Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Utjeha nakon prekida - 2. dio

Iva je otpila veliki gutljaj koka-kole iz moje čaše i mudro kimnula. "Da, pa, " rekla je, zamišljeno me gledajući, "pretpostavljam da to ima smisla. Mislim, sad shvaćam zašto si još uvijek uzrujan. Ali ne moraš biti uzrujan, Toni. Druge djevojke bi mogle popustiti ti i u njihove guzice. Neki te uopće ne bi natjerali da moliš. I, " zaključila je sa zadirkujućim smiješkom, "nekoliko nas bi zapravo moglo moliti TEBE da ih pojebeš i svršavali bi kao ludi s tvojim kurcem u svom dupe, jer im se to sviđa, jako. "

Iva je namignula dok je govorila 'puno'. Zurio sam u nju, a misli su mi se vrtjele. Ovakvi iskreni razgovori nisu nam baš bili neuobičajeni, ali ono što je ona predlagala svakako jest. Osim ako nisam krivo razumio, naravno, ili ako se ona petlja sa mnom, a obje su mogućnosti bile vrijedne razmatranja."Misliš, " promrmljao sam, premještajući se kako bih se udobnije smjestio dok sam pokušavao rastuću izbočinu na mojim hlačama učiniti manje vidljivom, "sviđa ti se.. . U guzici? "

Iva je slegnula ramenima i skrenula pogled, odjednom posramljena. Njezini su blijedi obrazi lagano pocrvenjeli. To je bio prvi put, pomislio sam, zaintrigiran njezinom reakcijom koliko i temom.

"Da, nekako mi se sviđa", rekla je, i dalje izbjegavajući kontakt očima, govoreći brzo, s neuobičajenom nervoznom oštricom u svom nježnom glasu. "Nikad nisam probao pravu stvar, ne još. Samo prste i dildo. Ali ako dodirnem klitoris dok se igram sa svojom guzom, svršavam kao luda. I mislim, luda nuklearna bomba. "

"Oh. U redu, " rekao sam, kita mi je sada bolno ukočena, a usta odjednom suha.

Iva je i dalje gledala u stranu, grizući pune usne, kad sam se oporavio od kratkog šoka i zadirkivao je: "Znači, to je ono što radiš sa svojim dečkom tijekom tih videochatova, uh? "

Iva se nasmijala kad se okrenula prema meni, šaljivo me udarivši po ruci. "Rekla sam ti milijun puta, on mi nije dečko! On je samo tip kojeg poznajem od kuće. Mi smo bili zajedno davno i samo smo u kontaktu. "

"Da, " nastavio sam, "rekao bih da je 'kontakt' ključna riječ.. . "

"Pa, da, prstenjaćim se kad čavrljamo, " Iva se zacrvenila, podigavši nježnu bradicu u prenaglašenoj pozi povrijeđenog dostojanstva zbog koje su njezine riječi bile komične unatoč njihovoj vrućini. "Ali to je zato što mi dopušta da gledam dok se on i njegova djevojka seksaju. To me vraća u vremena kad smo to radili zajedno, nas troje.

"

To me pogodilo, jako. Znao sam da je Iva kod kuće u Osijeku imala neku vrstu virtualnog prijatelja za jebanje s kojim se okupljala barem jednom tjedno. Sama mi je o tome rekla nakon što sam je čuo kako vrišti u klimaksu jedne večeri i zatim sam je za doručkom pitao hoće li nam se još netko pridružiti. Hihoćući se i odmahujući glavom, Iva mi je rekla da se samo šalila s prijateljicom u videochatu. Mrzila je što sam tog misterioznog tipa nazivala 'njezinim dečkom', pa sam ga naravno tako nazivala u svakoj prilici.

Trepnula sam očima prije nego što sam progovorila. "Vas troje? Mislite vi, ovaj tip i njegova cura.. . Imali ste trojke? ! "

Iva se nasmijala i kimnula. "Da, ponekad. Odrasli smo zajedno, nas troje. Ona je moja najbolja prijateljica i njih dvoje su par oduvijek.

Nakon što su počeli imati seks, pozvali su me da im se pridružim. Bilo je lijepo prirodno, valjda, barem je za nas. On je taj koji mi je uzeo nevinost, svi smo zajedno ponekad nešto radili, ali uglavnom sam samo gledala njih dvoje, kao i sad. Oni su stvarno zaljubljeni, kao, stvarne srodne duše i tako to. "

Oduševio sam se. "Vau, Iva, " udahnuo sam, "to je.. . Tako zgodno! Nisam imao pojma.. . "

Zahihotala se i odgrizla još jedan veliki zalogaj svoje kriške pizze. "Nikad nisi pitao, Toni. Kladim se da nikad nisi mislio ni da sam ja za anal, eh? "

"Ne, ne baš. A kamoli grupne stvari! "

"Pa, " rekla je, vragolasto se cerekajući, "davno sam shvatila da volim u dupe. Naravno, " nasmiješila se, "lako te izdala činjenica da cijelo vrijeme buljiš u moje guzice. "

Sada je bio moj red da pocrvenim, ali sam se smiješio.

"Da, kriv sam prema optužbi. Ipak, u svoju obranu, samo ću reći da je tvoja guzica apsolutno epska, jednostavno si ne mogu pomoći. I, " dodao sam sa najozbiljnijim izrazom lica koliko sam mogao, "tvoja sklonost nositi kratke hlače po kući još je jedna olakotna okolnost koju pozivam da uzmete u obzir. "

Oboje smo se jako nasmijali. Nakon toga je neko vrijeme vladala tišina dok smo se gledali u oči. Zatim sam se nasmijao i odmahnuo glavom.

"Što? " upita Iva.

– Ništa, imaš umak od rajčice na nosu.

"Oh", rekla je, komično križajući oči u pokušaju da vidi vrh svog lijepog nosa. Zatim se zahihotala i nagnula, okrznuvši nos o moj. — Tako i ti sada!

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija