Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uskršnji praznici

Kao i svi volim uskršnje praznike, pogotovo zato jer idem kod tete u Rijeku. Svake godine idem tamo zajedno sa svojim roditeljima. Moja teta živi u samom srcu Rijeke. Ona je bez muža zato jer se stalno upušta u nekakve veze i u braku joj se jednostavno ne živi zato jer traži različite avanture. Ja to znam zato što mi je to sve pričala. Tetka ima 40 godina,privlačna je milfa i jako je zgodna. Ima ogromne sise, pogled koji privlači, guzu koja samo čeka da primi veliku kurčinu.

Moja teta je jednostavno božanstvena žena. Ovih praznika nisam otisao sa roditeljima u Rijeku nego sam. Moji su išli u Sloveniju, u nekakve toplice. I tako kad su počeli praznici ja sam krenuo u Rijeku s busom. Cijelim putem sam mislio na svoju pohotnu, jebozovnu ujnu. Već sam na prvoj benziskoj stao na wc da izdrkam na nju. Nakon 5 sati putovanja konačno sam stigao na riječki kolodvor gdje me ona čekala. Odmah u startu sam na njoj primjetio pogled koji nije bio uobičajen, nego pogled koji kao da je tražio jebanje. Izašao sam iz busa zagrlila me i poljubila, a i ja nju. Odmah mi se tu digao. Ušli smo u auto i pričali neke uobičajene stvari. Kad smo došli u njen stan otuširao sam se i izašao samo sa ručnikom iz wc-a pošto sam zaboravio robu za presvući se. Ušao sam u svoju sobu maknuo rucnik i išao se obući. Odjednom sam čuo njen glas i krenuo sam u njenu sobu da vidim zašto me zove, a tamo sam imao što za vidjet.

Moja teta je ležala na krevetu u crnom, privlacnom korzetu i trljala svoju pičku. Dođi dragi pomozi mi vrištala je dok je prst stavljala duboko u svoju macu. Stao sam i gledao, a ona se počela derati: što stojiš tu , dođi i pojebi me. Došao sam i poceo sam joj lagano trljati picu. Vrištala je od uzbuđenja, trljao sam sve jace, zabio sam glavu i poceo lizati ko da je ogroman sladoled ispred mene. Kurac mi je nabreknuo do vrata, svršila je. Uff kako ti to dobro radis, mmmmm kako si svoju tetu zadovoljio, ali ne i do kraja. Zatim mi je uzela nabreknutu kurčinu i pocela je masirati po sisama. Uvlačila ga je u usta tako glatko i lijepo da sam svršio tonu sperme. Ja sam pomislio da je gotovo, ali divlja tetka je htjela još. Sjela je na njega i jahala ga je sto na sat. Mjesala je guzovima, mjenjali smo poze, dosao sam joj s guza i poceo žestoko nabijati. Vrištala je ah aha ah aha aha to mi radi ,ufff kako si dobar, pravi si divljak u krevetu. Svršio sam po njenim sisama, polizala ga je tako lijepo da sam uživao.Uznojeni otisli pod tuš. Tamo smo se mazili i strastveno ljubili.

Otišli smo u krevet i zajedno zaspali goli, naravno najljepši osjećaj na svijetu. Ujutro kad smo se probudili ljubakali smo se i pričala mi je kako će te večeri dovest svoje tri prijateljice koje imaju godina kolko i ona.Pomislio sam: Jebat ću 4 božanstvene zene, pa to je najbolja stvar na svijetu. I tako dok je ona bila u gradu ja sam cijeli dan razmišljao o onome sto će se zbiti te večeri. Napokon došla je vecer njih cetiri su usle u stan poljubile me i otišle u sobu. Teta mi je doviknula da se skinem i pripremim.Na to mi se digao kao nikad. Skinuo sam se i lagano počeo drkati. Nakon desetak minuta zovnule su me u sobu. Tad sam zadrhtao ,ali sam odlućio da se neću bojati i da ću jebat bolje od jučer. Ušao sam u sobu, a tamo su me čekale četiri strastvene, jebozovne,napaljene, sisate, s velikim guzovima tetice. Jedna od njih mi je rekla: Lezi na krevet jedva čekamo primit tvoju veliku kurčinu. Ja sam legao a one su me počele oblizivati, ljubiti, drkat mi ga.Svršio sam ubrzo na što su se sve četiri razveselile i krenule u oblizivanje sperme. Zatim mi je jedna od njih sjela na kurac i počela ga jahat, a ostale su se izmjenjivale na mojoj glavi. Lizao sam im pičke koje su bile tako slatke i sočne. Doživjele su kako kazu najveći orgazam ikad. A onda sam počeo ispunjavati njihove prljave želje. Jebao sam jako i divlje. Stavljao sam kurčinu u njihove sočne mace, a one nisu znale sto će od uzbuđenja.

Ah jebi me mali, uff kako dobro jebes, rastvori mi pičku divljače jedan. Prešao sam na šupak koji ko da je čekao veliki kurac. Prvo sam ih lupao po guzama, a onda krenuo u jebačinu. Kurac mi je polako ulazio u njihov znojni anus.Tad su još jače i zavrištale jer sam bio nenormalan. Napunio sam im pičke spermom koja se spajala sa njihovim sokovima. Pa sam tako napravio i sa šupcima. Na kraju su mi uzele kurac i stale ispod mene. Cuclale su jaja i kurac sve dok se nije iscjedio po njihovim ogromnim sisama. Ušao sam sa njih četiri u kadu i zaspali smo.... Uff bila je to jebeno dobra avantura koja se nastavila cijele praznike!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija