Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uredska Božićna zabava

Od kako sam prije par godina prekinuo dugogodišnju vezu sa curom baš za Božić, tj ona mi je poslala SMS da me ostavlja bez objašnjenja, mada sam kasnije sazno da me počela varati mjesec dana ranije, nisam baš puno mario za neke zabave za Božić. Međutim, firma u kojoj sam počeo raditi prije ove godine imala je tradiciju božićnih zabava, tako da sam to želio ili ne morao učestvovati u tome.

Kolega sa kojim sam radio rekao mi je da svaka luđa od prethodne, a da tu ima svega, od pijančevanja do seksa po kancelarijama, a poslije se svi prave da ništa ne znaju o ničemu, mada se sve zna. Tako mi je rekao i da se klonim nekih kojima je samo alkohol na pameti, a i upozorio me da dežurne nimfomanke, za koje su znali da su se jebale barem sa petoricom iste večeri u razmaku od par sati. Počeo sam se pitati gdje sam to došao raditi, te kako ovi nasmješeni i vrlo ljubazni kolege mogu biti takvi. Večina ih je bila u braku, a i ovi koji nisu bili su u nekim vezama.

Jedan dan smo izvlačili tko će što donijeti na zabavu, pa je mene zapala dužnost donošenja ukrasa za kičenje ureda, a nadao sam se da neću morati i kititi urede. Tako je došao i dan da se donesu ukrasi, pa sam obavio neku kupovinu i došao sa nekoliko velikih kutija ukrasa, prvenstveno traka i lažnih vijenaca od borova, te kutija kuglica i ostalog. Rekli su mi da sve odnesem kod Dubravke u marketing jer je ona zadužena za ukrašavanje. Kod nje još nisam nikad bio, pa sam ju malo tražio po uredima, jer su oni bili na drugom katu i drugom kraju zgrade. Nađoh marketing i njeno ime na vratima, pa pokucah i začuh jedno veselo 'Naprijed! ! ', te sam otvorio vrata i ušao sa svim onim kutijama unutra i spustio ih na pod, pa se uspravio i pogledao prema stolu, a tamo.. . predivna crvenokosa žena u ranim tridesetima utegnuta u usku haljinu koja je završavala dobrano iznad koljena, te sa oblinama na pravim mjestima. Ustala je i prišla mi, te rekla:

- Ti mora da si onaj novi.. Zlatko.. ne, Zdravko? -pritom je uperila svoj prst u mne i nabacila smješak od uha do uha, pa su se vidjeli bijeli biserni zubi u savršenom osmjehu.
- Zdravko -rekao sam i ispružio ruku usput se i ja široko nasmijavši- I da, ja sam onaj novi..
- Dubravka, drago mi je -stisak njene ruke je bio u isto vrijeme čvrst i nježan, a koža ruke jako mekana.

Osjetio sam neke trnce u preponama, ali nije bilo ni čudno jer je bila pravi komad, pa ne bih imao ništa protiv kad bih joj ga uvalio. Stajali smo još neko vrijeme i neobavezno časkali kad me je ponudila sa kavicom, pa sam, malo nečkajući se, prihvatio poziv. Sjeo sam, a ona se motala okolo, pa sam imao prilike dobro ju pogledati, a ono što sam vidio sve mi se više sviđalo. Ujedno sam primjetio da ne nosi vjenčani prsten, ali to nije trebalo ništa značiti. Vidio sam da su joj grudi skoro pa četvorka i da ima mišićave noge što je odavalo da se bavi nekim sportom ili je stalno u teretani. Uz kavu sam saznao malo više o njoj, tj da ima 31 godinu, da se razvela prije par mjeseci, nema djece jer je bivši bio impotentan. Taj dio je rekla sa takvim sarkazmom da sam odmah zaključio da bi mogla biti kučka u svakom smislu, ali nisam htio zaključivati prebrzo. Uglavnom to nam je bio zadnji razgovor do zabave, mada smo se susretali na hodniku ili pred zgradom, ali bi se samo uljudno pozdravili.

Došla je i ta zabava, padala je na petak, 23. 12. , pa smo se svi okupili u velikoj sali za sastanke gdje je bila hrpa hrane i pića, naročito alkohola u neograničenim količinama. Direktor je bio već u elementu, jer je bio u drugoj firmi sa poslovnim partnerima i sa njihovim direktorom malo dublje pogledao u čašicu. kao što je prokomentirao kolega iz komercijale 'Ništa novo po tom pitanju. '
Uglavnom, zabava je isprva krenula tiho, a onda su dežurni vicmaheri počeli svoj program, pa red zdravice i nakon pola sata smo se jedva čuli, a kad je krenula "pjesma" nekolicine vidno alkoholiziranih kolega nisi mogao niti razgovarati normalno. Ja sam se držao po strani i pijuckao gin tonic, te sam vidio par kolegica kako mi se smješkaju. Uto se kraj mene stvorila Dubravka u smaragdno zelenoj haljini iste dužine kao i ona prethodna, jedino što je ova bila mnogo komotnija.

- Hej Zdravkec, kako si mi?
- O Duba, hvala dobro, a ti? -uzvratio sam istom mjerom i nasmješio se, a i ona meni, te je stala tik uz mene.
- Hmmmmm.. vidim da znaš gristi.. lijepo, lijepo -malo je zastala , pa se okrenula prema meni- A da li grizeš tamo gdje treba?
- Grizem gdje treba i kad treba, a bogami i kad ne treba -rekoh joj uz široki osmjeh.
- Odlično -rekla je i ona uz smješak, pa dodala- Dođi za desetak minuta u moju kancelariju..

Okrenula se i otišla, a ja sam podigao čašu u pozdrav njenim leđima, što je izazvalo podsmjehe kod nekih kolegica, a jedna mi je i prišla, pa mi rekla da bi voljela da joj pomognem zamjeniti toner na kopirki. Znao sam da je to šifra za seks, pošto mi je kolega to objasnio ranije, ali sam se samo zahvalio, te sam rekao da moram kući ranije. Kako sam danas došao bez auta, a nisam ni daleko stanovao da budem iskren, izašao sam iz sale, te se tiho uputio na kat do Dubravkine kancelarije. Ušao sam unutra i zaključao vrata, te pogledao oko sebe po kancelariji koja je bila u mraku i ugledao Dubravku na malom dvosjedu uza zid nasuprot njenom stolu. Čuo sam samo tiho 'Dođi.. ', pa sam brzo sjeo kraj nje, a njene ruke su odmah bile na meni i počele me odmah skidati. Uskoro sam bio bez sakoa i košulje, a onda i potkošulje, pa su njene usne počele ljubiti moja prsa, a ruke su me grlile i prstima je tražila moj remen na hlačama. Malo sam se uspravio, pa otkopčao hlače i skinuo ih skupa sa gaćama, pa su sad bile oko mojih gležnjeva, a ja sam sjeo natrag na dvosjed.

Odmah se spustila glavom do mojih prepona i nakon što je malo drkala moj poveći kurac strpala ga je u usta, pa se čulo samo kako usisava moj kurac u svoja usta, dok je prstima jedne ruke mazila moja jaja koja su bila puna do vrha jer se nisam poseksao skoro tri mjeseca. Kurac mi je već bio tvrd za izluditi kad ga je napokon pustila iz svojih usta, pa zadigla svoju haljinu i zajahala me. Nije imala gaćice ispod haljine, pa je moj kurac ušao odmah u njenu picu koja je bila nevjerojatno mokra, pa sam mislio da se je malo samozadovoljavala prije nego sam došao. Odmah se je počela nabijati na moj kurac cijelom dužinom:

- Kako.. ti.. je.. dobar.. kurac.. mmmm.. aaahhhhh

Govorila je isprekidano dok se nabijala na kurac držeći se za moja ramena. Ja sam zavukao ruke ispod haljine i došao joj do sisa koje su bile još uvijek sputane grudnjakom, pa sam ih počeo masirati, a ona je stenjala sve jače i sve brže se nabijala, da bi se u sljedećem trenu nabila do kraja i počela svršavati. Trzala se na meni, a ja sam osjetio kako joj iz pice curi po mojim jajima, a onda sma ju podigao sa sebe i natjerao ju da klekne na dvosjed i da se primi za naslon, a ja sam prebacio haljinu preko njene guze, stao iza nje namjestio joj kurac natrag u picu i odmah ga sjurio do kraja unutra. Zastenjala je kad sam joj ga zabio do jaja, ali sam i dalje nastavio u tom tempu ne popuštajući. Nakon pet minuta sirovog i žestokog seksa sam osjetio da mi dolazi, pa sam ga izvadio i okrenuo ju prema sebi i stavio joj kurac u usta, a ona ga je odmah progutala do pola. To mi je bilo dovoljno i počeo sam se prazniti u nena usta dok sam ju držao za kosu. Bilo je toliko sperme da joj se počelo cijediti sa strane i po bradi. Izvukao sam kurac i još jednom špricnuo u njeno lice, pa se odmaknuo, a ona je brisala svoje lice i oblizivala prste od moje sperme, pa je rekla:

- Imaš kakvih planova za vikend?
- Ne baš.. zašto? -upitao sam dok sam oblačio gaće.
- Da dođeš do mene.. još večeras.. ja bi ovo nastavila u puno opuštenijem i blagdanskijem ruhu nego ovako -pritom je pokazala zamračenu kancelariju, pa sam se osmjehnuo.
- Zašto ne.. odvezi me kući da uzmem nekoliko sitnica, pa ćemo do tebe nakon toga..
- Super.. idemo -rekla je i brzo se uredila pritom mi stavivši svoje tange u moje hlače 'Za uspomenu', pa me nakon toga odvezla kući da uzmem auto i nekoliko sitnica..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija