Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Utjeha nakon prekida - 10. dio

"Ooooh Toni, da! Gnječi mi sise, grizi mi bradavice! Aahh jače, grizi ih jače tako! Uuhh Bože da, guraj prste u moju guzicu dublje, dušo! Jače, brže, oooh tooooooo! "

Njezini hrapaviji i glasniji jecaji dok se snažno tresnula o moju kitu, drhtaji koji su prolazili njezinim vitkim tijelom i isprekidana hitnost u njezinu glasu dali su mi do znanja koliko je Iva bila blizu orgazma. Dajući dug grickajući poljubac u natečenu aureolu, raširio sam njezine okrugle mesnate guzice još više i pritisnuo treći prst na ulazu u njen savitljivi šupak. Iva je drhtala cijelim tijelom i dahtala kad se njezin mali pupoljak ruže još više rastegnuo kako bi prihvatio moj prst koji je polako napadao.

"Uuuhh! O moj Bože, o moj Bože, o moj Bože! " dahtala je, tresnuvši se posljednji put i ostajući savršeno mirna u mom krilu, njezina je maca bila puna kite, dok se njezin uski šupak širio i predavao mom pažljivom, ali odlučnom bockanju.

Drhtala je poput lista kad je vrh mog trećeg prsta za dupe probio njezin anus i skliznuo u njezino toplo djevičansko dupe.

Otkopčao sam usne koje su sisale sise s njezine zlostavljane bradavice i uspravio se u sjedeći položaj, licem u lice s njezinim ekstatičnim izrazom lica. "Jesi li dobro, Iva? Je li previše? Reci mi boli li te mmhmph! .. . "

Divljački poljubac koji me utišao prethodio je naletu čiste požude koja je prožimala Iva. Sišući moj jezik, stisnuvši ga usnama i dojivši ga kao da je kurac, omotala je ruke oko mog vrata i povukla me dublje u svoj proždirući ljubak duše. Vlažno stenjući u moja usta, podigla se s mene i tresnula dolje, divljački zabadajući svoju malu macu na moj kurac i svoj šupak koji je čvrsto prianjao na moje prste, zabadajući obje svoje rupe snažno i duboko jednom, dvaput, tri puta.Na treći udar njezine mesnate mjehuraste stražnjice na moja bedra, Iva je došla. Njezina ionako zategnuta maca stegnula se oko mog mesa u nizu svilenkasto mekih stiska, prskajući mlaz slatkog nektara po cijeloj mojoj kiti dok se njezin ispruženi anus grčio u trzajući grčevima oko mojih prstiju.

Ivin dugi vrisak oslobađanja bio je prigušen našom bijesnom ljubavnicom dok je izjahala nešto što je izgledalo kao golemi val orgazma. Držala me čvrsto uza se i nastavili smo se ljubiti dugo nakon što je pala s vrha, moj bolno tvrdi kurac još uvijek je bio nabijen na jaja duboko u njezinu natopljenu macu, moji su prsti još uvijek razjapili njezin mali naborani šupak. Bio sam pijan od ideje da sam u svim Ivinim otvorima odjednom, a očito je bila i ona.

Skinuvši svoje usne s mojih usta, zureći u mene svjetlucavim, golemim očima, konačno je dahtala bez daha.

"Toni, dušo, volim te tako jebeno! Natjerao si me da svršim kao luda, osjećaš se tako dobro u meni, bio sam siguran da hoćeš! Volim ovo i volim tebe. "

Moj se kurac savio unutar njezine vaginalne ovojnice, njezina iskrena izjava ugodila mi je jednako kao i njezini šećerni zidovi koji su grlili moju kost. "I ja tebe volim, Iva. I ja ću začas svršiti kao lud ako nastaviš stiskati moj kurac svojom uskom malom mačkom tako! "! "

"Oh ne nisi! Ne još i ne u toj rupi! "

Iva se nasmijala i brzo me maznula po usnama, zatim mi je oslobodila svoje vitke ruke oko vrata i ustala s mog krila. Gugutala je kad je moja bijesna erekcija iskočila iz njezinog natopljenog proreza i udarila natrag o moj trbuh s mokrim udarcem.

"Sada izgledaš spremno, sav lijep i mokar", rekla je, pogledavši moju nektarom obloženu kitu.

Posegnuvši u ladicu noćnog ormarića, zgrabila je bočicu lubrikanta i dodala mi je.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 1493

Autor priče

stipaloncar
stipaloncar
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 175 cm
Težina: 50 kg
Izgled: Mršav
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Rak
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija