Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uska i mlada

Jedva sam dočekao sezonu na moru. Dobar posao i puno strankinja spremnih na sex. Jest da sam kao kuhar radio do kasno, ali je na moru i ljeti ponoć vrijeme kad se izlazi vanka. Prošle sezone sam bacio oko na dvije Njemice koje sam odlučio pojebati, ali su se one stalno nešto nećkale, pa na kraju nije bilo ništa. Da nije bilo jedne male iz Mostara ostao bih suha kurca.

I tako sam ovo ljeto bio spreman za sex, ali ne i za promjenu ekipe. Očekivao sam staru ekipu koja je bila uhodana i nije nam trebalo puno da se sporazumijemo. Međutim, od stare ekipe smo bili samo ja, šef sale i jedna stara kuharica. Sve je to bila neka mlada i potpuno neiskusna ekipa. Sve smo im trebali govoriti i to nas je izluđivalo. Stipe je ludio sa dva mlada konobara, a Đurđa, šefica kuhinje je meni prepustila jednog mladog i neiskusnog kuhara i mladu pomoćnu radnicu u kuhinji.. Vlatku.

Vlatka je izgleda bila vrag u minijaturnom pakiranju. Visoka samo 165 centimetra, crne kose i istih takvih očiju, bila je problem na prvi pogled. Imala je lijepu i okruglu guzu, jake noge i manje sise. Što bi rekli 'sitna ali dinamitna'. Uvijek je izokretala razgovor na neke lascivne i provokativne načine, pa sam zalljučio da mala treba kurac pod hitno. Samo, kako doći do toga.

Sa strankinjama nije bio problem. Malo jezičnih eskapada i malo gestikulacije, te nešto romantike i nakon tri dana jebeš. Ali Vlatka, to je bila neka druga priča. Iako je imala dvosmislene priče i seksualna aludiranja, kad bi pričali o tome pravila bi se luda ili gluha. Barem do tog dana.

Dalibor, novi mladi kuhar se probudio sa visokom temperaturom i bio je doslovno komiran, a u kuhinji je bilo posla za izluditi. Đurđa me je nazvala i rekla da odem pomoći Vlatki u pripremi koju su inače odrađivali ona i Dalibor, a ja bi dolazio oko 11, dok su konobari dolazili tek iza podneva. Počinjali smo sa poslom tek u 13 sati, jer je bilo malo ručkova, večinom su bile večere. I tako sam se dovukao na posao oko 8 sati i sad sam sa Vlatkom pripremao meso kad je stigla riba. Pravilo je da se sve pušta kad stigne riba, jer se mora očistiti i spremiti na led da se ne pokvari. Očistili smo ribu zajebavajuči se pritom. Uobičajeno, dok na red nisu došle lignje. Tada je Vlatka uzela jednu poveću lignju, koja je izgleda zalutala ovamo, pošto smo mi uzimali samo manje zbog porcija. Držala ju je u zraku i rekla sarkastično:

- E da mi je sad jedan ovakav na kojem bi ova lignja bila taman.. -odmjerio sam lignju i zaključio da je negdje oko dvadesetak centimetara dužine, pa sam prokomentirao kroz zube.
- E da, ili malo veći od toga..
- Da bar.. -rekla je uz smijeh, pa nastavila- ja sam izgleda do sada samo manje dobivala.
- Onda si pogrešno birala.. -rekao sam i pogledao ju, a ona je već imala onaj svoj nabusiti stav.
- Hoćeš reći da ti imaš večeg od ovoga? ! ? -mahala je sa onom lignjom ispred moje glave, a ja sam ju samo mirno pogledao i odlučio da malu konačno dovedem na red.
- Ja kad nešto tvrdim imam i dokaz za to.. -rekao sam ustajući i otkopčao kuharske hlače, te ih malo spustio skupa sa gaćama iz kojih je ispala moja mrcina od 22 centimetra koju su voljele strankinje, pa sam joj prišao do njene glave- Evo ti pa se uvjeri..

Stajala je kao da ju je netko odalamio i još nije došla k sebi, a onda se trgla i na moje iznenađenje, nježno primila moju kurčinu. Pipkala ju je kao da se boji da ju ne slomi, a onda me pogledala i nasmješila mi se, pa počela lagano drkati moj kurac i nagnula se malo naprijed kako bi ga i liznula. Ubrzo ga je pušila kao profesionalka, a ja sam ju primio lagano za glavu i sad sam ju polako jebao u usta. Nisam joj uspijevao ugurati kurac do kraja u usta, a i ovako se par puta zagrcnula. Nakon par minuta sam ju podigao i naslonio ju na škrinju kraj koje smo bili, pa joj zadigao kuharsku suknju i odmaknuo joj gaćice u stranu. Ugledao sam razrez između njenih jakih butina i gurnuo dva prsta unutra. Bila je već mokra kao da je izašla ispod tuša. Malo sam joj uguravao prste u picu, a onda stao iza nje i namjestio joj glavić na ulaz u picu i samo ga gurnuo unutra. Zastenjala je kad joj je samo pola ušlo, pa sam osjetio da je jako uska i nerazrađena. Kao da je djevica. To mi je bilo kao biku crvena krpa, pa sam se počeo zabijati u njenu picu kao lud. Držao sam ju za bokove i zabijao ga do jaja dok je Vlatka stenjala i cvilila dahčući isprekidano, uz povremeni jecaj. Nije joj trebalo puno da svrši, ali ja se nisam obazirao, već sam ju štepao kao singerica. Zabijao sam se kao lud u njenu usku picu, a nakon pet ili više minuta sam i ja počeo svršavati napunivši ju dobrom zalihom sperme koja se počela cijediti van čim sam ga izvukao iz nje.

Odmaknuo sam se od nje i spremio kurac u gaće, te otišao oprati ruke i vratio se poslu. Dotle se i Vlatka pribrala, pa se otišla urediti na wc, a onda mi se pridružila na čišćenju preostalih lignji. Bila je crvena kao rak, a malo kasnije je rekla:

- Nadam se da ću ga opet dobiti? !
- Hoćeš, bez brige.. još večeras.. -rekao sam sa smješkom i nastavio čistiti lignje.

Uto nam se i Đurđa pridružila, pa smo nastavili radni dan kao da se ništa nije desilo. Oko ponoći smo završili, a ja sam ponudio Vlatki prijevoz na što se samo nasmješila i kimnula glavom. Ubrzo smo bili kod mene na stanu, pa sam ju poveo pod tuš i uskoro smo sapunali jedno drugo. Naravno, sapunala mi je kurac kao da će ga slomiti, ali je zato stajao uspravan i tvrd. Isprala ga je tušem i počela mi ga pušiti kao da nije dovoljno tvrd. Mijesila mi je jaja i lizala glavić, pokušavajući ugurati jezik u onu rupicu na vrhu. Pustio sam ju neko vrijeme da se zabavlja, a onda sam ju podigao i raširio joj noge da me obgrli njima, pa sam joj ga utjerao u usku picu. Zastenjala je i vrisnula lagano kad joj je ušao do kraja, a ja sam ju samo primio za stražnjicu dok se ona meni primila oko vrata, pa sam ju podizao i spuštao na svoj kurac.
Zatim sam ju pritisnuo na zid i sad sam joj ga zabijao u kratkim trzajevima dok su njene male sise sa tvrdim bradavicama greble moja prsa. Uskoro sam osjetio navalu u svojim jajima i zabio sam joj ga do jaja u picu počevši špricati mlazeve sperme u nju. Samo je ciknula i zabila mi nokte u leđa stisnuvši me rukama oko vrata. Pričekao sam da se opusti i onda sam ju spustio, pa smo se isprali i bez brisanja smo otišli u sobu.

Čim sam legao bacila se na mene i nabila mi svoju picu na lice, pa sam se prihvatio lizanja njene glatko izbrijane pice dok je ona stenjala i drkala moj kurac. Kad sam joj počeo grickati klit pukla je kao balon i počela je svršavati. Curilo je iz nje u potocima, pa sam jedva stizao sve polizati. Zatim se okrenula i nabila se picom na moj kurac, pa se polako počela vrtiti na njemu, da bi nakon par minuta počela sa nabijanjem svom snagom. Srećom pa je bila niska i nije bilo opasnosti da mi kurac ispadne iz njene pice. To je potrajalo dobrih dvadesetak minuta, da bi na kraju završili na boku i ja sam joj ga uguravao s leđa i napokon ju napunio po treći put. Nakon toga smo bili preumorni za bilo šta drugo, pa smo zaspali.

Od toga dana, pa do kraja sezone sam punio Vlatkinu picu i usta svojim kurcem i spermom, baš kao što je i ona svršavala u moja usta. Ostali smo u kontaktu i nakon sezone, ali s obzirom da je ona bila u Slavoniji, a ja na Kvarneru baš se nismo viđali. Doduše, jesmo za Novu godinu, kad smo uništili moj krevet nakon tjedan dana divljeg seksa. Nadam se samo da se vidimo i ove sezone.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija