Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Usput

Ocjena: 3.7

Stopirao sam do Karlovca , ni slutio nisam šta će mi se dogoditi nakon dva sata neki ford stao mi je.
Do trčao sam do ford i ugledao neku plavu žensku što me jako začudilo , inače samo muškarci su mi do sada stajali.
Otvorio sam vrata i upitao, da li ide do Karlovca ali nisam znao da je žena strankinja to jest Francuskinja, pa sam je upitao na engleski ugladvnom rekla je Da .
Ušao sam i več smo krenuli , slabo je govorila Engleski isto kao i ja ali uspjeli smo se nekako sporazumiti , znali smo bar ono osnovno nešto.
Bila je jako lijepa , visoka , plava kosa, sunčane noačare je nosila, sise male , ali guza savrešena u onoj trenerci, razljepljena preko čitavog sjedala.
Ja bi tu i tamo pogledao u njezine guzove , pričali smo natucali riječi na engleski , kroz priču saznao sam da je rastavljena da ima četrdeset i pet godina i da ima sina od 17 godina , mlađi od mene samo tri godine.
Bilo mi je prevruće u jednom momentu skinuo sam jaknu , rekla je da stavim slobodno iza pozadi da mi ne smeta jakna , okrenuo sam se, i iza njezinog sjedla u vreći od dm ugledao sam vibrator.
Iznenadio sam se, slobodno ti spusti sjedalo ugodi sebi kako ti paše reče ona .
Ok reče ja sav onako izgubljen , i dok su na radiju bile neke glupe pjesme , izvadila je Cd iz radija i ubacila neki drugi , pljesnula me po preponama sa smješkom i upitala znaš li tko ovo pjeva?
Odgovorio sam ne znam prvi put čujem , pljesnula me je opet i rekla pogodi , Ne znam Ne znam reče ja.
No ovoga puta držala je ruku na mojoj nozi tj preponi dok je sa drugom vozila i nikako nije dizala ruku sa mene.

Svašta pomislio sam , kurac mi se več počeo dizati , na jedanput stavila je ruku na moj kurac i uhvatila me za muda , šta imamo ovdje upitla je?
Napalio sam se kao životinja , a ona me i dalje mazila preko hlača.
Otkopčao sam šlic i ona ga je počela natezati jednom rukom , dok je drugom vozila.
Ruku sam zavukao ispod njezine trenerke i ispod njezinih gaćica i mazio je po pički , bila je vlažna jako .
Ako vidiš negdje proširenje stati ču tu , i vidili smo neko proširenje ugasila je auto zategnula ručnu i počela meni pušiti.

Ah ah stenjao sam , dobro ga je uhvatila ustima , skinuo sam hlače da joj bude lakše pušiti .
Oko nas auta su prolazila sto na sat , no ona nije prestajla pušit mi, osjećao sam da ču svršiti
Govorio sam svršit ću svršit ću , izvadila ga je iz usta usmjerila prema svojoj faci a ja sam špricnuo dva puta u njezinu facu jedan mlaz je otišao na njezino oko dok je drugi u njezinu kosu.
Otišli smo autom gdje ima manje ljudi u neko selo napušteno koje je več bilo usput , za to vrijeme ja sam natezao kurac dok je ona vozila .

Izgasila je auto zategnula ponovno ručnu skinula trenurku , izašla iz auta naguzila tj prislonila na haubu , ja sam došao straga počeo lizati guzove njezine i prstaćit je , bila je jako vlažna , kurcem sam naciljao njezinu rupu i počeo jebati, ah ah ah stenjala je cijelo selo se orlilo , držao sam je za kosu dok sam je jebao zguza .

Odlučili smo promjeniti pozu , sjeli smo u auto , u odmah je uhvatila moj kurac i sjela na njega i naravno počela jahati , njezine sise su trljale od moja prsa a i lice kako bi skakala , na pedeset metara vidim neku babu kako ide polako prema nama , govorio sam joj evo nekog ide prema nama ali izgleda da nije čula od svoga stenjanja ili nije mogla se kontrolirati .
Počeo sam svršavati u nju , a baba dođe do auta i pokuca na vrata , ona se brže digne sa mene i sjedne za volan i krenemo prema Karlovcu . Nastavak
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina