Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Upoznavanje zrele dame putem interneta!

Ocjena: Nije ocjenjeno

Ovaj događaj se desio prije dvije godine kada sam imao dvadeset godina. Uveliko sam se počeo interesovati za žene jer sam bio željan seksa. Nisu me mnogo privlačile djevojke mojih godina. Ložio sam se uvijek na starije zrelije žene. Tako sam i upoznao Anu putem interneta kada sam se prijavio na jedan sajt kao ovaj.

Počeli smo se dopisivati i upoznavati jedno desetak dana dok se nismo konačno opustili i počeli malo slobodnije i vruće da se dopisujemo. Slali smo slike jedni drugima a zatim i putem kamera pokazivali jedno drugom golo tijelo. Ona se oduševila mojoj alatkom koja moram reći je pozamašna. Moram priznati da je ona izgledala kao prava milfara. Imala je oko pedeset godina ali je izgledala mnogo mlađe.

Njeno tijelo je prelijepo imala je ogromne sise koje su zbog godina malo visile i veliku guzu. Njena pica je bila dlakava što je mene kod nje jako palilo. Na kameri mi je pokazivala šta sve voli i zna. Nakon toliko provedenog vremena odlučili smo se za sastanak. Dogovorili smo se da se nađemo kod nje za vikend. Nisam spavao sve do toga dana.

Konačno sam se zaputio prema njenom stanu. Kada sam pokucao na vratima se pojavila ona u kratkoj spavaćici iz koje su kipile njene velike sise. Jako sam se napalio što je vidjela i ona zbog toga što mi se kurac u gaćama digao odmah. Uvukla me je u stan i odmah počela strasno da me ljubi.

Spustila se lagano do mojih hlača otkopčala ih i izvadila moj kurac napolje. Počela ga je lagano da drka. On je rastao u njenim rukama a zatim sam osjetio kako izgleda taj osjećaj kada ga stavlja u usta. Nakon par minuta laganog pušenja počela je kao luda da se glavom nabija na moj kurac. Uhvatio sam je rukama i ja za glavu i počeo navlačiti na moj sada već nabrekli kurac. Nabijao sam je kao pravu drolju.

Zbog svega toga sam i svršio prvi put ranije nego obično. Ona nije se pomjerila nego je progutala svu spermu a zatim nastavila ponovo ludački da ga puši. Nakon par trenutaka povukao sam je prema sebi zbacio sa nje spavaćicu a zatim je okrenuo prema zidu i počeo divljački da je jebem. Njena dlakava pička iako je bila jako uska bila je dobro podmazana jer je brzo važila. Prodirao sam u nju svom snagom.

Jebao sam je kao da sutra ne postoji. Jecala je i dahtala jako glasno da sam mislio da će nas čuti komšije sa sprata. Dok sam je jebao govorila mi je kako je dugo čekala ovako mladi kurac da je dobro izjebe i da od sada ću je jebati svaki dan. Tražila je da ulazim u nju što jače da je jebem kao kurvicu što sam i uradio.
Želio sam da sada se ona nabija na moj kurac. Legao sam na pod a ona se popela na mene. Naciljala je moj kurac na otvor njene pičke a zatim svom snagom se sjurila na njega. Pustila je veliki uzdah ostala par trenutaka u tom položaju a zatim počela se nabijati na moj kurac. Dok se nabijala njene velike sise su skakale gore dolje. Rukama sam ih hvatao, mijesio i štipao je za bradavice. Toliko se jako nabijala sve do trenutka kada se zgrčila i počela jako da svršava. To je i mene dodatno napalilo da sam i ja bio pri kraju.

Od sve te strasti došao je trenutak da svršim po drugi put. Htio sam ga izvaditi ali ona nije dala nego mi je rekla da svršim u nju jer želi da osjeti moju toplu spermu i njenoj pici. Počeo sam je puniti. Nikada nisam do sada toliko svršio. Ostao sam u njoj još par trenutaka a onda ga izvadio a za njim je potekla i moja sperma. Srušili smo se jedno pored drugog da dođemo malo do daha a nakon toga otišli zajedno pod tuš.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina