Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Usputni seks

Dva dana poslije dobio sam poziv da idem na neki seminar u drugoj državi. Imao sam opciju da pozovem nekog da ide sa mnom i nadao sam se da ćeš ti biti slobodna za par dana divljeg seksa pred potpunim strancima. Naravno, pomjerila si svoje obaveze, krenuli smo na put u ranu zoru i nakon par sati vožnje stali da se odmorimo na prilično frekventnom parkingu.. . Petnaestak minuta prije nego ćemo doći do parkinga spustio sam pantalone, ti si se sagnula i počela da radiš na mom kurcu. Kada smo stali već sam bio toliko nabrekao da sam odmah mogao da ti ga gurnem ali smo izašli van da i tebe navlažimo. Na parkingu nije bilo nikog jer je bilo vrlo rano ujutro ali automobili su prolazili, dosta ih je usporilo da vide šta se to dešava. Mi smo već bili jedno na drugom, podigao sam te pored automobila, držao te rukama i nasađivao na kurac.Stenjala si vrlo glasno što je mene još više palilo pa sam svršio jednom a onda si ti počela da vičeš još još, hoću i ja da svršim. Jedan automobil je stao na parking, prilično daleko od nas ali su mogli da nas čuju i moje uzdisanje i tvoje stenjanje a posebno kad si svršila tako jako da si se iskvirtala na mene toliko da sam morao da mijenjam majicu ili da vozim go. Izabrao sam ovo drugo, ušli smo u auto i krenuli ka našem odredištu.

Nekih pet minuta kasnije shvatili smo da smo na parkingu zaboravili tvoje cipele pa smo se vratili da ih uzmemo. Kada smo počeli prilaziti parkingu vidjeli smo da se nešto dešava, parking je bio pun parkiranih vozila i u skoro svakom vozilu stakla su bila zamagljena. Nekoliko parova je bilo vani i drkali su jedno drugo dok muški nisu bili dovoljno kruti da uđu u svoje partnerke.Kada su se svi dovoljno ukrutili krenulo je stenjanje iz svih vozila koja su se tu našla. Oni parovi koji su bili u vozilima su počeli izlaziti i jebati se na haubama svog vozila. Uskoro nas je bilo toliko da je parking odjekivao uzdasima i vikanjem još, još, jebi me dok ne svršim, svrši u mene, daj da te obližem. Čim smo došli mi smo im se pridružili i dok smo svršavali ti si predložila da pitamo neke od parova da li bi zamijenili partnera. Bilo je malo čudno jer nikog od njih nismo znali ali po pogledima se moglo pretpostaviti koji parovi su bili za to. Dva para su odmah kliknula, razmijenili smo partnere, tri žene počele su lizati jedna drugu a mi muški smo stajali pored vas i drkali čekajući da napalite jedna drugu i da mi pređemo u akciju.
Lizanje je potrajalo poprilično dugo, muški su za to vrijeme “birali“ partnerku koju će jebati kad se lizanje završi.Tvoj partner je bio tip sa većim kurcem od mog, pitao me šta voliš, ja sam mu objasnio i rekao da ćeš ga sigurno zadovoljiti. Ja sam izabrao djevojku sa sjajnom guzom i malim sisama i počeo da joj ližem dlakavu picu dok si ti drkala svom partneru. On je gurao prste u tvoju picu dok je njegova partnerka gledala i uzdisala sa kurcem trećeg momka u njoj. Dok si mu pušila ja sam gurnuo kurac u moju partnerku, ona je zastenjala a u isto vrijeme si i ti primila kitu u guzu. Trajalo je to dobrih 15-ak minuta, svi smo svršavali više puta a kad smo završili onako oznojeni smo ušli u aute i krenuli prema hotelu u kom smo se dogovorili ponovo naći. Još nekoliko zainteresovanih parova nam se htjelo pridružiti ali smo se dogovorili da se u hotelu dogovorimo o sljedećoj epizodi-
Kad smo se raspremili u hotelu sišli smo na ručak koji se služio u bašti.Svi parovi sa parkinga su bili tu, svi su jedva čekali da se ručak posluži pa da nastavimo gdje smo stali na parkingu. Dok smo čekali na ručak ti si ležerno skinula donji dio kupaćeg i ispod stola počela da se igraš sa mojom kitom. Pomogao sam ti, uhvatio sam ti nogu i ubacio u svoj kupaći gdje si se igrala sa jajima i polunabreklom kitom. Konobari i konobarice koji su prolazili primijetili su da se nešto dešava jer dok si se igrala sa mojom kitom ja sam lagano počeo da ti čačkam picu. Drugi parovi koji su nas gledali uradili su slično. Neki su skinuli donji, neki gornji dio kupaćeg i pripremali se za nastavak, na plaži.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija