Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Upoznavanje preko interneta

Ovako imam 28 godina i više me privlače starije dame nego one mojih godina. Tako sam slučajno naišao na jednu Dženanu na fejzbuku i dodao je , počeli smo pisati iz dana u dan sve ozbiljnije , dok nismo odlučili da se uživo upoznamo.
Pošto sam joj prije dao do znanja da bi volio imati sex sa njom , malo mi je neugodno bilo zbog toga kako da je gledam u oči nakon toga al hajd prošlo je sve kako treba.

Ona je bila razvedena i živjela je sa sinom koji tek treba da napuni 18 godina. Dugo je već razvedena pa svaka tema na dodir sexa joj je godila i nije se bunila.

Kad smo otišli na piće pričali smo o normalnim opuštenim stvarima , ali sam primjetio na njoj da bi volila da odemo gdje drugo gdje možemo biti sami. Nakon nekog vremena ustali smo sjeli u moje auto i krenuli da se vozikamo malo po gradu i dotakli se teme sexa , više sam ja nagovarao na to nego ona ali se nije bunila da priča o tome.

Predložio sam joj da iznajmimo sobu i da se malo više opustimo, na početku se dvoumila ali je na kraju pristala .
Put do te sobe mi je govorila da ona nije imala dugo odnos i da bi volila da budem blag i nježan za početak, i rekao sam joj da nije problem bit će kako njoj više odgovara.
Kad smo stigli konačno u sobu , sjeli smo na krevet i počeli da se ljubimo i mazimo, ona je ondaa ustala i sjela mi u krilo , i krenula da me ljubi po vratu i da me dodiruje za njega.

Ja sam je uhvatio za guzove i počeo da je grickam za vrat , dok sam trgao odjeću sa nje. Valjda je to nju više uzbudilo pa se još više opustila i krenula da me dodiruje sve ljepše i bolje po kiti. Sve dok me nije raspremila , zgrabila mi je kurac i krenula drkat što je brže mogla, počeo sam sve više i brže da uzdišem, valjda je to palilo još više .

Kad mi je dobro nadrkala kurac , sputila se i krenula da mi ga puši , oblizivala ga je kao sladoled dok je iz njega curila vodica, onda mi je rekla da je spremna, legla je na krevet i raširila noge a ja sam se uhvatio za njene noge i prvo lagano glavićem trljao njenu pičku i polako ga stavljao u nju sve dok nije počela da ludi.
Počela je da se uvija i ispuštala duboke uzdahe, eh onda sam joj ga stavio prvo malo skroz lagano - pa sam je počeo nabijat sve do jaja ali laganim tempom sve dok nisam osjetio da želi jače i brže.. . Pratio sam ritam njenih uzdaha..


Koliko je glasna bila plašio sam se da nas neće čuti iz druge sobe , al očito nju to nije zanimalo puno.
Predložila mi je da ja legnem a da će se ona popet na mene, počela je brzo da mješa guzovima i da se nabija , osjetio sam kako njena pička vlaži sve više, nabijala se i skakutala po kiti da je sve bukvalno curilo iz nje u jednom trenutku je pustila jak uzdah i bacila se pored mene i govorila kako ne može više da je već svrsila 2 puta.
Okrenuo sam se prema njoj podigao joj jednu nogu u zrak i počeo brzo da jebem sve žešće u jednom trenutku se moglo čuti kako jaja udaraju od njenu već vlažnu i užarenu pičku , pomagala mi je koliko je mogla , širila je noge i guzove da mogu bolje da ulazim u nju, a jednom rukom mi je masirala jaja.
Pitao sam je da je jebem s guza jer mi je to omiljena poza, pristala je brzo se naštimala kao neka vrhunska porno glumica. Raširila je noge koliko je mogla dok je jednom rukom raširila guzove da bolje mogu ulaziti u nju, prihvatio sam je za kukove i privukao sebi koliko sam mogao i počeo je navlačiti , uhvatila je i ona ritam pa je sama počela da trlja sebi pičku dok sam joj ja sa dva prsta mazio rupicu od guze i lagano je širio sa dva prsta.. ..


Kad sam ostjetio puls da cu svrsit izvadio sam iz nje okrenuo je i svrsio joj po pički.Ona je onda počela da se maže spermom i da se igra sa njom, vidjeo sam da je uzela malo na prst sperme i stavila u usta. Onda je se podigla zgrabila me za kurac i počela da mi liže jezikom glavić dok je drugom rukom pumpala mi jaja, da izadje sto vise iz njega.


Završili smo i istusirali se i lagano spremali a ona mi je u tom trenutku rekla da dugo nije dozivjela ljepsi i bolji orgazam. I da ćemo morati ponoviti ovo sto prije.. I dan danas smo u kontaktu i vidjamo se često , nismo u ozbiljnoj vezi nego čisto sex kombinacija kad dogovorimo da paše i njoj i meni.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija