica, oni su mu se učmarivali što dublje i dublje koliko su mogli. Jedan dan pozove Žuži mene u svoj grad, dok je još magarac bio, da se upoznam sa Marom i da malo prošetamo gradom.

Zbog nekakvog Eu projekta , taj grad postane grad invalida , za života nisam vidio toliko invalida kao u tome gradu. Šef Maro je upravljao sa Žužijem a ja iza njih ko ker pratim. Vidimo nekog Peru isto u kolicima, tu smo stali i srali dva sata pričajući i evo ga dolazni glavni dio. Perica je imao dobru magaricu koja ga je vukla, ženska umišeljena do bola , vidjeh s kilometra to. Plava oko 170 cm visine, sunčane naočale , svijetlije kože, žvače žvaku kao fufica, gleda u nebeasa , prstima uvija kosu, podrugljivi osmijeh na ustima.

Utegnuta u farmerice do pupka, malo veće guze, sve u svemu dobra pička. Brzo se napaljujem , već mi se nadigao , oni pričaju o Mostu i Hdz-u a ja mislim se kako u njezin šupak ući. Pogledavam ju ona šuti i gleda u nebesa, fali joj samo lepeza da se hladi i naravno kurac ustima prije nego žvaka. Pao mrak šefovi u kolicima naredili idemo u klub, magarci vuku , ja kao napaljeni ker idem iza magarice. Posmatram i gledam u njezinu guzu , pošto nisam mogao drkati kurac putem , počeo sam jebati zrak , mrdajući kukovima, pažljivo sam gledao rupu između dva guza.

Tu bi se ja ušunjao. Ušli smo u klub, otišli smo na nekakv kviz znanja, Maro se pravio pametan da ćemo poraziti sve tamo protivnike na kraju je ispao glup ko kurac i mi isto s njim. Naručili smo piće jedno za drugim, netko votku neko pivo , po napijali se do smo igrali. Maro je konačno dao jedan točan odgovor , slavili smo kao da smo pobjedili. Ona je sjela na Mara i prtljala guzom kao za nagradu , uu Maro kaže vidio mu se smješak na njegovom deformiranom licu. Digla se i sjela na Pericu i njemu protljala na par sekundi guzom.

Dok smo ja i Žuži koji smo stajali na nogama, ona nas je za kurac povukla, to smo dobili kao pomagači njegovi kao nagradu. Pogodili smo još jedno pitanje i dobilo isto što prije. Samo ovaj put ja sam joj prišao s leđe obgrlio, i pribio kitu uz njezinu guzu, nije se bunila , po očima se vidi da je popila. Trljam kitu od njezinu guzu a ona dobaciva i savjetuje Maru. Trljam ravno između dva brda. Hvatam je za sisice. Rekao sam ajmo u wc-e ljubim je lagano u vrati mazim sisice. Otišli smo u wc-e.

Spustio sam hlaće i stavio kurac u ustima, počeo sam je jebati odmah u usta, počela je grljati ali ugurao sam cijelu kitu ustima, gutala je sigurno i veće. Vadim ga njoj iz usta i počnem joj lizati sise , dok ga ona meni drka. Jednu bradavicu pa drugu, a onda ide najdraži dio meni , okrenuo sam ju , skinuo farmerke i počeo lizati njezinu guzu i ljubiti je. Malo pomalo zubima skidam njezine gaćice, širim joj guzu i jezkom pokušavam liznuti pičkicu. Bilo je malo svijetlih dlačica na njoj ali slatko joj je stajalo, ja sam ustima i jezikom lickao natopljenu picuNjezini guzovi su bili na mojim obrazima, a ona je guzom počela mrdati lijevo desno, dobro se mrdalo.

A još se se bolje mrdala guza i tresla , kada sam je u doggy pozi jebao, lagano sam ga stavio i naciljao i počeo jebati. To je bio ga secer za kraj, moja jaja su udarala od njezine guzove, a ja sam gurao koliko sam mogao u nju . Tucam u tucam u veliku guzi ispred mene i počnema svršavati u doggy pozi , vadim da i brišem glavić od njezin veliki guz. Okrene se i kaže daj mi papir, briše pičku, oblači farmerke utrpa se i izlazimo iz wc-a. Sjeda na Maru i nastavlja igrati pomagati njemu, dok sam ja bio mirao , Žuži je bio napaljen ko ker

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija