Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Uzbudljivo ljeto 2018. - drugi dio

Prisla sam šefu polako i izazovno, naizmjenično ga gledajući u oči i njegovu ogromnu kitu koja je okamenila. Uopće nisam razmisljala o drugim stvarima nego samo o igranju sa tim velikim komadom, nije me briga bilo što će se desiti kasnije, hoce li doći njegova zena, što ce mi on uraditi.. . Prišla sam mu sa boka i on me odmah uhvatio za guzu, stisnuvši je jako i muževno. Sandra, vrijeme je da se riješimo te košulje koju nosiš oko struka - rekao je nagnuvši se prema meni. Ja sam se istinktivno nagnula prema njemu i moje sise su završile pred njegovim licem, a moja ruka na njegovoj tvrdoj kiti. Vidim da znaš sto zeliš, nastavio je pričati skidajući košulju sa mene. I dalje sam stiskala njegovu kitu kada je primjetio fleku na mom uskom šorciću.

Vidjela sam mu u očima da je zadovoljan - znao je da sam mokra i da je to sve zbog filmova i njegove muškosti. Na trenutak se pružio i dohvatio makaze sa stola, dok sam ja sada vec drkala njegovu kurčinu - da bio je veći i deblji od kurca mog dečka ili kite mog bivšeg, najvećeg komada koji sam do sada probala. Još sam se nagnula napred i sada sam već lizala njegov tvrdi glavić, kada sam osjetila da je makazama prerezao šorcić na mom međunozju. Ne nosiš gaćice i to mi se jako sviđa - rekao je i počeo se igrati sa mojim klitorisom.. . Aaah, pustila sam zvuk na momenat a onda krenula snažno pusiti njegovu kitu.. . Iznenada me naglo uhvatio za kosu, povukao me sa njegovog kurca i rekao - polako mala, ovu kitu ces pušiti kada ja kažem, jasno? Slinava od pušenja i gutanja njegove kite sam poslušno odgovorila - da, razumijem. Naravno da razumiješ - rekao je sa osmijehom - sada je vrijeme da izvedeš striptiz kao poslušna kučkica.. .


Njegove rijeci su me dodatno ovlažile.. . Osjećala sam toliku vrelinu u svojoj pičkici.. . htjela sam se nabiti na njegovu kurčinu.. . Okrenula sam se, napravila korak od šefa i lupila se jako po guzi, Vidjela sam kako pogledom guta moju guzu i pičkicu koja jevirila, jer sam šorcić, točnije minicu, povukla prema gore.. . Uhvatila sam minicu i lagano sam je vukla gore-dole dok sam se naginjala i izbacivala guzu prema njemu. Pratila sam ga pogledom, jedva se suzdržavao da me ne dohvati straga. Vidjela sam u njegovim očima životinjsku želju da se zabije u mene i ispuni me cijelu.. . Nije pričao, komentirao ili slično, samo je gledao u mene dok mu je kita stajala kao koplje, tvrda, nabrekla, tako sočna.. . Nakon što sam jako stisnula svoju guzu rukama i dala mu do znanja da je kraj ovom pogledu okrenula sam se i počela dirati svoje grudi.. . Jasno je vidio na bijelom topiću kako mi bradavice strše. Spustila sam se na sve četiri, dopuzala do njegove kite i polizala mu tvrdu kitu cijelom dužinom. Pustio je uzdah, ali se i dalje kontrolisao i pustio me da vodim igru. Podigla sam topić i stisla njegov kurac ispod njega. Dodirivao je moje grudi, stajao je kao kamen medju njima, izbijajuci glavićem na vrh. Spustila sam jezik koliko mogu i kruzila po glaviću lagano stiskajući njegovu kitu topićem.. . Konačno je progovorio - Uuuh Sandra kako ovo dobro izvodiš, vidim da imaš iskustva u zadovoljavanju tvrdih kita. Skini majicu i kreni ga opsluživati.. .


Dole sam gorila od želje za njegovom ogromnom kitom, imala sam osjećaj da cu odmah svršiti kada me pocne uzimati. Poslušala sam naredbu i skinula majicu. Moje grudi su se oslobodile lupajući o njegov tvrdi kurac. Lagano sam se spustila i ponovo počela lizati njegovu kitu cijelom dužinom. Uživala sam u tome i nisam nigdje žurila. Željela sam da osjeti svaki moj dodir jezikom u čemu je on jako uživao. Nakon što sam mu nekoliko puta prešla preko kite cijelom dužinom pocela sam lagano lizati glavić. Bio je ogroman i debeo, jedva sam ga primila u usta i počela gutati cijelom duzinom. Nije mogao više izdržati, uhvatio me za glavu i počeo nabijati svoju kurcinu u moja usta. Primala sam ga halapljivo, bez potrebe za odmorom dok je on njime razvaljio moja usta i zadovoljno stenjao. - Sandra primaš ga veoma dobro, jedva čekam da ti ispunim druge rupice. Voliš li ovu tvrdu kitu? Ne cekajuci moj odgovor nastavio je - znam da je voliš, vidim kako ga gutaš i uživaš u njemu, to radiš puno bolje nego moja žena. Ustao je i dalje nabijajući kitu u moja usta. Klečala sam ispred njega, usta punih njegove kite i uhvatila svoje sise. Spremno je izvadio kitu i stavio ga medju moje sise. Bio je tako tvrd, pulsirao je medju njima. Red je bio na meni. Uzela sam njegovu kitu u ruku, navlažila je slinom i počela prelaziti po svojim sisama zaustavljajući se na svakoj bradavici i lupkajući njegovom kitom po njima. Onda sam ga vratila medju sise i počela stiskati. Uživao je u tome i preuzeo ritam nabadajući svoju kitu u moje sise. - Sandra imaš velike sise, to obožavam, posebno kod mladih pičkica. Isplazila sam jezik i on je lupao po njemu kitom, nabijao mi ga naizmjenice u usta i vraćajući medju sise uz ispuštanje zvukova. - Uživam u tvojoj tvrdoj kiti, nisam nikada vidjela toliku i želim je osjetiti svugdje, govorila sam mu čekajući da svrši po mojim sisama. On je i dalje jebao moje sise uživajući u stalnom punjenju mojih usta i guranjem tvrde kite medju moje sise.. .

Iako smo oboje uživali, dospio je zvuk otvaranja kapije od vile. Rekao je - Šteta, izgleda da mi se žena ranije vratila, uhvatio me za naglo za kosu i nabio njegov tvrdi kurac do kraja. Na tren nisam mogla disati, dok je on i dalje objasnjavao - Sada ću te isprskati mala kučkice, a onda se idi srediti u toalet. Jasno? Kimnula sam glavom i poslušno stisnula grudi, ponudila ih njemu , a on je izvadio kitu i poceo špricati svuda. - Aaaah, Sandra okupat ću te cijelu! gotovo je vikao, dok je njegova vrela sperma pokrivala moje grudi i lice. U životu nikada više sperme nije bilo po meni i u tome sam uživala. - Kučko, očisti ga! viknuo je u zanosu, a ja sam spremno sve pokupila sa njegove kite. - Idem se srediti, rekla sam ustajuci. On me uhvatio sa ledja na tren i prislonio mi tvrdu kitu na guzu. - Ovaj šorcić ćes ovdje ostaviti i ponovo ćes ga nositi kada ja odlučim. I nemoj sada slučajno obući gaćice, jos nisam završio sa tobom za večeras. Na kraju me pljesnuo po guzi i pustio da se sredim.

Ušla sam u kupaonu sa stvarima, isprskana, još uvijek jako napaljena i malo i zbunjena. Otuširala sam se na brzinu i obukla haljinu koju sam nosila na poslu. Po naredbi nisam obukla gaćice i moja pičkica je bila i dalje vlažna. Još uvijek nisam mogla izbaciti šefa iz glave - njegovo ležerno ponašanje, kako me dočekao gol i kurac kojim mi je ispunio usta. U tom momentu sam čula kucanje - Je li sve uredu Sandra? Moja žena se otišla presvući i predlaže da izadjemo na večeru jer nema ništa u kuci - rekao je šef ne cekajuci da otvorim vrata. Jednostavno je ušao u kupaonu, zatvorio vrata i priblizio sebi i rekao - treba joj bar 15 minuta, a znam što tebi treba - i bez rijeci me gurnuo uz zid, okrenuo me i zadigao moju haljinu. Vidio je da sam još uvijek jako mokra i počeo me lizati. Odmah sam počela stenjati, uživajući na njegovom jeziku. Bila sam svjesna da je njegova žena tu, ali nisam mogla odoljeti i opustila sam se. Šef me znalački obradjivao i svršila sam na njegovim prstima, uz stenjanje koje bi se pretvorilo u vrisak da mi nije pokrio usta.

- Kučkice, takve volim, imaš savršenu pickicu. Ja sa jos uvijek uživala i mrmljala.. . da.. . hvala na ovome.. . Nakon 10 minuta smo otišli na večeru na kojoj sam saznala da njegova žena puno putuje i da je uspješna u svom poslu. Već je bilo kasno, i šef se ponudio da me odveze ka mom stanu nakon što njegovu
ženu ostavimo kod kuce. Rekla sam da nije potrebno, ali je njegova žena insistirala na tome. Vožnja do mog stana je protekla mirno, gotovo da nismo pričali. Stao je, izašao iz auta i otvorio mi vrata. Nakon sto sam izašla priljubio me uz sebe. U mraku sam osjetila kako mi diže suknju, i lagano prelazi prstom preko analnog otvora.

Kružio je po njemu govoreći - Ovo je rupica koju nisam osjetio večeras, ali biće vremena Sandra. Zatim me poljubio i u istom momentu blago gurnuo prst u guzu. Zadovoljno se nasmiješio shvativši da mi nije prvi put i da će i tu rupicu napuniti. - Vidimo se ujutro u 9. 00 Sandra, nemoj kasniti kao danas!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija