Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Upoznavanje preko ovog sajta meni inače poznate žene!

Imao sam osamnaest godina i bio jako napaljen na sve što nosi suknju. Volio sam da gaji drkam nekoliko puta nabavka dan. Stalno sam gledao u sobi porniće. Naročito su me palili pornići sa starijim ženama. Možda je to bilo zato što što sam stalno bio okružen ženama. Pošto se moja mama razvela od tate kad sam imao deset godina. Nastavili smo da živimo nad dvoje i njena sestra. Iz dana u dan postajao sam više deprimiran jer nisam ništa do sada ševio. Moji drugovi u školi već su se uveliko hvalili da su to uradili.

Ja sam idalje bio nevin. Odlučio sam da se prijavim ovdje na sajt. Počeo sam da se dopisujem sa pojedinim ženama. Tražio sam uvijek da to budu starije žene. Naročito mi je za oko zapala jedna žena koja se zvala Margarita. Počeo sam da se dopisujem sa njom malo više nego sa ostalima. Malo po malo otkrio sam da se jako pali na mladiće naročito još ako smo nevini. Takav je bio moj slučaj. Imala je sina mojih godina. To me je jako palilo. Počeli smo da pišemo jednog drugome šta sve volimo. Priznala mi je da je do sada već dvojici drugova njenog sina skinula mrak.

Opisivala bi mi do detalja kako se tucala sa njima a ja bi drkao jako. Svršavao bi jako na njenu priču. Malo po malo počeli smo da šaljemo slike jedno drugome. Tražila mi je da joj slikam kurac što sam i radio a ona je meni slala njenu dlakavu picu i sise. Imala je jako dlakavu picu i velike sise. Pitala me je da li imam išta protiv toga što joj je pica dlakava. Odgovorio sam da mi se tako još više sviđa i da je ne brije. Voljela je da joj ga slikam kada bi svršio na njenu priču.

Nastavili smo da se druzimo još jedno sedam dana. Tada sam joj poslao poruku da bi radova volio da se vidimo na kameri i uživamo zajedno. Bila je oduševljena i dogovorili smo se veoma brzo. Dogovor je bio da se sutra veče poslije deset sati vidimo na kameri. Taj dan sam se okupao i sredio dolje da ostavim dojam. Nisam ga drkao cijeli dan. Došlo je vrijeme da se vidimo na kameri. Iz početka smo počeli da se skidamo. Palila me je jako. Govorila mi je kako voli mlade dečake koji su nevaljali.

Govorila mi je kako voli mladi kurac u svojoj dlakavoj pici da osjeti. Tražila mi je da ga izvadim napolje i počnem drkati. Uradio sam to odmah i počeo ga drkati. Dok sam to radio ona je izbacila jezik u pravcu kamere i simulira mi kako ga puši. Nije mi prikazala više od usta na kameri nije željela prvi put. Ta tajanstvenot me je još više palila. Tada je počela ona da se skida. Skinula je majicu i brus. Oslobodila je svoje velike sise sa tamnim bradavicama. Po prvi put sam ih vidio uživo preko kamere samo za mene.

Imala je ogromne sise. Govorila mi je kako bi rado voljela da joj stavim kurac između sisa dok se dirala po njima. Jednom pa drugu je stavljala u usta i lizala svoje bradavice. Nastavila je tako što se skinula i dolje. Stavila je prst u svoju dlakavu picu. Počela je da se tuca prstima. Jasno sam mogao da osjetim kako joj je pička vlažna. Stenjala je glasno govoreći mi da dođem i da je jebem. Tražila je od mene da joj pričam kako ću je jebati i da je zovem mamicom. To je palilo. Nisam više mogao da izdržim za prvi put i počeo sam da prskam spermu po ekranu laptopa. Ona je samo izbacila jezik simulirajući da joj svršavam u usta.

Bio sam kao i ona napaljen jako. Dogovorili smo se da se ponovo sutra veče vidimo na kameri. Jedva sam isečekao ponovo deset sati. Ponovo sam je pozvao na kameru. Ovaj put je odmah bila gola i spremna za mene. I ja sam se konačno skinuo i počela je naša priča. Ponovo je krenula da mi traži da joj pričam kako ću je ticati. Govorio sam joj kako bi volio da mi puši kurac a ona je u isti mah uzela svoj didlo i stavila ga u usta. Uvlačila ga je duboko u sebe, govoreći mi da li bi je ovako tucao u usta.

Govorila mi je da je mamica jako nevaljala. Tada je krenula da stavlja didlo u svoju picu. Nabijala se na njega jako. Dok je to radila ja sam joj pričao kako bi je volio jebati. Nisam prestajao drkati na nju. Njena pica je bila jako vlažna. Govorila mi je kako će uskoro da svrši. Nabijala je didlo jako brzo. Tada sam joj rekao da jede prava kučkica. Voljela je da joj pričam dok se igrala sa didlom. Tražio sam sada da ga stavi u guzu. Pristala je i polako počela da ga gura u svoju usku guzu. Počela je jako da stenje. Tražila je da joj još više govorim kako ću je ševiti.

Ovo je sve bilo previše za mene. Htio sam da svršim. Molio sam je ovaj put da mi pokaže lice jer želim da svršim po njemu. Protivila se malo ali je na kraju nakon svih mojih molbi pristala. Kada sam joj ugledao lice uslijedio je šok. To je bila majka mog najboljeg druga Marka. Zvala se Sandra. Bila je to žena na koju sam se ložio jako dugo. Od silnog uzbuđenja počeo sam da svršavam kao lud po ekranu. Ona kao iskusna kurvica je otvorila usta govoreći kako bi rado voljela da joj napunim usta toplom spremom. Izbacivao san potok sperme na njeno lice na ekranu.

Konačno kada sam završio i opustio se tražila je i ona od mene da joj i ja pokažem lice. Čim me je ugledala ukočila se izgovorivši moje ime. U isti mah je prekinula sliku na kameru. Počela je da mi piše poruku kako joj je žao. Odgovorio sam joj da meni nije i da se ne treba plašiti jer neću nikome ovo reći. Bojala se da se ne sazna jer je bila direktorica jedne tvrtke. Ohrabrio sam je govoreći da je jako seksi. Ponovo sam je pozvao na kameru. Javila mi se i tada smo ispričali sve jedno drugome. Molila me je da ne kažem nikome.

Obećao sam da neću. Rekao sam joj i da ne brine da je ne smatram kurvicom. Opisala mi je kako je pale mladići kao ja i kako se tucala sa našim drugarima. Govorila mi je da nijedan nije obdaren kao ja. Tada sam ja rekao da bi isto to želio da uradim sa njom jer bi želio prvi put da mi bude sa njom. Bilo joj je jako drago. Dogovorili smo se da dođem do nje u subotu kada će biti sama kući. Jedva sam čekao suboti, ali o tome u nastavku.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija