Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Usput

Stopirao sam do Karlovca , ni slutio nisam šta će mi se dogoditi nakon dva sata neki ford stao mi je.
Do trčao sam do ford i ugledao neku plavu žensku što me jako začudilo , inače samo muškarci su mi do sada stajali.
Otvorio sam vrata i upitao, da li ide do Karlovca ali nisam znao da je žena strankinja to jest Francuskinja, pa sam je upitao na engleski ugladvnom rekla je Da .
Ušao sam i več smo krenuli , slabo je govorila Engleski isto kao i ja ali uspjeli smo se nekako sporazumiti , znali smo bar ono osnovno nešto.
Bila je jako lijepa , visoka , plava kosa, sunčane noačare je nosila, sise male , ali guza savrešena u onoj trenerci, razljepljena preko čitavog sjedala.
Ja bi tu i tamo pogledao u njezine guzove , pričali smo natucali riječi na engleski , kroz priču saznao sam da je rastavljena da ima četrdeset i pet godina i da ima sina od 17 godina , mlađi od mene samo tri godine.
Bilo mi je prevruće u jednom momentu skinuo sam jaknu , rekla je da stavim slobodno iza pozadi da mi ne smeta jakna , okrenuo sam se, i iza njezinog sjedla u vreći od dm ugledao sam vibrator.
Iznenadio sam se, slobodno ti spusti sjedalo ugodi sebi kako ti paše reče ona .
Ok reče ja sav onako izgubljen , i dok su na radiju bile neke glupe pjesme , izvadila je Cd iz radija i ubacila neki drugi , pljesnula me po preponama sa smješkom i upitala znaš li tko ovo pjeva?
Odgovorio sam ne znam prvi put čujem , pljesnula me je opet i rekla pogodi , Ne znam Ne znam reče ja.
No ovoga puta držala je ruku na mojoj nozi tj preponi dok je sa drugom vozila i nikako nije dizala ruku sa mene.

Svašta pomislio sam , kurac mi se več počeo dizati , na jedanput stavila je ruku na moj kurac i uhvatila me za muda , šta imamo ovdje upitla je?
Napalio sam se kao životinja , a ona me i dalje mazila preko hlača.
Otkopčao sam šlic i ona ga je počela natezati jednom rukom , dok je drugom vozila.
Ruku sam zavukao ispod njezine trenerke i ispod njezinih gaćica i mazio je po pički , bila je vlažna jako .
Ako vidiš negdje proširenje stati ču tu , i vidili smo neko proširenje ugasila je auto zategnula ručnu i počela meni pušiti.

Ah ah stenjao sam , dobro ga je uhvatila ustima , skinuo sam hlače da joj bude lakše pušiti .
Oko nas auta su prolazila sto na sat , no ona nije prestajla pušit mi, osjećao sam da ču svršiti
Govorio sam svršit ću svršit ću , izvadila ga je iz usta usmjerila prema svojoj faci a ja sam špricnuo dva puta u njezinu facu jedan mlaz je otišao na njezino oko dok je drugi u njezinu kosu.
Otišli smo autom gdje ima manje ljudi u neko selo napušteno koje je več bilo usput , za to vrijeme ja sam natezao kurac dok je ona vozila .

Izgasila je auto zategnula ponovno ručnu skinula trenurku , izašla iz auta naguzila tj prislonila na haubu , ja sam došao straga počeo lizati guzove njezine i prstaćit je , bila je jako vlažna , kurcem sam naciljao njezinu rupu i počeo jebati, ah ah ah stenjala je cijelo selo se orlilo , držao sam je za kosu dok sam je jebao zguza .

Odlučili smo promjeniti pozu , sjeli smo u auto , u odmah je uhvatila moj kurac i sjela na njega i naravno počela jahati , njezine sise su trljale od moja prsa a i lice kako bi skakala , na pedeset metara vidim neku babu kako ide polako prema nama , govorio sam joj evo nekog ide prema nama ali izgleda da nije čula od svoga stenjanja ili nije mogla se kontrolirati .
Počeo sam svršavati u nju , a baba dođe do auta i pokuca na vrata , ona se brže digne sa mene i sjedne za volan i krenemo prema Karlovcu . Nastavak

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija