Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Utjeha nakon prekida - 9. dio

"Želiš moje dupe, Toni? " šapnula mi je na uho, natjeravši me da zadrhtim od uzbuđenja. Trljala je svoje toplo vitko tijelo o moje, uvijajući se i dašćući dok sam ja polako masturbirao njezin djevičanski anus. "Reci mi, dušo, aaahh! Reci mi koliko ti se sviđa moje dupe.. . Želim čuti kako govoriš koliko me jako želiš pojebati u moj maleni šupak oooh! "

"Da! Jebi ga, da, " progunđao sam dok je njezina vitka ruka letjela duž moje kite tvrde poput kamena, "jako želim poševiti tvoju lijepu guzicu, Iva. Imaš najzaobljeniju, najsočniju, najsavršeniju guzicu s mjehurićima ikad i ja volim ga i želim ga jebati kao lud! "

"I ja to želim, želim da mi uzmeš analnu trešnju i napumpaš mi guzicu svoju kremastu spermu, " dahtala je, bruseći svoju macu iz koje curi o moje bedro.

Zario sam prst dublje u njezinu guzicu i popustio, natjeravši Iva da mi zamjaukne u uho. "Ooohh jebote da! Prstenjaći me duboko, dušo, otvori moje dupe za tvoj veliki kurac! "

"Vrijeme je da te podmažem", nasmiješila se, podižući bokove i pokazujući moju bijesnu erekciju na svoju mokru pičku.

Zastenjao sam od zadovoljstva dok je moj napuhani glavić skliznuo unutar Ivinog vrućeg malog proreza. Gledao sam sa strahopoštovanjem kako se njezine raširene mačkice usne spuštaju duž mog spolovila, naša tijela se spajaju, a prepone približavaju sve bliže i bliže. Njezini skliski vaginalni zidovi otvorili su se oko moje invazivne debljine i obavijali centimetar po centimetar mog kurca u svojoj toploj baršunastoj udobnosti, sve dok nisam bio zakopan do jaja u njoj.

"Aahhh Iva, tvoja maca je tako čvrsta i mokra", dahtao sam dok je mirno sjedila na mom stupu, dišući hrapavo.

Njezini glatki zidovi slasno su me stiskali dok se njezina maca preoblikovala oko mog usađenog penisa.

"Oooo, ovo je tako dobro, Toni, tako si velik u meni", gunđala je Iva. Grizla je svoje pune usne dok mi je sjedila u krilu, nabodena na moju osovinu, rukama položenim na moja prsa radi ravnoteže dok je vrtjela bokovima, miješajući svoj uski lonac s medom mojom dužinom. Oči su joj bile zatvorene dok je uživala u osjećaju mog penisa koji joj puni macu i mojih prstiju koji masturbiraju njezin šupak.

Nakon nekog vremena, dašćući i stenjući, Iva me počela jahati u stilu kaubojke. Isprva je jedva dopustila da centimetar ili dva moga kita isklizne iz njezine šikljajuće pripijene mace dok se podigla s mene, ali ubrzo je počela glatko poskakivati.

Čak i kad je podigla svoju debeljuškastu guzicu i kad je moj nektar sjajni trup nakratko oslobodio njezinu slatku rupicu od pičke, nastavio sam zabijati prste koji su mi pipali guzicu u njezinu usku gumenu obruč na stražnjici.

Uronio sam ih skroz u njezin djevičanski anus kad god su njezine napuhane stidne usne bile pritisnute na moj trbuh, a moj bijesni kost bio je potpuno uvučen u njezinu macu. Iva je tada glasno zastenjala, a i ja sam, poludio od osjećaja dodirivanja vlastite kite prstima koji su pumpali stražnjicu kroz tanku membranu koja je razdvajala njezine uske rupe.

Jedina stvar koja je nadmašila nevjerojatan osjećaj Ivinog uskog škljocajućeg proreza koji je klizio duž moje osovine bio je pogled na njezino ushićeno lice dok smo se ševili. Oduzimala je dah, ova slatka prekrasna djevojka koja me jahala kao da sutra ne postoji. Bio sam previše obuzet privrženošću i zadovoljstvom da bih učinio išta osim stenjanja i udaranja bokovima u njezinu pičku, pljeskanja o njezine bokove koji su se spuštali, ali slika Iva s ustima otvorenim u savršenom O, zatvorenim očima, glavom zabačenom unatrag a njezin tamni konjski rep koji se vrtio okolo neizbrisivo mi se urezao u misli.

Ona je bila ta, znao sam to bez sumnje.

S njezinim živahnim sisama koje su se pred mojim očima ljuljale u ritmu njezinog poskakivanja, bilo mi je nemoguće ne napasti te ružičaste tvrde bradavice koje su ocrtavale krugove u zraku. Sjedeći, gurajući svoj kurac još dublje u Ivanu ugodnu macu, redom sam uzimao njezine uspravne napuhnute pupoljke u svoja usta, sišući ih, grickajući i ližući ih, obožavajući njezine sise dok sam joj brže dodirivao guzicu, a ona se sve divlje jebala na mojoj pulsirajućoj erekciji.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija