Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Upoznao sam milfaru preko interneta!

Zovem se Dario i imam devetnaest godina. Moj seksualni život je bio jako slab. Moram priznati da nisam imao nikakvog iskustva. Moji drugari su već počeli da imaju devojke i da upražnjavaju seks sa njima, ali za razliku od njih ja sam se ližio na starije žene što bi rekli popularne milfare. Zbog toga sam odlučio da pokušam takvu pronaći na internetu. Jedne večeri sam sjeo za komp i počeo da tražim po sajtovima. Pronašao sam jedan koji mi se činio pogodnim i počeo da se registrujem.

Nakon nekoliko koraka sam završio sve te formalnosti i počeo da tražim. Na sajtu su bile sve žene preko četrdeset godina ali jako seksi i zgodne. Mene je sve to palilo. Poslao sam poruku nekoliko žena ali nije bilo odgovora. Ujutru čim sam ustao ušao sam u sanduče i vidio da mi je jedna od njih odgovorila. Zvala se Zdenka. Zdenka je izgledala prelijepo. Bila je razvedena žena koja je držala do svoje linije. Imala je jako velike grudi i jako lepu guzu. Duga crna kosa je bio pravi bonus na sve to.

Na slikama sam vidio da je u formi jer joj je telo bilo zategnuto. Počeli smo da se dopisujemo. I ona je meni priznala kako je usamljena i kako želi da se malo zabavi. Malo po malo naši razgovori su postajali sve više opušteniji, sve dok nismo došli do teme seksa. Počeli smo da govorimo jedno drugome šta volimo. Priznala mi je da je jako lože mladi momci poput mene. Da jako voli da se oblači usko i da izmami uzdahe mladih momaka. Na šta sam joj odgovorio da i ona mene jako loži. Priznao sam joj to.

Zahvalila se i zamolila me da na sledeće pitanje odgovorim iskreno. Obećao sam. Čekao sam pitanje na ekranu a za minut se i pojavilo. Pitala me je da li drkam na njene slike. Odgovrio sam iskreno da je jako seksi i da drkam na njene slike. Rekla je da je to baš sad napalilo i da bi volela da vidi moga macana. Izvadio sam ga iz trenerke prodrkao nekoliko puta da bude u punoj snazi a potom joj poslao sliku. Bila je oduševljena. Rekla je da imamo jako veliku i debelu kurčinu. Nije ništa slagala.

Stvarno sam imao kurac od dvadeset centimetara i jako debeo. Rekla je kako je sada jako vlažna dolje i da trenutno drka svoju dlakavicu dok gleda sliku mog debelog kurca. To me je napalilo pa sam počeo o ja da drkam. Upitao sam je da li bi mogao ja da dobijem neku sliku od nje. Nedugo zatim stigle su dvije. Jedna je bila slika njenih velikih sisa u brusu a druga bez brusa. Upitala me je da li mi se svidja. Odgovorio sam da mi se svidja jako. Tražila mi je da joj pošaljem kako drkam na nju. Uzeo sam telefon i počeo da snimam.

Moj kurac je bio tvrd i ogroman. Poslao sam joj snimak od jedno minut vremena. Nakon toga tajac. Nije se sigurno javljala dobrih deset minuta. Poslije se izvinula rekavši da je drkala svoju pičku i svršila na moj snimak. Priznala mi je da se napalila kao nikad do sada jer je ispred sebe imala mlad tvrdi kurac. Bilo mi je jako drago i imponovalo mi je. Počeo sam da je ispitujem za fetiše. Priznala mi je da je jako perverzano ono što ona voli i da mi se boji priznati. Mene je mnogo zanimalo šta bi to moglo biti.

Nije htjela odmah da mi prizna. Rekla je da je kasno i da ćemo o tome razgovarati sutra veče. Bio sam jako nestrpljiv čekajući noć. Negde oko devet sati uveče mi se javila. Nisam mogao da izdržim i pitao sam je za taj njeni fetiš da je mi prizna jer nemam nikakvih predrasuda i da me neće sigurno izgubiti. Tada je rekla da jako voli da vidi njen brus i gaćice kako drkaju mladi momci na njih da je to pali mnogo. Da voli da vidi kako drkam na njih onako dok joj je brus obavijen oko mog kurca i gaćice isto tako.

Na kraju da voli da joj svršim po njima. To je za mene bilo jako napaljivo. Priznao sam joj da nisam nikada u životu to radio ali da bi volio probati sa njenim brusom i gaćicama. Odgovarila mi je da joj je drago što tako mislim o da će mi ih poslati da i to isprobamo. Napisao sam joj adresu na koju treba da mi pošalje. Pošiljku sam dobio nakon tri dana i započeo plan kako da obradujem Zdenku. Ali o tome u nastavku.. .

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 1590

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija