Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Utjeha nakon prekida

"Dakle, " rekla je Iva nakon što je progutala golemi zalogaj pizze, "što si točno uopće pronašao u njoj? Mogao si puno bolje.. . "

Slegnuo sam ramenima, otpio gutljaj Cole, zadržavši pogled na TV-u. Mogao sam osjetiti prodoran pogled svoje cimerice koji me dosadio dok je sjedila pokraj mene na kauču.

"Hajde, Iva, " rekao sam, "moramo li stvarno razgovarati o ovome? Gotovo je, u redu. Ona je plitka mršava kučka i sretan sam što sam završio s njom. "

"Da, naravno da jesi. Bila je zla, sebična i dosadna, a ti nisi takav. Ali to je ono što želim reći. Zašto, Toni? "

"Zašto što? "

"Zašto se još uvijek mučiš? Nešto te još uvijek muči oko cijelog prekida s Majom, vidim to. Prošla su već tri tjedna i trudio sam se ne zabadati previše, ali.. . "

Zaboravio sam na to.

"Da, pokušao si. I nisi uspio! "

Oboje smo se nasmijali.

Iva i ja smo bili bliski. Kad sam joj rekao za svoj prekid sa Majom, Ivanina reakcija bila je mješavina iznenađenja i jedva prikrivenog olakšanja. Nikad joj se nije sviđala Maja, govorila je da je zla plastična lutka. Kad se sve uzme u obzir, Iva je bila u pravu. Nakon što me Maja bez ikakvih ceremonija ostavila kako bi se spetljala s momkom iz bratstva bez mozga, Iva je bila puna suosjećanja i mazila se sa mnom, čak i više nego inače. Obasipala me pažnjom, grlila me i dizala se na vrhove prstiju kako bi me u svakoj prilici cmoknula svojim tipičnim cmokljanjem po obrazima. Bilo je lijepo, stvarno jako lijepo. I, istina, Iva je prilično dobro obuzdala svoju karakterističnu znatiželju, poštujući moju želju da više ne razgovaram o Maji.

Barem do sada.

"Ozbiljno", nastavila je Iva, neuznemirena mojim obrambenim sarkazmom, "vidim da još uvijek razmišljaš o njoj. Nisi tužan kao da me je ljubav-moga-života-napustila tužna, naravno, jer ona definitivno nije bila ljubav tvog života. Ali nekako ti nedostaje.. . "

Na to sam se nasmijao, pokušavajući se još uvijek usredotočiti na reprizu Igre prijestolja. Iva me mogla pročitati, morao sam joj to dati. I rado sam joj dopustio da me čita. Iva je bila vesela, s opuštenim i ljubaznim stavom koji je opuštao čak i zamišljenog usamljenika poput mene. Također je bila vrlo pametna, s brzom ironičnom duhovitošću koju nisam mogao ne voljeti. Što je najvažnije, imala je talent učiniti da se osjećam ugodno.

Kad se sve uzme u obzir, nisam se baš uzrujao što me pitala o mom ne tako nedavnom prekidu.

Na kraju krajeva, bila je u pravu: na neki sam način još uvijek razmišljao o Maji. Zapravo sam htjela razgovarati o tome, ali bilo mi je neugodno. Ipak, da sam ikome namjeravao reći, Iva bi bila ta. Rezignirano uzdahnuvši, obratio sam se cimeru koji je žvakao pizzu.

Ivin blijedi pogled smjesta se prikovao za moj. Oči su joj bile sjajne i očaravajuće kao i uvijek. Na trenutak sam se izgubila u njima, pokušavajući konačno definirati njihovu boju i ne uspijevajući, kao i uvijek. Svjetloplavo? Svijetlo zelena? Ledeno siva? Nemoguće reći. Ali bilo mi je drago što nisam mogao reći. To mi je dalo stalni razlog da zurim u Ivano isklesano, nježno lice i gledam u njezine svjetlucave kugle.

"Dobro, " uzdahnula sam trgnuvši se iz svog trenutnog transa, "imaš me. Nedostaje mi Maja, nekako..

. "

"Znao sam! Sad, molim te, definiraj 'nekako'. "

Izmigoljio sam se na to. "Stvarno želiš znati? "

"Ne nedostaje mi sama Maja. Samo, pa, dijelovi nje.. . Stvari koje smo radili, uh, jedna stvar uglavnom.. . "

"Da, 'stvari'.. . Dakle, govorimo o seksu, zar ne? "

"Da. Točnije, " rekao sam, pokušavajući ne pocrvenjeti poput školarke, "analno. Nedostaje mi njezino dupe, to je sve. "

Iva je podigla obrvu, cereći se. "Nije imala baš guzicu, Toni, hajde. Previše je bila mršava. "

"Istina, " nasmijao sam se, "ali dopustila mi je da je pojebem! Nije da je bila željna, " dodao sam, osjećajući se bolje sad kad sam ovu svoju nedavnu opsesiju mogao pustiti na vidjelo. "Morao sam je moliti, a onda bi se mnogo žalila da joj se to ne sviđa i previše ju je boljelo da uživam u tome.

Ipak, to me navuklo. To je ono o čemu razmišljam kada razmišljam o Maji ovih dana: dva puta kad sam je morao poševiti u dupe. Zapravo, to je uglavnom razlog zašto sam uopće ostao s njom, nije da sam je volio.. . "

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija