Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uvijek sam spreman pomoći

Marijana i ja se znamo više od dvadeset godina i oduvijek mi je bila jako privlačna i sexy. Ali nikad se ništa nije desilo između nas. Njeni su imali kafić, pa smo se tako i upoznali, u njenim tinejđerskim godinama, a ja malo stariji. Od kad znam za nju imala je bujne sise i raskošnu guzu koja je naprosto mamila dobar kurac, a ako ne njega, onda dobar ugriz za svaki guz posebno.

Mi smo uvijek bili nekako prisni, čak bi se znala i stisnuti uz mene u kafiću, pa bi mogao osjetiti njeno toplo tijelo uz svoje, ali nikad više od toga. Nakon toga smo nekako odrasli. Ja sam se oženio sa svojom kolegicom sa faksa, a i ona se udala par godina nakon toga za jednog frenda iz srednje škole kojeg sam znao iz njenog kafića. U međuvremenu samo žena i ja naštancali troje djece, jedno drugom do uha, imali sretan brak sa dosta seksa i nikad nam nije bilo dosadno. A onda sam sreo jedan dan Marijanu.

Nije se puno promijenila, osim par dodatnih kila, ali pravilno raspoređenih na sisama i guzi. Otišli smo na kavu i razgovarali duga dva sata o svemu i svačemu. Tako sam i saznao da nemaju djece, tj da ih njen muž ne može napraviti jer je mao nekakvu upalu, pa je sad ispucavao čorke. Inače, seks je štimao, ali je falilo ono nešto.. djeca. A Marijana je žarko željela djecu. Dok smo tako razgovarali došla je na jednu, po meni blesavu, ali za nju spasonosnu ideju. Da joj ja napravim dijete, jer sam imao i reference, tj svoje troje. Na moje pitanje kako će joj muž gledati na to, rekla je da ne brinem. A na pitanje o umjetnoj oplodnji samo je rekla:

- Tu nema nikakvog uživanja.. . zar ne? -a onda me oborila sljedećom izjavom- Uostalom, ti si se uvijek palio na mene.. -i pomilovala me po nozi, pa sam opet počeo osjećati ono što am nekad osjećao prema njoj.

Nakon toga smo se nekako dogovorili okvirno za dan kad bi se mogli naći, a pošto sam ja sljedeću srijedu slobodan ona je rekla da će se potruditi da sebi oslobodi taj dan. U ponedjeljak mi je poslala poruku da je sve OK i da dođem kod nje već u devet ujutro. Osjećao sam se kao da idem u nekakvu vojnu operaciju kakos mo sve pripremali.

Došla je i ta srijeda, ženi sam rekao da imam neko posla za obaviti što ne stignem preko tjedna kad radim, a ona nije ništa posumnjala, kao da je uopće i imala razloga. Pošto si i inače brijem međunožje, to jutro sam samo malo dotjerao situaciju, te se sav upicanjen i namirisan pojavio kod Marijane. Otvorila mi je vrata odjevena samo u frotirasti kućni ogrtač, sa mokrim pramenovima svoje duge smeđe kose, pa sam skužio da se upravo tuširala. Čim sam ušao i ona zatvorila vrata bacila mi se u zagrljaj i strastveno me poljubila, pa su mi ruke same krenule oko njenog struka i privukao sam ju na sebe. Osjetio sam punoću njenih sisana svojim prsima, a onda se onaj ogrtač sam od sebe razvezao i njeno golo tijelo se stislo uz moje još uvijek odjeveno. Ali ne za dugo.
Brzo sam se počeo skidati uz njenu pomoć, te sam uskoro bio posve gol sa već dignutim kurcem i mojih dvadeset i dva centimetra tvrdog i debelog mesa se klatilo ispred mene, a ona se samo oblizala požudno. Povukla me za ruku i uskoro smo bili u spavaćoj sobi. Bacio sam ju na krevet i raširio joj noge, te se odmah bacio na njenu izbrijanu pičku koja je bila još orošena kapljicama vode i mirisala je na gel za tuširanje. Lizao sam njene usmine i njenu pičku općenito, a ona mi je odmah odgovorila potokom svojih sokova. Mora da je bila jako napaljena, jer je podosta curilo iz nje. Lizao sam ju sa takvim guštom i željom da je samo stenjala i jaukala kad bi joj grickao klitoris koji je bubrio i bio je jako osjetljiv na moje dodire. Nakon nekih pet minuta mog lizanja svršila je prvi puta, a pritom mi je stisla nogama glavu i nisam mogao mrdnuti, pa su me i uši zaboljele.

Nakon toga sam se uspravio i ostao klečati na krevetu, a ona se brzo okrenula i sad mi je kurac završio u njenim ustima. Usisavala ga je i lizala, a onda ga drkala dok mi je lizala jedno po jedno jaje, a onda ih i usisavala u usta. Uživao sam u tome, pogotovo kad mi je noktima prolazila po onom dijelu između jaja i čmara pa ga lagano grebuckala. Nisam htio ovako svršiti, pa sam ju izvukao ispod sebe i stavio jastuk na sredinu kreveta, a nju na njega, pa su joj kukovi bili malo povišeni. Raširio sam joj noge i odmah joj sjurio kurac do jaja u pičku. Samo je glasno zastenjala, a ja sam se oslonio rukama na krevet uz nju i počeo se zabijati kao lud u nju. Isprekidano je dahtala i stenjala dok je moj kurac bušio ubrzano njenu pičku, a jaja lupala po njoj. Raširila je noge koliko je mogla i skoro napravila špagu, a ja sam imao otvoren put da joj ga zabijem skroz. Ubrzo je počela svršavati po drugi put, a pritom je stisla svojim mišićima moj kurac duboko u sebi što je izazvalo i moj orgazam, te sam se počeo prazniti duboko u njenu pičku. Nakupilo se toga, jer nisam imao seks sa ženom od kako mi je Marijana rekla za svoj naum, a pomoglo je i to što je imala menstruaciju. Nakon što sam se ispraznio u nju ostali smo ležati u tom položaju još neko vrijeme ljubeći se i izmjenjujući nježnosti. Nakon toga sam polako ustao i izvukao sad već opušteni kurac iz njene pičke. Ništa nije iscurilo iz nje, a ona je ostala u tom položaju još par minuta.

Nakon toga se uspravila i sagnula se do mog kurca, te ga počela lizati dok ga nije očistila od svojih sokova i moje sperme, a onda se naprčila na krevetu i tražila da ju ponovo jebem, jer dva puta je dva puta. Nisam imao ništa protiv, pa sam se samo smjestio iza nje između nogu i polako joj ga ugurao u pičku. Ovaj put smo to radili iz gušta, pa se nismo nimalo žurili. Jebao sam ju polako vadeći kurac skoro cijeli iz njene pičke, te ju trljao glavićem po usminama, a ona je zadovoljno stenjala. Par puta sam glavićem prošao po njenom šupku, ali nije imala volje za time, pa sam ju nastavio jebati u pičku. Njen treći orgazam, a moj drugi je došao nekako istovremeno, te sam se opet istresao duboko u njoj zabijajući joj ga s guza do jaja u pičku. Zadovoljno je jecala dok sam se praznio u nju i punio joj pičku ostacima onoga što mi je preostalo u jajima.

Nakon toga sam ostao kod nje još neko vrijeme, te smo se pojebali još jednom na stoječki pod tušem, ali sam sada svršio dok mi je sisama drkala kurac i pošpricao sam ju po licu. Uživala je u tome, a i ja u njenim velikim sisama. Nakon toga sam otišao, a ostali smo u kontaktu putem poruka na mobu. Javila mi se mjesec dana kasnije da mi javi sretnu vijest kako je u drugom stanju. Bio sam sretan zbog nje, a ona je kasnije zamolila da bi voljela još koji put isprobati moj kurac. Iskreno nisam imao ništa protiv, ali je bio jedini uvjet taj, da ju jebem u guzu. Isprva nije htjela ni čuti, ali se brzo predomislila i uskoro sam joj s takvim guštom skinuo jumf sa šupka. Vrištala je dok sam ju prvi put guzio, ali je s vremenom navikla na širinu mog kurca i kasnije u poodmakloj trudnoći sa veseljem i velikim uživanjem primala moj kurac u svoju guzu, dok bi ona obilno svršavala.

Kasnije je dobila sina i svi su bili sretni oko nje, a ja sam imao pomiješane osjećaje. Nakon toga mi se više nije javljala, ali meni je bilo drago da sam joj pomogao kad je trebalo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija