Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uredska dosada

Radio sam već desetak godina u jednoj državnoj firmi, posao kao izmišljen za ništa ne raditi. U biti radio sam efektivno dva ili koji put i tri sata, a ostatak se gubio na kavice, duge marende i pričanje sa kolegama. Da se razumijemo, kad sam počeo raditi bio sam pun ideala i mišljenja kako ću završeni fakultet dobro primjeniti.. .. dok nisam dobio ovaj ured.
I najgora stvar.. . bio sam sam u uredu. Iz dosade sam pregledavao raznorazne stranice po mnogim društvenim stranicama, pa tako naletih i na jednu o neobaveznim sex kontaktima.

Morao sam se logirati i napraviti profil kako bi uopće mogao pregledavati kontakte. Kad sam upisao željene pojmove izbacilo mi je tridesetak ženskih osoba u mojoj blizini. I tako ja krenuo sa pregledom profila, te su mi za oko zapele dvije plavuše od dvadeset i koju godinu, te jedna brineta od četrdesetak godina. I tada spazih slike jedne ženske od trideset godina čije mi je lice bilo poznato, ali mi njeno ime nije 'Lavi88'. Doduše, nije mi bilo čudno, ali eto.. .

S obzirom da je bio kraj radnog vremena isključio sam sve i krenuo kući. Na stepenicama sam susreo kolegice iz kadrovske i jedna od njih, Lidija, mi se široko nasmješila, pa onda i ja njoj, a onda, kao da me grom pogodio.. . prepoznao sam lice sa fotografija na onom profilu. Zabezeknuto sam gledao za Lidijom i njenim kolegicama, te požurio doma na onaj sajt.

Nakon ručka sam se odmah logirao i poslao joj poruku, ali pošto nije bila online uživao sam u njenim slikama. Odjednom je došla poruka od nje, pa sam nakon uobičajenog dopisivanja za upoznavanje poslao poruku o tome da znam tko je, a nakon nekog vremena šutnje je došla njena poruka 'Stavi slike pa da znam sa kime razgovaram. '

Napravio sam par snimaka sebe, a za šlag sam snimio svoj kurac u napetom stanju i sve stavio na profil. Pola sata nije bilo odgovora, a onda 'Isuse bože, pa to si stvarno ti.. . ' 'Jesam.. . su dobre slike? ' 'Jesu.. . ohhhh.. . šta je to tvoj kurac? ! ? ' 'Ahaaaa.. . ' bio sam ponosan na svog macana sa punih 23 centimetra dužine i povećih jaja. Odjednom sam vidio da se odlogirala i više se nije prijavila na stranicu.

Kasnije sam razmišljao kako će sve to sutra izgledati na poslu, ali nisam se imao čega sramiti. Drugi dan ju nisam ni vidio, a negdje nakon marende mi je stigla poruka na mob sa nepoznatog broja 'Ove slike nisam imala hrabrosti staviti na profil.. . ', a nakon nje još jedna sa tri slike.. . obrijana pica sa tankom trakom dlačica po sredini, druga sa raširenom picom i na trečoj prst u istoj toj pici, a iz nje sokovi izlaze. U isti tren mi je kurac napeo hlače, ali nisam stigao ništa napraviti kad sam čuo kucanje na vratima.

- Naprijed! -viknuh, te brzo ugasih mobitel kad su se vrata otvorila i ušla je Lidija.
- Hej.. -tiho je rekla uz smješak- Ne smetam? !
- Ne, ne.. . samo uđi -mislim da sam se sad prvi put zacrvenio u životu dok sam ju gledao u oči.

Ušla je i zatvorila vrata, a onda ih i zaključala, a na moj upitni pogled samo je tiho rekla:

- Da nam nitko ne smeta.. .

Prišla je mom stolu, pa sam vidio da ima na sebi suknju odmah iznad koljena, neku bluzu i najlonke u štiklama. Duga kosa boje meda je bila raspuštena i padala joj je preko ramena do njenih povečih sisa u čijim slikama sam jučer uživao. Prišla mi je i sjela na stol kraj mene stavivši mi ruku na kosu i tiho rekla:

- Da sam znala da ono šta tražim imam u uredu iznad mog ne bi ni išla na onu stranicu.. .
- Da nisi ja ne bi ni znao da tražiš nešto.. .

Sagnula se i poljubila me, a moja je ruka kliznula po njenim koljenima i uz butine do struka, pa sam ustao i zagrlio ju, te smo se počeli ljubiti. Ubrzo su nam ruke postale nervozne moji prsti su otkopčavali njenu bluzu, a ona moje hlače sa vidljivom izbočinom. Ubrzo su njene sise bile slobodne i ljubio sam ih grubo i bez imalo nježnosti, a to joj je izgleda i odgovaralo jer je tiho stenjala. Ona mi je trljala kurac preko bokserica, a onda sam joj podigao suknju do bokova i spustio joj hulahopke zajedno sa gaćicama niz noge, te ju posjeo na stol ispred moje stolice odmaknuvši tastaturu kompa u stranu, sjeo na stolicu i zabio joj jezik između raširenih nogu. Prigušeno je vrisnula dok sam joj jezik zabijao u picu koja je već lagano bila mokra. Ona se oslonila na stol dok subjoj noge bile prebačene preko mojih ramena, a moj jezik u njenoj pici. Lizao sam ju kao blesav, a onda je ona zastenjala:

- Daj mi svoj kurac.. ..

Uspravio sam se i našao između njenih nogu dok se sa najlonkama i gaćicama držala za moja leđa. Izvukao sam kurac iz bokserica i spustio ih niz noge, a ona je oduševljeno protisnula:

- Vauuuuu.. . još je veći u živo.. . hajde stavi mi ga.. .

Naciljao sam ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo polako šireći otvor njene pice. Dahtala je kao da ju jebem na suho, a iz nje je curilo. Ubrzo sam ušao do kraja i počeo ju žestoko jebati dok sam ju ljubio, a onda se ona uhvatila oko moga vrata pa nisam imao baš previše manevarskog prostora, te su ubodi bili krači, ali svejedno do kraja. Stenjala je i malo sam se uplašio da nas netko me uhvati. Bez obzira koliko sam ju htio dugo jebati napetost je činila svoje i uskoro sam osjetio da ću svršiti, te sam ga jedva izvadio na vrijeme i svršio joj po trbuhu i malo po suknji, ali unutarnjem dijelu. Malo smo dahtali, a onda je rekla:

- Želim da me jebeš s guza i nemoj ga vaditi kad ti dođe.. . -ustala je i kad sam se izvukao iz njenih najlonki okrenula mi leđa i naprčila se.

Malo sam ga prodrkao i prišao joj s leđa, gurnuo ga odmah u picu, primio za bokove i odmah počeo junački zabijati. Stenjala je i dahtala dok sam ju bušio, a moja krupna jaja lupala po njenoj pici i nogama. Nije joj trebalo dugo i počela je svršavati žestoko, a nakon još dvije ili tri minute je ponovila svršavanje. Ovo mi je bilo prvo takvo iskustvo, pa mi je bilo zanimljivo to.

Nastavio sam ju jebati još nekih desetak minuta nakon toga i ponovo sam svršio ovaj put joj puneći picu. Izvukao sam ga iz njene pice i odmaknuo se, a ona se okrenula i uz smješak se sagnula i počela mi pušiti i lizati kurac. Ubrzo ga je očistila od sokova i navukla mi bokserice, pa se i ona obukla, očistila tragove sperme vlažnim maramicama i rekla da će mi se javiti kasnije.

Kad je otišla sjedio sam u stolici kao oduzet, a onda otišao na onu stranicu, te vidio još desetak poruka od drugih žena, ali sad sam jedva čekao doći kući i otuširati se. Bar sam se riješio uredske dosade.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija