Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Upoznavanje milfare preko sajta za druženje!

Moje ime je Marko i imam osmanest godina, kao i svakom tinejdžeru u ovo doba glavna preokupacija je bila što više puta da ga izdrkam na dan. Za razliku od mojih vršnjaka koji su jurili sa djevijkama naših godina mene su ipak privlačile one starije zrelije žene. Na njih bi se palio na svakom koraku o drkao do besvesti. Tako sam jednom prilikom nešto čačkao na netu i pronašao jedan sajt sa starijim ženama. Odlučio sam da se registrujem. Na tome sajtu su bile pretežno žene oko četrdesetak godina.

To me je jako palilo. Opisao sam sebe u nekoliko rečenica. Prva dva dana nisam imao sreće. Teećeg mi se sreća ipak osmehnula. Poruku mi je poslala jedna Anka iz Zagreba. Imala je pedeset godina ali je izgledala mnogo mlađe. Na slikama sam vidio da je imala dugu crnu kosu velike grudi po mojoj procjeni jake petice, poveću guzu i na stomaku koje kilo viška. To za mene nije bio problem. Zračila je nekim seksipilom. Što bi rekli bila je prava milf">milfara jebozovna do bola. Počeli smo da razmjenjujemo poruke.

Malo po malo dotakli smo se pitanja seksa. Po meni kao da je ona jedva čekala da počnemo o tome. Nju je jako palilo što jedan mladić poput mene se interesuje za nju. Interesovalo me je mnogo stvari kod nje koje poze voli u seksu, kada je imala poslednji put seks. Rekla mi je da se nije jebala već dvije godine. Znači bila je poprilično zagorjela. Od toga moj kurac se polako počeo buditi. Ja sam joj rekao da imam fetiš da volim da drkam na ženske gaćiće i brus na šta se ona jako obradovala odgovorivši da jedva čeka da vidi.

Nastavili smo sa dopisivanjem nekoliko dana. Jedno veče dobio sam poruku od nje šta radim trenutno i sliku. Kada sam otvorio sliku ukazale su mi se njene gole sise. Nisam nikada do sada vidio tako velike sisetine. Imala je ogromne bradavice sa tamnim oreolom oko njih. Od tog prizora kurac mi se u gaćama popeo do maksimuma. Nisam mogao više da ga držim unutra. Skinuo sam se i počeo drkati na njene sise. Uslikao sam joj kurac i poslao. Nije prošla ni minuta stigao mi je odgovor. Bila je napaljena kao kujica pred parenje.

Opisala je kako ima mladu moćnu kurčinu, debelu prošaranu venama i kako bi ga rado mi sada pušila. Pisala mi je poruku za porukom koja me je sve vise napaljivala. Drkao sam kao lud. Napisao sam joj da mi slika pičku da je želim vidjeti. Nisam dugo čekao. Stigla je slika njene dlakave uredno potšišane pičke sa dva prsta u njoj. Napisala mi je kako se sada ludački jebe prstima da je mokra kao nikad i da zamišlja moj kurac kako joj puni dlakavu pičku. Ja sam počeo da drkam kao nikada do sada.

Uzeo sam telefon i počeo snimati klip. Dok sam drkao pričao sam kako bi je jebao žestoko i kojoj pozi. Odjednom sperma iz mojih jaja je počela da se kreće. Počeo sam da svršavam kao rasplodni bik. Sve sam to uspio snimiti i nakon par minuta njoj poslati. Čekao sam odogovr i njenu reakciju. Poruka je tek stigla nakon pet minuta. Rekla je da je očarana onim sto je vidjela i da je svršila i ona na sve ovo kao da sam je zaista jebao. Tako smo i krenuli sve češće da imamo seks preko neta.

Nju je ipak fascinirao moj fetiš, tako da mi je jednog dana predložila da pošalje njene tangice i brus na moju adresu i da snimim joj kako drkam na njih. Pristao sam sa oduševljenjem. Čekao sam par dana pošiljku a onda na vratima čuo zvono i ugledao poštara kako mi pruža jedan omanji paket. Odjurio sam odmah u wc i otvorio. Ugledao sam veliki crni čipkasti brus i crne tangice. Stajala je kratka poruka da znam šta treba da uradim. Nisam više mogao da odlažem o bacio sam se na posao.

Pomirisao sam ih na početku. Mirisale su na zrelu ženu željnu dobre jebačine. Moj kurac je bio spreman. Počeo sam da snimam kako drkam joj na brus, pa na tangice omotane oko moje debele kurčine. Treći klip je bilo sa obema da bi četvrti bio takav da sam spustio na pod brus i gaćice i svršio ogmorni mlaz sperme po njima rekavši da ću joj ovako svršiti po licu i sisama. Kada sam završio snimanje spakovao sam sve i otišao u moju sobu. Čekao sam noć da joj pošaljem. Oko devet uveče javio sam se da sam joj snimio i poslao snimke.

Na odogovr sam čekao negde oko pola sata. Rekla mi je kako je ovo što sam uradio nešto najljepše što je vidjela kako se napalila kao luda i svršila kao prava kučkica. Na kraju mi je uz srce napisala kako je vrijeme da se sve ovo što smo pisali jedno drugome pretočimo u praksu uživo. Ubrzo se i to ostvarilo.. .

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2005

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija