Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uredska zabava

Kao i svake godine do sada imali smo uredsku zabavu. Bila je ovo jubilarna 20-ta, pa se osjećala neka posebna vibra u zraku. Već duže sam se pokušavao ubaciti jednoj maloj iz računovodstva, ali sve je bilo onako, frendovski, a ja sam htio definitivno više.

Mala Kristina je bila bombon. Duga smeđa kosa sa pokojim plavim pramenom, sise trojkica i predivno dupence, koje je jednostavno tražilo da ga se mazi, ljubi i jebe. Uvijek je bila nasmijana i vrckava, a na neke viceve koji su imali seksualni prizvuk bi uvijek lagano pocrvenila u licu i pognula pogled. Znao sam da ima nekog tipa, ali sam od ostalih cura iz računovodstva saznao, da baš i nije neka idealna veza.
Uglavnom, par puta sam joj dao do znanja da me interesira, ali svaki put je to okrenula na zafrkanciju.

Cijeli dan u firmi je bilo nekako poletno, a ja sam zbog obaveza bio stalno po gradu sa poslovnim partnerima, te sam jedva čekao večer i da dođe 18 sati, kad bi se svi trebali naći u jednom restoranu, koji smo inače i koristili za poslovne ručkove, a bio je u neposrednoj blizini firme.
Ja sam malo kasnio, a kad sam došao vidio sam da su se već svi smjestili, pa sam sjeo na jedino slobodno mjesto kraj šefa. Nakratko sam s njim porazgovarao o poslu, te mu prenio neke najave za sutra, a onda smo se posvetili zabavi. Kako je vrijeme prolazilo, tako je situacija bila sve više pod utjecajem alkohola i pomalo izmicala kontroli. Držao sam se malo po strani, popio koju kad su me zvali, ali sve onako pod kontrolom. U jednom trenu sam uhvatio Kristinin pogled, a kad je skužila da ju gledam samo se nasmješila, pa opet skrenula pogled. To se ponovilo nekoliko puta, a kad smo se po peti put tako pogledali, malo je pogledala oko sebe i ponovo u mene, pa mi dala znak da pođem za njom.
Otišla je u pravcu toaleta, a ja sam malo pričekao, pa krenuo za njom. Ušao sam u toalet, a ona je stajala u ženskom djelu ispred umivaonika i prala ruke, a kad me je vidjela, tiho me je pozvala u ženski toalet. Ušao sam i zatvorio vrata za sobom, a ona me brzo zagrlila i poljubila, te me povukla u kabinu i počela mi otkopčavati hlače. Ja sam joj pomogao i uskoro mi je kurac bio van gaća, a ona ga je odmah uzela u ruke, sagnula se i utrpala u svoja usta. Počela ga je pušiti i mijesiti mi jaja kao da joj je zadnji, pa mi je uskoro bio tvrd kao od kamena. Nakon par minuta sam ju odmaknuo okrenuo ju leđima prema sebi, zadigao joj haljinicu i spustio najlonke skupa sa gaćicama. Nagnuo sam ju naprijed i protrljao joj picu sa rukom, a ona je bila mokra i još je curilo iz nje. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu picu i gurnuo ga unutra. Malo se je stresla, ali se brzo prilagodila mom ritmu i nabijala se na moj kurac dok joj je ulazio do kraja. Jednu ruku je podvukla ispod sebe i uhvatila moja jaja, te ih je mijesila i stiskala dok sam se zabijao u nju.
Znao sam da ovakav tempo neću dugo izdržati, pa sam ga htio izvaditi i dati joj ga da mi ga popuši do kraja, ali je ona imala druge ideje, pa mi je stisla jaja i nisam mogao mrdnuti, te sam joj počeo puniti picu sa svojom spermom. Ona je samo zadovoljno mumljala, a kad se uspravila okrenula se prema meni sa zadovoljnim smješkom, pa mi šapnula:

- Nastaviti ćemo kasnije -a na moj upitni pogled samo je dodala- Trebam prijevoz do doma, nisam sa autom.

Još jednom me poljubila i podigla gaćice i najlonke, te popravila šminku i otišla van. Ja sam još ostao u toaletu, a kad sam se krenuo obući primjetio sam trag njenog ruža na mom kurcu i postalo mi je jasno da ne sanjam. Brzo sam se obukao i otišao do muškog toaleta, te se umio i brzo uredio, pa otišao prema sali odakle je treštala muzika uz urlike ekipe koji su trebali biti pjevanje.

Kad sam ušao u salu buka je postala nesnosna, a i pogledi konobara su mi govorili sve. Vidio sam da se i gazda opustio i prednjačio u urlanju sa ekipom, a sad su se vidjeli i pojedini dupelisci u firmi, jer su se trudili usaglasiti svoje urlanje sa gazdinim. Meni je bilo svejedno, osjećao sam se lagano, barem u donjem dijelu, ako ništa drugo. Kad sam se toga sjetio nasmješio sam se i pogledom potražio Kristinu, a ona je sjedila između svojih cura iz računovodstva i smješkala se, a kad je uhvatila moj pogled namignula mi je i široko se nasmješila. Nekako sam imao čudan osjećaj da cijelo računovodstvo zna šta se desilo u toaletu. Sjeo sam za stol, natočio si malo vina i nazdravio sa gazdom koji je držao bocu vina i urlao iz petnih žila, tako da sam mislio da će ga infarkt.

Ponoć je već dobrano prošla, pa se ekipa počela osipati, a kad sam vidio da mi i Kristina daje znak da bi htjela krenuti, ustao sam i ja pozdravio se sa gazdom i ekipom, te otišao do šanka i pozdravio se sa šefom lokala uz ispriku za viđeno, ali se on samo nasmijao i odmahnuo rukom, pa sam znao da će račun biti poveći.

Izašao sam van, a Kristina me je već čekala kraj auta, pa je čim sam otključao brže bolje sjela unutra. Čim sam upalio auto i krenuo, počela je skidati svoje najlonke, a sa njima i gaćice, te ispod njene haljine nije bilo više ničega osim njene gole kože. Zadigla je haljinu, pa sam imao pogled na uredno izbrijanu picu. Primila mi je ruku koja je bila na mjenjaču i spustila ju između svojih nogu, pa rekla:

- Parkiraj negdje i mijenjaj tu brzine...

Brzo sam našao jednu usku cesticu koja je vodila do jednog šumarka, pa sam tamo parkirao i ugasio auto. Pozvao sam ju na zadnje sjedalo, a prednja sam pomaknuo naprijed. Prije nego sam ušao skinuo sam hlače i gaće, te sjeo na zadnji sic, a ona se odmah bacila na moj kurac i strpala ga u usta. nabijala se svojom glavom skroz na njega do jaja i mijesila mi rukom jaja. Uskoro sam bio ponovno spreman, pa me opkoračila i nasjela na moj kurac cijelom težinom. Iz njenih usta je izašao dubok uzdah kad je ušao cijelom dužinom. Malo se umirila, a onda je počela vrtjeti stražnjicom i trljati se o moje prepone dok je moj kurac pulsirao u njoj. Zatim se počela odizati i spuštati na njemu, a ja sam povukao gornji dio haljine i oslobodio joj sisice, pa sam ih hvatao usnama i malo ljubio, dok sam rukama pridržavao njenu guzu. Odjednom se stresla i smirila, a ja sam osjetio da su mi jaja mokra od njenih sokova. Svršila je i odmah zatim nastavila se nabijati na moj kurac. Ja sam namočio svoj prst u njenim sokovima i potražio njen šupčić, a kad sam uspio gurnuti prst u njega iz nje je po drugi put izašla poplava. Mene je to tako napalilo da nisam uspio dugo zadržat svršavanje, pa sam joj uskoro ponovo napunio picu sa svojom spermom.
Oboje smo dahtali na zadnjem sicu, stakla su bila zamagljena, a ona je bila oslonjena na mene i hvatala dah. Onda me je upitala:

- Da li me možeš odvesti kući sada? Uzela bi stvari za sutra na posao, pa da idemo kod tebe? -pogledala me i nastavila- Nadam se da ti to nije problem?
- Ma ne, nije...nego.. -malo sam zastao- A šta će ti reći dečko na to?
- Aaaa...vidim da si informiran, ali ne i dovoljno -nasmijala se od srca- Pa ja sam sa njim prekinula prije tjedan dana, a odlučila sam to zbog tebe...
- Oooo...pa drago mi je onda -poljubio sam ju i dodao- Onda da se požurimo do tebe.

Na brzinu smo se spremili i za desetak minuta bili kod nje, uzela je stvari u ruksak i otišli smo kod mene. Dok smo se penjali po stepenicama u moj stan zavukao sam joj ruku ispod haljine, a pošto nije obukla gaćice, njena pica i guza su mi bile na izvolte, pa sam joj prstom ponovo počeo masirati šupak, a dok sam otključavao vrata, uspio sam ga i staviti u njega. Ona je samo tiho ciknula, pa brzo šmugnula kroz vrata u stan, a ja sam zaključao za nama. Pitala je gdje je kupaonica, pa je odmah otišla tamo, a ja sam se skinuo, upalio svjetlo kraj kreveta i otišao za njom u kupaonicu. Još je bila pod tušem kad sam ušao, pa sam joj se pridružio. Primio sam joj sise sa leđa i počeo ih masirati, a ona se naslonila na mene i primila me za kurac i počela ga natezati i sapunati, a onda se spustila na koljena i uzela ga u usta nakon što ga je isprala vodom. Primila me za stražnjicu i počela se nabijati ustima na njega. prvi put sam jebao neku žensku u usta, a da se ona sama ponudila za to. Onako sramežljiva kod viceva bila je jako slobodna u seksi igricama uživo. Uskoro me je dovela do još jednog svršavanja, pa sam joj napunio grlo ostatkom sperme iz mojih jaja. Progutala je sve, ustala, pa mi još jednom istrljala kurac vodom, a onda smo izašli iz kupaonice i otišli u krevet.

Nastavili smo se ljubiti, a ja sam ju počeo ljubiti po cijelom tijelu, grickao joj bradavice, lizao trbuh i došao sam do njene pice, pa sam joj zadigao noge i počeo joj lizati picu, na njeno oduševljenje. Lizao sam joj cijeli procijep do šupka, a kad sam počeo uguravat jezik u šupak ona je poludila i počela se trest i skoro pa vrištat:

- Toooo....mmmmmm....hoću ga i tuuuuuuu.....

Maknuo sam jezik i stavio joj odmah dva prsta u guzu, a ona je počela dahtati. Vratio sam jezik i usne na picu i počeo joj grickati klit ne vadeći prste iz šupka i reakcija je bila trenutna. Počela je špricati svoje sokove i zalila mi je cijelo lice, a i plahta je bila mokra, što od vode što od njenih sokova.
Ja sam ustao i namjestio kurac na njenu picu i odmah ga gurnuo do kraja tako da sam jajima počeo lupkati po njenom šupku. Zabio sam ga tako nekoliko puta do kraja, a onda ga izvukao i namjestio na njen šupak. Gurnuo sam ga polako i ubrzo je glavić bio unutra, a ona me je samo podsticala da ju jebem:

- Mmmm...daaa...gurni gaaaaa...do krajaaaaaa...mmmmmm...daaa...

Poslušao sam ju i uskoro sam ugurao cijeli kurac u njenu guzu, pa sam ju nastavio tako jebati dobrih desetak minuta, a onda sam ponovo eksplodirao u nju, ali sad u šupak. Bio sam iscrpljen i znojan, pa sam se izvalio kraj nje na krevet, a ona se odmah uvukla u moj zagrljaj.
Ležali smo tako jedno vrijeme, a onda je progovorila:

- Znaš...sad mi je žao što sam te prije odbijala...
- Da? A zašto?
- Paaa...da sam znala da si tako dobar u seksu već bi se mi i prije dobro poseksali -rekla je sa smješkom, a onda dodala- barem ne bi gubila vrijeme sa bivšim dečkom.

Tu sam se i ja nasmijao, pa sam ju poljubio, a onda upitao:

- A šta sam ti ja sad, dečko?
- Naravno... -a onda tiho dodala- Ako ti to želiš?
- Želim svakako -zagrlio sam ju, pa smo tako zaspali.

Evo već smo nekoliko mjeseci u vezi, a Kristina je u trećem mjesecu trudnoće, pa se radujemo i prinovi, a najveće mi je iznenađenje na poslu bilo od strane gazde: 'Ajde više da smo i taj dio riješili, nismo vas mogli više gledati kako kružite jedno oko drugoga kao mačke oko vruče kaše! Pa neka Vam je sa srećom!!!!'
Eto, imali smo i blagoslov firme...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija