Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uvek me je palila Dekijva devojka

Ne prestajem da razmišljam o Tijani. Stalno mi je u mislima, ma šta radio…
Jedne večeri pokupio sam Tijanu i Dejana, njenog dečka, ispred njihove zgrade. Imao sam zadnje namere, koje su bile veoma pokvarene. Vodio sam ih u jednu luksuznu kuću na periferiji grada na žurku. Čim smo stigli sam odmah sam poceo sa pokušajima da razdvojim Tijanu i Dekija. Upoznao sam Dekija sa Jelenom, vrlo visokom atraktivnom plavušom sa velikim grudima. Ipak nisam uspevao u nameri. Deki je ičigledno znao da ima najbolji zgoditak i nije imao tazloga da to rizikuje. Zato sam iskoristio svoje omiljeno sredstvo, prašak za spavanje koji sam nabavio na zadnjem putovanju u inostanstvo. Pomešao prašak i piće i dao Dekiju. Tijani nisam stavio ništa u piće ali sam joj davao duplu dozu pića.

Posle nekog vremena na Dekija je počelo da se iskazuje dejstvo moje hemije, a Tijana je počela da se ponaša sve razuzdanije. Ja bih popio jednu čašu, a Tijana dve. Lice je počelo da joj bica sve rumenije. Prošlo je neko vreme i dogovorio sam se sa ošamućenim Dekijem i Tijanom da prenoće tu noć. Deki je zapravo bio gotov tako sam ga odvukao u sobu o stavio da spava. A Tijana mi se čak izvinjavala zvog svega. A ja sam se smejao u sebi. Ponudio sam je kafom kako bi se rastreznila. Ovog puta kafa je bila sa dodatkom. Uskoro su i Deki i Dijana spavali ko mrtvi. Probao sam koliko im je san čvrst, i uverio sam se da su spavali kao bez svesti.
Bilo je vreme da realizujem svoje planove. Počeo sam da skidam odeću sa Tijane. Uzivao sam dok sam to radio. Penis je poskočio kao sto nije skoro bio. Video sam da joj je vagina dobro navlažena I spremna za akciju. Veoma me je uzbuđivalo njeno opušteno telo koje me je mamilo neverovatnom silom. Moj penis ušao je u nju kao gladni vuk. Ipak. Radio sam joj sve polako uživajući u svakom pokretu. Moj penis klizio je po unutrašnjosti njene vagine kao topli nož po puteru. Pipao sam joj dojke, koje su bile prilično tvrde. Ljubio sam je po grudima praveći tako pauzu. Bio sam veoma uzbuđen a moja sperma jedva se suzdržavala da se ne izlije. Morao sam da napravim tu pauzu. Posmatrao sam njeno golo telo. Bila je u mojoj vlasti ali mi ipak nije delovala bezpomoćno-
Nastavio sam da uživam u njenoj vagini. Ubrzavajući ponekad, jer sam želeo da da oduška svom uzbuenju. Uzbuđenje koje sam osećao bilo je dobrim delom perverzno. Zato sam još više uživao u svemu tome. U jednom trenutku nisam mogao da kontrolišem svoju strast I svršio sam iz više puta, izbacujući obimno svoju spremu u I po njenoj vagini. Da bih dao oduška sasvim, legao sam na nju I ljubio joj grudi veoma vlažnim poljupcima.
Najzad, ustao sam, opkoračio joj glavu I uzeo penis u ruke. Bio je dovoljno čvrst za zadnji potez. Prelazio sam vrhom penisa po njenim usnama I po celom licu, mmm.
Ustao sam, očistio joj lice, I otišao da se istuširam. Dok sam se tuširao moj penis se ponovo probudio. Vratio sam se ponovo do Tijane I pozabavio sada njenom guzom. Nisam ulazio unutra već sam trljao penisom između njenih guzova. Osećaj nežnog prelaženja preko njenih lepih guzova bio je dovoljno snažan da ponovo osetim da ću doživeti orgazam. Ponovo sam napravio kratku pauzu. Onda sam ubrzao ritam I to je rezurtiralo još jednim svršavanjem. Bilo je skromno po obimu sperme, ali vrlo moćno po osećaju koji sam doživeo. Ipak želeo sam da se I dalje igram sa Tijanom, ali fizički nisam mogao više.
Izveo sam zadnji deo svog pakleog plana. Namestio sam Dekija tik pored Tijane, otkopčao mu pantalone I skinuo gače na pola. Tada sam ga postavio u požaj da opkoračuje Tijanu. Sve je izgledalo kao da je on imao žestog seks sa njom. Ionako se neće sečati ničega iz ove noći, 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija