Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Uska guza

Ocjena: 4

Kako sam Vam pričao, Mia i ja smo se već mjesecima jebali, a onda mi je jednog dana rekla:

- Slušaj Mario, moj Bruno se vraća za mjesec dana, pa nema više jebanja u picu. Nadam se da nemaš ništa protiv?
- Naravno da nemam.. -rekao sam mirno, jer iskreno nisam imao ništa protiv njenog pušenja kurca, jer je to radila fenomenalno, pa mi je poslije i sam čin jebanja u picu bilo onako.. . antiklimaks.
- Baš dobro, nadam se da voliš jebati u guzu, jer moj Brunek to ne voli baš! ? -složila je takvu facu da nisam znao bi li se smijao ili bi ju zagrlio od suosjećanja.
- Paaa.. probao sam jednom sa onom Barbarom što ima kuću gore iznad trgovine. Ona baš vrišti kad ju guziš. -rekao sam nehajno.
- Nije valjda da si i nju jebao? ! ? ! -pogledala me sa smiješkom i radoznalo- Pa koliko si njih jebao ovdje! ? ! ?
- Hmmm.. -pravio sam se kao da brojim u glavi, a onda mi je doletio jastuk u glavu i pogledao sam ju, a Mia je već bila gola, pa sam se samo nasmiješio.
- Dolazi ovamo ti kurvišu jedan.. -popela se na krevet i bacila se na mene jer sam baš sjeo na njega, pa me oborila na podnožje kreveta i odmah se popela na mene, te picom uskoro bila na mojem licu.

Primio sam ju za bokove i lizao ju kao lud, a ona se malo trljala po mom licu i mijesila si sise. Stenjala je i iz njene pice je curili, a ja sam joj počeo lagano trljati anus i nakon par trenutaka je moj prst ušao u njenu guzu uz njen glasni uzdah. Vrtila je guzom kao nabijena i bojao sam se da mi ne slomi prst. A onda se digla sa mene i bacila se na pušenje mog kurca nakon što mi je skinula hlače i gaće. Ubrzo je bio tvrd kao kamen i sad ga je lizala od jaja do vrha, a onda mi usisavala jedno po jedno jaje i lizala ih, da bi onda započela najbolje pušenje so sada i nakon par minuta sam se praznio u njena usta. Cmakala je i usisavala moj glavić dok ga nije posve očistila, a onda se ustala i otišla u kupaonicu, da bi se ubrzo vratila noseći neku kremu.

- Da malo podmažemo kako ne bi vrištala kao Barbara.. -tu se samo iskesila svojim divnim osmjehom i uzela dosta kreme, te mi počela mazati kurac, a meni je okrenula svoju guzu da ju ja namažem.

Mazao sam ju obilno sa kremom i uskoro se njen šupak sjajio od kreme, a ona se brže bolje popela na mene, primila moj kurac i pokušala si ga utjerati u guzu. Lakše reći nego napraviti. Naime toliko je kreme bilo i na mom kurcu i na njenoj guzi da su samo klizili jedno uz drugo. Sad sam ja primio kurac i držao ga ravno dok se ona polako spuštala na njega. Ubrzo je uz njen prigušen vrisak moj kurac ušao u njenu guzu. Kako je bila samo uska. Primila se za moje ruke i podizala i spuštala polako uz moj kurac dok joj cijeli nije ušao. Uzdah je bio nevjerojatan, a njeno miješanje i nabijanje na njega poslije toga ludnica. Iskreno, nisam se bojao da bi mogla nešto slomiti jer u kurcu nema kosti, ali zbog siline njenog nabijanja ozbiljno sam se zabrinuo za jedan od mišića u kurcu. Sad se naslonila na moje ispružene noge i nabijala se polako na moj kurac, a ja sam se podigao na jedan lakat i rukom joj trljao picu, da bi uskoro uz jedan dugi grč kojim mi je stisla kurac, njena pica ispustila mlaz sokova koji su zalili moj trbuh. Drhtala je lagano, a onda se samo strovalila kraj mene i dala mi znak da malo pričekam dok se smiri. Kurac mi je još stajao uspravno i bio je još sjajan od kreme.
Konačno je došla k sebi i sad sam ju okrenuo na trbuh i raširio joj noge, pa se smjestio između njih i ponovo namjestio kurac na ulaz u njenu guzu, te ga ponovo gurnuo u nju. Oslonio sam se rukama na krevet i počeo se zabijati u nju. Stenjala je kako bih joj ga zabio do jaja u guzu, ali nije se bunila. Nije mi trebalo dugo da se i ja ispraznim u njenu guzu. Prijao mi je taj osjećaj kad se ispraznim u nešto, bilo njenu picu ili usta, a u ovom slučaju u njenu usku guzu. Ostao sam sa kurcem u njenoj guzi dok mi se nije potpuno spustio i onda sam se odmaknuo od nje. Oboje smo bili znojni, a njena guza se sjajila od kreme, dok je meni trbuh bio ljepljiv od njenih sokova.

Ležali smo neko vrijeme, a onda me pozvala na tuširanje. Mazili smo jedno drugo, a ja sam uživao u masiranju njenih velikih sisa, da bi se ona u jednom trenutku klekla na pod tuš kabine i počela mi drkati kurac. Kad ga je potpuno digla pušila mi je dok je voda curila po nama, a onda je smjestila kurac između svojih sisa i tako mi ga drkala sve dok nisam napokon svršio po njenom licu i bradi. Nije bilo bog zna koliko toga, ali je bila zadovoljna. Poslije smo se uredili, skuhala nam je kavu dok sam se ja zabavljao sa klincem i onda otišao.
Narednih mjesec dana sam joj razradio šupak da je ulazio i bez podmazivanja, a nakon toga sam se okrenuo drugim milfarama u mjestu dok od Mie muž ne ode natrag na brod. Ta tri mjeseca su mi bila kao pakao. Viđao sam ju skoro svakog dana, ali smo se pravili da se baš i ne znamo. A kad je Bruno otišao dočekala me svježe obrijane pice i namirisane, pa sam ju sa guštom ponovo napunio.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija